Neuvoja neuvoja.

Oon miettinyt että milloin voi yrittää "vierottaa" maitopullosta öisin ja miten? Ja mietin että millon ois sen aika? Meillä syödään nyt 5 ateriaa päivässä. Tosin vielä pieniä määriä. Maitoa menee reilusti päivän aikana. Ja tyttö 5kk. Herää öisin vieläkin 2-4 kertaa yössä. Välillä ei edes syö kuin muutaman millin maitoa ja nukahtaa takaisin mutta tutti ei kelpaa. Että oiskohan tää jotain että ois vaan tottunut heräämään öisin? Miten teillä nukutaan/nukuttiin öitä tuossa 5kk iässä tai milloin yösyötöt jäi pois? Oon vaan jotenkin ärsyyntynyt tuohon yösyöttöön vaikka tiedän että vauvat lopettaa sen heti kun on siihen valmis. Vai lopettaako sittenkään? Kiinnostuneena odotan vastauksia :)   Toinen mihin kaipaisin vastauksia on että milloin voi laittaa vauvan nukkumaan omaan huoneeseen? Milloin te olette ja onko se auttanut yöheräämisiinkin? Oisko siitä apua jos on jotain totuttua? :D  Kiitos jo etukäteen jos saan vastauksia.

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

meillä vanhempi lopetti yösyömiset 4kuisena jonka jälkeen kuitenkin heräs yöllä pari kertaa tai tainakin inis jotain mutta en menny kattomaan ettei innostu heräämään enemmän. sitä jatkui, 7-8 kuisena siirrettiin omaan huoneeseen etten minä herää niihin yöllisiin huokauksiin ja pikku ininöihin. tuttiä söi vain rauhotukseksi ennen nukkumaan menoa.

nyt tämä vauva on kohta 6kk ja syö kerran yössä, joskus 3 aikaan joskus vasta 5 aikaan. muuten herää kerran lutkuttamaan peukaloaan, ei oppinut tuttiin ollenkaan. ajattelin ruveta antamaan nyt iltapuuroa jos jäisi tuo yösyönti pois kun oisi täydempi maha.

3.5.2012
mustikka88
mustikka88

mie en tiiä näistä asioista ite sen taivaallista, tuli vaan mieleen että mitä jos pullossa oiskii vettä? Ja varmaan sillä osalla kerroista on jonkunlainen nälkä kun syö, mutta puolet taitaa olla muuten vaan heräämistä :D

3.5.2012
riu
riu

Ainiin ja tassuttelua oon kokeillu, en tiiä hallitsenko ees sitä vai miks neiti ei rauhotu siihe? siihekki voi kertoo neuvoja tai miten se oikeesti tapahtuu vai eikö miulla vaan riitä kärsivällisyyys? :D

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

Juuh on ollut kyllä helppoja vauvoja teillä tai ainakin kuullostaa. meillä meni jo parempaan päin ku alotin iltavellit ni sillo heräs vaan kerran mut soseita ku alotti ni alko taas sama rumba! Kaks kertaa on vain nukkunut sellaset 7h unet ja neki silloin ekoina kuukausina. 

Pitää varmaan kehittää jotain että ei söis enää yöllä kun se tuntuu niin turhalta kun ei edes välillä syö! :D ja joo tutti käytössä mutta se ei nykyään enää pahemmin kelpaa. varsinkaan yöllä.. sen pitäis olla pullo.. :(

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

kuulostaa kyllä että ei se taija nälkäänsä herätä :) Onko teillä tutti käytössä? Ootko kokeillu nukahtasko uudestaan ihan vaan tassuttelemalla?

Meillä on nyt ollu helppoja vauvoja tuossa mielessä, esikoinen nukku yönsä syömättä heti synnyttyään, tokavekara saattoi herätä kerran syömään aamuyöstä pariviikkoseksi ja kolmonen reilun kuukauden ikään. Jotta ei kaikki vauvat sitä evästä yöllä tarvii :)

Omaan huoneeseen vauvan voi siirtää sillon ku siltä tuntuu :) Jotkut laittaa heti ja jotkut vasta monen vuoden iässä :D Että ihan omantunnon ja fiiliksen mukaan. Ei se kokeileminen mitään maksakaan :)

3.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...