Kestopeppujen mammat!

Mulla on tuossa yksi vanhahko Fuzzi joka on alkanu vuotaa vuotosuojien kohdalta. PUlissa on pieniä selkeitä reikiä tikkien kohdalla. Lisäksi siivekkeessä on yksi isompi reikä tuon merkkilapun reunassa. Kannattaako mun teidän mielestä yrittää pelastaa tuota vaippaa vielä ja millä tavoin? Laittamalla uusi kuminauhakuja hieman keskemmälle ja surauttaa koneella ehjän PULin kohdalta? Vaippa toki kapenee tällä tyylillä hieman mutta haitanneko tuo.

2.5.2012
misukka
misukka

Heippa! Onko kellään tietoa saisiko Ipanat taskuvaippaa vielä jostain? Siis tarkoitan sitä mallia jossa ei ole kiinteätä imua, coolmax sisäkangas ja pul ulkokangas. Ja vielä nepillisenä.
Löysin joskus huutiksesta kaksi ja ne on meille ihan parhaita!
Ja jos joku omistaa tarpeettomana niitä, ostan mielellään!

21.4.2014
Minnie
Minnie

tarvii varma käydä kattoo siel e-bays ku jos olis tuollaisia mitä tilasin pari olis hyviä harkkahousuinaki ku ei oo kiinteää imua :)

25.2.2014
teeko
teeko

Villikset toimii kuorena.

ebaysta löysin kans housutaskuja. Euron kappale. Mut en tilannu ku toi kuivaksi opettelu on meillä akuutimpaa.

25.2.2014
misukka
misukka

apua! Mä löysin taskuhousuvaippoja! Siis oli pakko tilata... Niitä ei käytettyinä vielä saa olisko sen verran uusia vielä? Löysin kirpparilta yhdet villikset ni oli pakko tilaa... yö vaippa ei vuotanut :) miten nuo villikset. Laitanko taskun päälle kuoren ja sen päälle villikset vai onko nuo villikset sit se kuori?

25.2.2014
teeko
teeko

Meillä silloin ku poju oli pieni, vuoti kans joskus nopeasti. Aina oli kii istuvuudesta. Nyt on enemmän just tuo ongelma et pissaa tulee yöllä niin paljon, että paketin pitää olla aika paksu. Ja ehkä o on sit just liian paksu

24.2.2014
teeko
teeko

Mä taidan käydä kattelee lisää noita hamppuja/bambuja kun kuukauden päästä on taas veikkolan iso mll.n kirppis. viimeks siel oli tosi paljon noita kestojuttuja.. Voi hyvin olla et teen liian isoja paketteja :( selviää huomen aamulla ;)

24.2.2014
teeko
teeko

Kallikali, jos ne vaipat ei vaan sovi muodoltaan teidän naperolle. Meillä esim. tosi monet fuzzit on vuotaneet kuopuksella mut monet muut tuntemattomammat merkit sopineet kuin nakutettu.

tai jos imuja laittaa liikaa, ni ne vuotosuojat ei enää toimi ku nousee irti ihosta. kuopukselle piti noi vuotosuojat asetella tosi tarkkaan nivusia vasten ni sillon ei vuotanu.

Tai jos niitä vaippoja ei oo pesty riittävän usein tai kuivaliinakangas on tukossa ni ne vuotaa helposti.

Meillä ei kuopuksella isotkaan pissat tulleet läpi kun mulla oli yöllä mikrokuituliina kuivaliinakangasta vasten ja bambu/hamppuimu kosteussuojaa vasten. Bambu ja hamppu imee meinaan tosi paljon pissaa. Mulla oli sellasia 30x30cm kokosia 2-kerroksisia taittoimuja.

24.2.2014
misukka
misukka

herätetäänpä vanha hyvä ketju henkiin! Meillä edelleen ongelma pojalla nuo yövuodot. oon kertiksiä joutunut nyt öisin käyttämään, mutku ei nekään oikein pidä :( en kyl kestoilusta haluis nyt luopua ku on niin hyvään vauhtiin päästy.. poju nukkuu kyljellään (jolloin vuotaa sivusta) tai pylly pystyssä (jolloin vuotaa edestä) mulla on hirveä kasa taskuja täällä jotka päivisin toimii kyllä tosi hyvin! Ja on muutamia sisävaippoja ja kuoria.. please jelpatkaa!!! imuina mulla on harsoja ja jotain mikrokuituimuja. bambu-Ja hamppuimuja mulla on vaan muutama

24.2.2014
teeko
teeko

aika karusti voit laittaa pyyntihinnaksi vaikka puolet hankintahinnasta. Jos siis yhtään muistat paljonko oot niistä maksanut. Jostain uudenkarheesta AIOsta voi ihan hyvin pyytää 10-12 euroa. jos ollut yli 20 euron vaippa. Kyllä aika monet kestovaippakirppiksiä koluavat tietää noihin vaippojen arvon.  3 eurolla saa sit jo sellasta kulahtaneempaa mut vielä käyttökelposta, niinku tää mun alotuksen fuzzi.

Jotkut laittaa sen vaipan mukana tulleen imun mukaan, jotkut myy imut ominaan ja kuoret ominaan.

Olisko sulla XL-kokosia taskuja? Tai AIOja.

Laita mulle meiliä vaipoista merkkeineen ja kuvineen jos jaksat kuvailla misukkamama@hotmail.fi

2.5.2012
misukka
misukka

Tulin vain sanomaan, että on mukavaa, että tästäkin aiheesta virisi keskustelu.

Täällä kun niin hiljaista ollut.

2.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Babylandeja saa esimerkiksi raskauskeijusta (nettikauppa)  eikä ole edes pahan hintaisia. Ne saa mun mielestä mukavan napakasti kiinni. Ne on yhden koon vaippoja ni nepeillä saa säädettyä vaipan kokoa vähän joka suuntaan.

Omat tekeleet on vähän vaiheessa vielä. Viime kesänä aloitin ja kuminauhat pitäisi saada paikoilleen. Mut noita Babylandeja oon käyttäny mitotuksen pohjana ja pari muuta ideaa ottanut muista vaipoista, kuten just se etuosan pul-kangas ja siivekkeisiin myös. Noissa Babylandeissa ei niitä ole mut toimivat sellaisinaankin tosi hyvin. Ainakin meillä.

2.5.2012
misukka
misukka

ja siis vuotaako ne teidän kuoret vyötäröltä vai haarovälistä? Minä oon nyt tykästyny semmosiin taskuihin, joissa sisäpuolellä on pieni Pul-pinta ni ei nouse kuivaliinakangasta myöten pisut vyötärölle vaikka jäpikäs nukkuu pylly pystyssä.

2.5.2012
misukka
misukka

Meillä kestoilla saadaan nukuttua koko yö vaikka vauva heräileekin yöllä. Kertiksillä saa viimeistään aamukuudelta olla vaihtamassa uutta vaippaa ku on niin täynnä. Eli joo, kyllä me kestoillaan yöllä. Oikein ärsyttää jos joutuu kertiksen yöksi laittaa.

Meillä on taskuvaippoja pelkästään käytössä, päivin ja öin.

Yöllä mulla on mikrokuidun lisäksi isompi bambu/hamppuimu ja lisänä pieni bambutaitto. Melko paksu tuosta paketista tulee mut on pitänyt pissat aina. Tarvittaessa laitan pelkällä mikrokuitu + hampputaitolla jos varsinaiset yövaippakäytössä olevat on pesussa. Käytän Babylandin vaippoja yöllä.

Olisko teillä sit ne kuoret joko liian isoja tai liian pieniä. Meillä vaipat vuotaa jos on liian kireellä tai vaihtoehtosesti liian löysällä. Ja tällä hetkellä Myllymuksujen vaipat on liian kapeita haaruksista, ne falskaa aina.

2.5.2012
misukka
misukka

Nostellaan vielä.

2.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

nostellaas näkyviin jos Libero antaa

2.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...