Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

järkytyin!!!!

Kävin meidän kunnassa sijaitsevassa s-marketissa kaupassa ja voi jumalauta, että mie järkytyin!!! ensinnäkin..hedelmä vihannes osasto oli ihan hirveässä kunnossa. salaatteja oli sekaisin pilaantuneita ja tuoreita. punakaalit oli niin vanhoja että ne oli jo ihan virheitä. omenat,banaanit tms oli vaan uudet mätetty päällimmäiseksi ja siellä alla oli ihan karvahomeessa olevia alla *bjuuuuk* tomaatit oli niin ylikypsiä että sormi pamahteli läpi yhestä jos toisesta. jatkoin matkaani ohi..aikani lonattuani ja totesin että EI TUORETAVARAA TÄNÄÄN! menin lastentarvikehyllylle. noh..nappasin kolmen paketin luonnonkumisia ainut tutteja. ne tutit oli parasta ennen 2.2011 siis yli vuoden vanhoja..arvatkaapa jäikö ne siihen?? kierros jatkuu..leikkele hyllyn,jugurttihyllyn kautta lasten ruoka hyllylle..ja voi perjantai.nannit menny vanhaksi helmikuussa, puuro jauhe oli menny vanhaksi toukokuussa 2010. totesin siinä sitten ääneen että ei jumalauta..siis miten tää on mahollista, ni vissiin vakiasiakas,vanhempi rouva sano, jotta joo..tää on ihan arkipäivää meillä. aina saa kattoa päiväykset. jätin kaikki ostokseni kauppaan, mutta sit siinä lähtiessä että pakkohan miun on mutsille niitä pauligin kupsolo(vai miten kirjotetaan) viedä mennessä ja nappasin paketin ja arvatkaapa mitä??päiväys taaaaaas paukkunu 3.2012. siis voi helvatan kuustoista..minne mie valitan???

3.5.2012
camotar
camotar

joo..juttelin asiasta mutsin kanssa ja häänki oli tehny valituksen siitä jo tammikuussa. muori siis käy useammin siellä ko meikäläiset. asiaan ei selkeesti kiinnosta edes tehdä muutosta, joten otettiin yhetyttä suoraan terveystarkastajaan ja hään sano käyvän kattomassa ja muikkaria antamassa.

kaupallakin on kuulema oma vastuunsa näissä elitarvikkeiden säilytyksessä ja tollanen ei vetele. ihan hyvä oli tietää että sinnekkin voi suoraan valittaa :)

4.5.2012
camotar
camotar

hyihyi.. ylimmälle johdolle viestiä!! Meidän lähi s-market on kyllä ihan toista luokkaa...

3.5.2012
Felize
Felize

saakeli kun tää kuppakyläon sellanen että kaikki tuntee kaikki :DDD

tarttee soittaa veljelle että tekee sen valituksen :DDD asuu toisella paikkakunnalla eikä sukunimestäkään aleta yhdistelemään..

nii ja siis..kattelin siinä kassalla et siinä oli 5 myyjää pyörittelemässä sormiaan..siis eikö toisissa työpaikoissa tartte tehdä töitä???meillä ainakin saa raataa niska limassa ja jos ei muuta keksi ni sit vaikka pestä ikkunoita :DD

3.5.2012
camotar
camotar

no mitähän se auttaa kun tää päällikkö mikä tässä kaupassa on hoitaa ITSE tämän vihannes puolen..tartteiskos ottaa yhteyttä sit vaikka aluepäällikköön??

toisaalta tiedän, että nää pääliköt on hyvää pataa keskenään että ei ne siitä kumminkaan mitään muikkaria sais.

voiskohan suoraan vaikka terveystarkastajalle valittaa??kuuluukohan tällänen enää niille???

3.5.2012
camotar
camotar

pistäpä ihan suoraan paikallisosuuskauppaan palautetta. Ei tuommoinen peli vetele ja siihen tullee takuuvarmasti muutos ku ketjuohjauksessa tuosta kuulevat.

3.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

hoplaa!!!!

3.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...