ja taas 1galluppi :)

tuli mieleen kun näin meijän pöydällä juha vuorisen kirjan että oletko lukenut juha vuorisen kirjoja ollenkaan? mitä tykkäsit? kuinka monta olet lukenut? minkä haluaisit lukea?

1.5.2012
immortal
immortal

Joo, kristianin teinivuodet oli tosi hyvä :)

3.5.2012
Felize
Felize

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

2.5.2012
immortal
immortal

meillä on tuo painajainen piparitalossa ostin sen miehelleni joululahjaks. se on kuulemma hyvä :)

2.5.2012
immortal
immortal

tolppa-apina oli paras...ja kaikki muut oon lukenu paitsi painajainen piparitalossa...en oo viel löytäny kaupoista että ostasin.

2.5.2012
Boco
Boco

niin ja radiosta oon kuunnellut monesti kun simo frangen lukee noita kirjoituksia :D

2.5.2012
mustikka88
mustikka88

oon lukenu :D yhen juoppiksen ja yhen kristianin kirjan. ja hauskoja ovat. ja voin lukea lisää jos käteen osuu sellainen kirja :)

2.5.2012
mustikka88
mustikka88

Kaikki oon lukenut ja parhaimmat on just juoppikset,kristianit ja dekkarit joissa tää portsari seikkailee :). Mulla on omana melkein kaikki..vissiin 2 novellikokoelmaa puuttuu, mutta niissä oli maininta että ne jutut löytyy myös noista muista kirjoista..joten niitä en viitti ees hankkii kun kerta on jutut sit kahteen kertaan :).

2.5.2012
jeini
jeini

no oon lukenut kaikki paitsi jokusen novellikokoelman. miun mielestä  parasta antia on kyllä ehdottomasti olleet kristianin kirjat:D niin vaan jotenkin.. huh:D

1.5.2012
Blanco
Blanco

joo viimeinen suuri seikkailu ja raskausarpia olen myös lukenu ne.

1.5.2012
immortal
immortal

Mie oon lukenu kaikki, paitsi joitain niitä kokoelmia mis on monta pikku juttuu. Paitsi lerpallaan ja onks se nyt just se kaks päisen vekaran varjossa, mut eiks ne oo edelleen vasta tulossa olevia ikuisuus projekteja... Vai onks se muka vihdoin saanu ne valmiiks. Ne ekat on vähä tökeröö, mut on se kehittyny hurjasti kirjottajana. Juoppohullun päiväkirjoista jo ainaki raskausarpia ja vaippaihottumaa on miusta oikeesti hyviä. Dekkareitten lukemisesta on jo aikaa, mut ne oli muistaakseni kans "tosi"hyviä.

1.5.2012
huopis
huopis

en oo lukenu yhtään. Yhen kerran pienen pätkän luin sieltä välistä ja se ei ainakaan siltään auennu miulle, ei naurattanu. Aattelin kyllä sivistää ihteeni joskus lukemalla niistä ainakii yhen kokonaan, mutta en nyt vielä tähän hätään. Ehkä sitte ku opinnot on loppu :D

1.5.2012
riu
riu

itse olen lukenut. mun mielestä ne on parhaita kirjoja mitä on olemassa :) huumori iskee muhun todella hyvin :) mä en nyt tarkalleen muista monta olen lukenut mutta ainakin tolppa apinan, juoppohullun päiväkirja1 ja 2, vaippaihottumaa ja muitakin mutta en muista mitä. mä haluisin lukea sen 5 osan lerpallaan ja kaksi päisen vekaran varjossa.

1.5.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...