Aurinkoista torstaihuomenta! :)

Mitäs mammojen torjantaihin kuuluu? :)

3.5.2012
riu
riu

meillä ei mies onneks tee kun enää tän kuun tätä et lähtee ma aamuna tulee ti iltana ja kerkee olla pari tuntia lasten kans. sit lähtee taas ke aamuna ja tulee joko to tai pe iltana. nyt kun on vaan kolmen päivän viikko, niin tuleeki sit vasta huomenna. ja miekkii aattelin joskus vielä et en mie mitenkään pärjäis noitten kans kolmestaan, mut onkai tuota ihan hyvin pärjätty, kun hengissä ollaan. pakkohan se on pärjätä, mut en mie kyl tätä mielellään tee..

3.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

huomentapäivää!

täällä on pilvistä eikä auringonpaisteesta tietoakaan :/

mut mulla oli niin ihana aamu, ku tyttö ensimmäisenä laulos paljon onnea ja sit lohduttis vielä, että et sä äiti oo vanha, mamma on vanha :D

 

misukalle kivaa kampaajakäyntiä, toivottavasti vauvaki suostuu ihmettelemään tai nukkumaan vaunuissa et saat rauhas nauttia käsittelystä :) ja oikein hurjasti onnea ja tsemppiä työhaastatteluun! :)

riulle vimppahetken tsempin tentin lukuun ja toivotaan että menis edes läpi, niin ei tarttis uudelleen käydä, ellet sä sitten oo "hikipinko" ja vaadi itseltäs vähintään kolmosta joka kurssista :)

etätyöntekijöiden vaimoille tsemppiä "yksinäisyyteen" :)

ja srallalle ja taivaltajalle mukavaa päivää, toivottavasti lapset leikkii ilman isompia tappeluja :)

3.5.2012
Mummy83
Mummy83

Tosta reissuhommasta.. Mun mies teki sitä 1,5v.. Tuli perjantaina kotiin siinä klo 21 ja sunnuntaina lähti klo 16 maissa ajelee kohti työkohdetta.. Eipä paljoo kotona nähny :/ Olihan se ikävää olla pojan kanssa kaksistaan kotona, varsinkin kun ois kaivannu sitä toisen tukea.. mutta onneksi ne hommat on takanapäin :) pikkureissut ei haittaa, mut tommonen jatkuva... nou thänks!

3.5.2012
Felize
Felize

Huomenta!

Ollaan täällä etelä-savossa kyläilemässä :) Poika heräs puol 7, kun aurinko porotti suoraan huoneeseen. Kotona kun on pimennysverhot niin unikin maistuu paremmin.. Nooh, nyt nukkuu tuolla pihalla. Sisarukset koulussa ja meinattii äitpuolen kanssa alkaa jotain leffaa kahtoo :)

Iltapäivällä jos menis kaupungissa käymään, kattoo mitä kotinurkilla tapahtuu.. Huomenna nään sitten kavereita, jee!!!

3.5.2012
Felize
Felize

Ai viime yö on ollu pissiyö. Meilläkin esikko pisutti sänkyynsä. Mut en ruvennu kahden aikaan yöllä vaihtaa parvisänkyyn lakanoita ja muita härveleitä. Totesin et nuku siellä laidalla ku siel on vielä kuivaa, aamulla sit otetaan kaikki pois. Ja niin tuo teki työtä käskettyä. Aamulla tyhjäs punkan ja vei kamat kylppäriin vartoo pesua.

3.5.2012
misukka
misukka

Goooood Moooorrniiiinnnggg Libero-family

Tänään olisi kuulkaas tämän mamman kampaajakäynti. Vauva lähtee mukaan makutuomariksi. Aamulla ko tehtiin lähtöä esikon hoitopaikkaan, ni se vetkuili vaatteidensa kanssa ja kävelin jo ulos laittaa vauvaa autoon, ni poika huuti perään et ethän sä lähde ilman mua. Kysyin siltä et voisinko mä lähtee ilman sitä ko sitä ollaan kuitenki hoitoon viemässä. No sehän totes että etpä voisi.

Tuli sitten mieleen, että toimiskohan jos oliskii kiikuttanu vauvan sinne esikon sijasta hoitoon ja ottanu esikon mukaan kampaajalle. Se kun viihdyttäisi itse itseään kampaamossa olevilla leluilla. Tuo vauva ku voi ottaa itkupotkuraivarit ko jätän sen rattaisiin istuu. Hyppää siinä sitten tuolista toista hyssyttelee :D

Tänään täytyy keräillä papereita kasaan ja vähän ottaa selkoa firmasta johon oon hakemassa töihin. Että kuinka formaali sitä pitää huomenna olla ja kummosetko puljun arvot ovat, ko pyysivät näytille ja haastateltavaksi. Ihan vähän jänskättää jo.

3.5.2012
misukka
misukka

huomenia. hyvä että sain vauvalle mahtumaan sidostesukan 74cm sukkikset, kiristää kyllä ihan mukavasti. täytyy huomenna käydä ostamassa cittarista niitä extra joustavia sukkiksia lisää :D ja heittää noi pois. esikolla jäi äsken kiitettävästi sormet oven väliin saranapuolelle mutta kylmä vesi auttoi nopeasti :) 

 illalla onkin viiminen muskari tälle keväälle, ihan haikeeta. siellä on niin kivaa aina. ens viikolla on sitten kevätjuhlat :D

sain vihdoin varattua lääkäriinkin itelleni ajan ja 28.5. peräti pääsen :) vähän täyttä kenties..

munkin mies teki vähän reissuhommia meiän alkuaikoina mutta ei sovi minulle, olen niin takertuvainen etten tiiä mitä tekisin kun mies on poissa :D ehkä ois helpompaa jos itelläkin ois töitä mutta kun on päivät kotona niin en päästäis miestä kyllä reissuhommiin :)

3.5.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta! :) Meillä oli vähän katkonainen yö ja nyt on ihan tööt olo.. Esikoinen herätti miun vaille 12 yöllä huutamalla täysiä vessassa: PIIIISSI TUULI, PIIIISSI TUUULI!!! Ja täysiä siks, kun äiti ei meinannu herätä. Eikä kuulema meilläkään ollu kaukana se sänkyyn pissiminen, sano tyttö et melkein tuli pissi sänkyyn.. No mut hyvä ettei kuitenkaan sit. :) Tuosta meni 40min, niin taas tyttö herätti, tällä kertaa ei ollu mitään asiaa, ei vissiin ite saanu unta. Sit jossain vaiheessa heräsin yöllä kun jalkapohjia kutkutti taas niin pirusti ja sit viimesenä vaille 4 heräsin ja ennakoin - käytin koiran pisulla, niin ei aamulla tarvinnu siivoomaan rueta heti. :) sit sainkin loput 3 tuntia nukkua ihan putkeen. 

Onneks meidän isimies ei oo kuitenkaan ihan afganistanissa asti, mut liian kaukana silti. eilen aamulla lähti ja huomenna tulee illalla kotiin.. sais mennä kyl aika nopeesti...

3.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Ihmeitten aika ei ole ohi, mie heräsin aikasemmin paniikkilukemaan tenttiin. Ei oikein suju X) Miun pitäs päntätä pari kaavaa ulkoo, eikä ne millään ota tarttuakseen... Noh, onneks mie voin tehä koko kurssin uusiks ens vuonna :D

Täällä on aivan mahtav aurngonpaiste! Ihan tullee kesäinen olo ku kahtelee ikkunasta pihalle :) No ennää viikko kouluu ja saan jäähä kottiin. On miulla toki sillonkii vielä tehtäviä, mutta saan tehä niitä omaan tahtiin sitte :) Ja heti kesäkuun alusta jään lasten kaa lomailemaaan kolmeks viikkoo :)

Onkos muuallakin yhtä kaunis aamu? :)

3.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...