Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenet

kuis on vapusta selvitty?

2.5.2012
ninnup
ninnup

mulla oli rekisteröintimaksu katastuskonttorilla pari vuotta sitten 14e, en kyllä ite ollu mukana ku annoin pyydetyt rahat miehelle kouraan et liekö huijannu kahvirahat samalla :D

noniin, molemmat penskat nukkuu.. saahan nähdä kuin sitten toi loppupäivä ku hoitopoikaki jo näin aikaseen nukkumaan halus. varmaan palataan sit siihen vanhaan aamulla pidemmät ja iltapäivällä tirsat uniin vaikka on kotonaan yksillä unilla kuulemma menny pari viikkoo.. hyvä että jakso 9 asti valvoo ku ajattelin et joskus 11 maissa oisivat ruenneet. onhan tossa eri tavalla toimintaa ku toistensa kanssa riekkuu ni en ihmettele jos on kaksien unien tarve täällä edelleen.

mun tekis kauheesti mieli hankkia jotain uutta itelleni.. vaikka eihän tästä loppuunsa ole pitkä aika ku on viimeks hankkinu, tammialesta vaatteita nimittäin.. täytyy odotella juhannusaleja kuitenki.. jonku kesäretongin jos ostaa ja kengät! viimeks oon ostanu kesäkengät 2010 rapakon takaa ja niillä kävelin jo ekan 3 viikon aikana niin paljon että viime kesänä tuntuki jo epämiellyttävälle.. maksovat huimat 20 dollaria eli jotain 14e sillosen kurssin mukaan :D sitä edelliset kesäkengät en ees tiiä millon ostin, varmaan 5v sitten XD

2.5.2012
ninnup
ninnup

Minä kans käyny joko katsastuskonttorilla tai sit suoraan myyjäliikkeessä tehty paperit. Mulla kaikki autot ostettu autoliikkeestä. Hassua. Nyt vasta hoksin.

2.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Hitto, oli pakko tarkistaa et koskas se euro tuli, mut se oli vasta 2002. Eli jospas se sit olikii vuonna 2000 40 markkaa :D

2.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Mie olen aina maksanu tapiolassa sen omistajan vaihdos maksun, samal ku on ottanu vakuutusta, nii ei se mun mielestä ole kauheesti vaihdellu tään 8 vuoden aikana... Aina sen suurinpiirtein 12€ mut Tapiolas ei ainaka enää pari vuotta sitte saanu maksaa käteisellä, ja oliks pikkasen noloo ku ei sit tilil ollu sitä rahaa. :D No sain laskun siitä onneks. :)

2.5.2012
Sralla
Sralla

Mä jäin miettii tota mustikan rekisteröintijuttua ja mulla hakkas takaraivot et 40e olis, mut oli pakko tarkistaa ja a-katsastuksen hinnastos oli 11,20e. Euroaikaa kuitenki oli jo ku mä ekaakin autoani rekisteröin omiin nimiini. Ja ko Venton rekisteröin ni se oli 8 vuotta sitten. Olisko ne hinnat tullu sit oikeesti niin paljo alaspäin? Josko kerranki niin päin.

Asiasta kukkaruukkuun. Mun hyvin palvellut rakas romuni saa uuden kodin nuoren inttikoltiaisen luota. Sillä on iso kasa autoja ollu rukattavana ja tuunattavana mutta tuosta meinas ihan käyttöautoo itelleen. Kuulemma tehokkaampiaki hirmuja jo tallista löytyy joten ehkä sen uskaltaa sille luovuttaa.

2.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

joo eli sit voin huoletta käydä kaupassa :D ajattelin että ois jotain 60e kaikki kun on nykyään niin kallista..

2.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Huomenta

Paluu arkeen iski. Eli esikko viety hoitoon ja vauva tekee unta punkassaan. Kauhee pupatus kuuluu vaan. Välillä täytyy käydä kääntämässä oikein päin ku äskenki potki seinää kantapäillään.

Mulla aamupala maitoa vaille nautittuna. Sit vois ottaa vaippaprojektin. Tuossa olis kaikki meidän kestot taas nipussa kuivina. Koskahan mie ehtisin tehä ne omatekoset valmiiksi. Kaksi vaippaa olisi kumppareitten laittoa vaille valmiina. No toinen pitäis vielä finistellä reunoista, mut melko nopee homma olis ko tekis vaan.

Menin laittaa lidlin kuminauhat noihin vaippoihin ja nehän venähti heti ku venäytti pitkäksi että sai vaippaan kiinni. Nyt ne ei sit enää palaudu ni täytyy laittaa heti uudet paremmat kuminauhat.

2.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Huomenta! :)

Ninnup, meil on sellain vähä aaltoileva poika. Nukkuu välil törkeen vähä ja välil ottaa univelkoi kiinne.

Paljon onnea J:n pojalle! :)

Jonnale nautiskelehan kampaajalla! On se mullaki luxusta aina kerta vuoteen. :D

Meillä poika alko kitisee illal sängyssänsä nukkumaa käydes ja mie vaan koitin oottaa et se menee ohi sit alko karjuu itkiessään "KAKKA KAKKA", ja oli pakko mennä kattoo mikä siel on ongelma. No jätk seiso sängyssänsä ilman vaippaa jalat ristissä, joten kiikutin pöntölle. Pissa ja kakkahan sieltä tuli. :D On sille jankutettukki et pönttöö pitää kakkii, mut hieno ajankohta taas tällaselle toiminnalle. :D Nukku sit koko yön sängyssänsä, ja nukku aamulki pitkää, melko luxusta, mut haikeeta kumminki. :)

Tänää mennää laittaa kirpparipöytä ja sit pitää kaupas ainaki käydä. Yritän heilaa houkutella et haettas seinämaalit kanssa.

2.5.2012
Sralla
Sralla

joo eli sit voin huoletta käydä kaupassa :D ajattelin että ois jotain 60e kaikki kun on nykyään niin kallista..

2.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

huomenta. vappu meni joo niinku mikä tahansa päivä, en edes munkkia saanut. :)

!!!! tietääkö joku mitä maksaa kun ajoneuvon rekisteröi omiin nimiin? pitäs tietää paljon voin laittaa kauppaan rahaa, että miehelle jää vielä rahat auton rekisteröimiseen hänen nimiin. 

vvoi että perjantaina saa vasta allergialääkkeet kun tulee rahaa, mun silmät kutiaa mukavasti. onneks ei kuitenkaan niin pahasti kuin lapsena :)

esikoisen mummolan leikkimökki on kohta valmis :D päästään maalaamaan se, mitenkähän paljon tuo esikko sotkee paikkoja sillä maalilla... noh eihän se maali haittaa kun laittaa sellaset vaatteet mitkä voi heittää roskiin suoraa, kunhan ei suuhunsa kovin sitä laita :)

2.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

jaa no ei se mulla itellä etusivulla näkyny vieläkään..

miks tuo lapsi ei nuku! aina vaan aikastaa ja aikastaa tuota heräämistä.. 6 taas ponkas mun niskaan omasta sängystään ja ei nuku ei millään, potki vaan päähän.. yritin kainalossa pitää et nukahtas uudelleen ni ei ku silmät vaipu kiinni ja nukahti ihan nippanappa ja taas alko meteli.. ennen oli 8 ku kainalossa nukku, omassa sängyssä 7 ni nyt näkyy alottavan tuon kello 6.
päiväunia nukkuu 2 x tunnin unet ku ei millään nuku yksiä pidempiä ja nukkumaan 20.30.. ite rupesin nukkuu puolilta öin ku ei aiemmin uni tullu ja sit ainaku alko mylläys ni piti sen verta herätä et kättä pojan selän päälle ja nukahtas uudelleen..

tänään ei tehdä mitään ihmeitä, hoitopoika tulee et peruspäivä.. perjantaina pitäs lähtee ehkä ettii niitä kenkiä tolle muksulle. mies menis 10-12 kouluun mutta pojan päikkyaika on sillon ni en tiiä viittiskö sillon lähtee, tuo ku ei nuku autossa eikä rattaissa ni jäis unet kokonaan väliin ja illalla kiukutellaan.. klo 13 ois neuvola mulla itellä ni siihen pitäs keretä takasi tai sit mennä vasta sen jälkeen.. huoh ku on arpomista

2.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

2.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...