Äidin unen puutteen korjaus

Pienen vauvan kanssahan voi välillä olla väsyttävää ja yleensä, mutta ei tietenkään kaikki vauvat heräilee öisinkin syömään joten yöunet jää äidiltä yleensä vähäisiksi. Itselläni 5kk tyttö joka vieläkin heräilee 2-4 kertaa yössä syömään ja olen todennut hyväksi päiväunet pikkuisen kanssa. Samalla äiti saa levättyä ja vauvakin nukkuu paljon paremmin (ainakin meillä) Ollaan nukuttu sellaisia 3 tunnin päiväunia molemmat kun itsekkin käyn neidin viereen pötköttämään. Sitten taas jaksaa äitikin höseltää ja vauvakin on saanut ainakin ne yhdet pitkät päiväunet päivässä.  Tää toimii meillä, toimiskohan joillain muillakin. :)

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

Juu ei siihen kyllä varmaan opikkaan. siihen tarvii ne "unenlahjat" :D

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

Ha, osaiski nukkua päivällä. Meillä kun herätään sen 10 kertaa yössä niin kaikki uni olis tervetullutta, mutta ei, oon tullu sukuuni enkä osaa nukkua muuta kun yöllä. Ja kokeiltu on, turha alkaa nyt mutisemaan että kyllä siihen oppii, ei opi.

3.5.2012
RJ89
RJ89

Nii joo totta, ei toimi jos on enemmän lapsia tai ei osaa nukkua päivällä. Mutta sitten tietty joku muu hengähdys tauko on paikallaan :)

3.5.2012
jjonaa
jjonaa

mulla ei toimi :( en ole koskaan osannu nukkua päivällä vaikka oisin valvonu kuinka. pitää sitten saada hengähdys tauko muuten, esim. menemällä yksin ulos/kyläilemään/harrastamaan.

3.5.2012
mustikka88
mustikka88

kyllä se esikoisen aikaan toimii, sitte ku on enemmän lapsia niin tuo on huomattavasti haastavampaa :D

3.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...