Uuden vuoden laihduttajat. :)

Mulla kävi niinkö oletinki et junnailin vaan kesän alkuun saakka... Noh, tänää oli niin lupaus kesästä keli, et on aika ottaa loppukiri. Mites muilla kävi? :)

1.5.2012
Sralla
Sralla

onnea kaikille tosi paljon! näitä on tosi kiva lukea, ootte kyl ahkeria, ja ei sitä koko ajan tarvi huhkia sillein että pääsee tavoitteeseen vaikka välillä ois vähän taukoa. eihän järki kestä muuten.

ite en ole käynyt vielä lenkillä kertaakaan :D ja tavoite oli että jaksan kesäkuussa juosta 5-6km putkeen. taitaa vähän jäädä. jos kävis edes kokeilemassa vaikka viikonloppuna. pitääkin ruveta tsemppaamaan henkisesti. pitäs varmaan kysyä serkulta neuvoa, hän on 32v. äiti ja harrastaa maraton juoksua. vuosi sitten meni vähän yli 4h ja nyt kun kävi svetsissä juoksemassa niin vähän yli 3h. en muista tarkkoja aikoja mutta n.1h10min parannusta vuodessa! ihan kahjoa.

2.5.2012
mustikka88
mustikka88

Vautsi! Työ ootte ollu ahkeria ja periksantamatoomia! :) Hienoa! :)

2.5.2012
Sralla
Sralla

Vielä yritetään. Lopulliseen tavoitteeseen 5.5 kiloa. Tuntuu uskomattomalta että lopulliseen tavoitteeseen on vaan noin vähä... Mitähän mä muka sitten teen? Ei vaan nyt kun on päässy tänne normaalin kilojen puolelle niin nehän ei enää niin vaan häviä että varmaan vielä vuodenki päästä yritän tuohon tiettyyn lukuun päästä...=) Synttärit olis tuos kuukauden päästä niin sinne ajattelin vähä tivistää tahtia...Saa Nähdä ei mulla mitään paineita ole. Koko loppu elämä aikaa laihduttaa...

Kesä vähä jännittää et miten kaikki grillaukset uudet perunat ja jäätelöt jne vaikuttaa mutta yrittää täytyy!!!

1.5.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...