Kerranki jotain hyvää täällä sossussa!:)

Kävin juuri penkomassa sossussa itselleni ja pojalle vaatteita yms.. :) Tänne sossuun on Joulusta asti tullut lahjoituksina vaatteita lapsille ja naisille ja sen semmosta :)) Nyt pääsin tänään tosiaan käymään tuolla sossussa ja löysin sieltä pojalle kahdet kengät ja vaatteita.. Itselleni löysin jopa VIIDET hyvät farkut! :D Kolmet farkut oli vaan liian pitkät, että lahkeiden lyhennystä tiedossa, mutta muuten oli sopivia.. Kun ei meinaan löydy kaupastakaan mulle farkkuja tai housuja ylipäätään, niin tuolta onneksi löysin! Ja kaikki vielä sai ilmaiseksi! Ja farkut oli kaikki ihan uusia, oli vielä kaupan laput ja kaikki kiinni.. :) Pojan vaatteet oli käytettyjä, mutta eipä paljon haittaa, kun olihan ehjiä ja muuten hyväkuntoisia! :) Että kerrankin jotakin hyvää sai tämänki kaupungin sossut aikaiseksi! :)

2.5.2012
Ritu303
Ritu303

Kiva et on sossu tuommosen järkänny. :) Mie olen aina pelastus ameijalle lykänny ylimääräset, paitti nyt kun saatiin kirkolta joulun alla itekki rahallista apua niin lykkäsin niille kukkuraisen jätesäkin vaatetta. :) Nyt muutes luin omal paikkakunnal et on lauantaina pelastus armeijan kirppiksel 3 vaatetta eurolla -tempaus. Paikallis lehdet on sit kivoi ku kaikkee jännää bongailee. :D

Suomen tuista olen kyl täysin eri mieltä. Minust ne on vallan hyvät.

2.5.2012
Sralla
Sralla

Mun mielestä on niin typerää, että ensin lähetetään vaatteet, ruuat ja rahat jonnekki Jumalan selän taakse ja sitte vasta jos jää vähä ylimäärästä, niin katotaan, että annetaanko omalle kansalle vai jätetäänkö säästöön myöhempää lähettämistä varten.. 

Ei sillä, etteikö ulkomailla apua tarvittaisi, mutta kun on täällä Suomessakin "vähävaraisia" lapsiperheitä, niin eikö ihan tätä omaa maata kannattaisi ensimmäisenä pitää pystyssä..?? :O 

Kaveri totes tuossa joku aika sitten, että "Lähettäisivät ehkäisykierukoita ainaki joka toiselle naiselle sinne ulkomaille tai kustantaisivat naisille munanjohtimien leikkauksen, niin johan sielläki alkais hetken päästä olemaan asiat ehkä vähä paremmalla mallilla.."

Ei nuo KELAn tuet mitään hurjia summia ole, varsinkaan nuorille äideille, joilla ei työelämää ole takana.. Tää Suomi on muutenki niin surkia valtiona, ku rahat sysätään kaikkeen "turhaan" ja juurikin ulkomaille ja sitten täällä saa oman maalaiset kitkutella pienillä päivärahoilla, joilla juuri ja juuri tulee toimeen.. 

Hyvä ettei sanota, että "mitäs hommasit tenavan, kun et kerran sitä pysty elättämään jne.." 

Ok, nyt tuli taas vähä muutaki asiaa, mutta purkasimpahan taas vähän ajatuksia :D

2.5.2012
Ritu303
Ritu303
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...