oletteko avannu jo grilli kauden?

jos ootte niin mitä grillasitte?

1.5.2012
immortal
immortal

Tottahan toki. Ömm, huhtikuun vipa vloppu avattiin kausi ja grillattiin, apua, en muista. :D Mut vappuna avattiin sit oikeen kunnolla ja grillistä löyty sieniä viherpippuri Koskenlaskijalla ja pekonilla, possuvartaita bbq marinadilla, habanerotikkuja ja lisäksi oli kuten aina caleslaw salaattia. 8) Nams.

3.5.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Vappuna avattiin, ribsejä ja kasvisvartaita.. nams :)

3.5.2012
Felize
Felize

maanantaina grillattiin ekan kerran porukoilla. perus pihvimakkara settiä. meiän pitäs ostaa nyt itelle kaasugrilli että voitais kotonakin grillailla kun muutettiin syksyllä tähän ja täällä ei oo yleistä grillipaikkaa.

3.5.2012
mustikka88
mustikka88

Pääsiäisenä avattiin. Sillon oli pihvejä, pekoninakkeja, maissia ja (ei grillistä) pottumuussia.

1.5.2012
Sralla
Sralla

Yritetään pitkittää avajaisia. Sit ku se aukee niin sit hyvä ettei kaikki välipalatkin pitäis olla jotain grillattavaa ja se jos mikä tuhoaa tän mun laihdutus kuurin...

1.5.2012
myrmeli
myrmeli

tervetuloa mummy grillaamaan :D Sitte ku kesällä tuutte niin voijaan vaikka savustaa muikkujakin, ne ne on vasta nannaa :)

1.5.2012
riu
riu

:/ meil ei edes tunneta semmoista ku grillauskausi, harvinaista kyläilyherkkua. Huoh. Mu jos grillattais, niin ehdottomasti lohta, maissia ja paahtoleipää :) mun lempparit ja lisuna joku ihana salaatti.

1.5.2012
Mummy83
Mummy83

No jok tokkiisa. Tähän mennessä grillailtu kanaa, kasviksia, makkaraa tottakai ja possua. Kasviksina on ollut kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa, maissia, herkkusieniä(sellaisenaan sekä koskenlaskijan ja pekonin kera)

1.5.2012
misukka
misukka

Meinattiin, vaan eipä olla vielä.

1.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

voe veikkosella, ajat sitte :D Tähän mennessä ollaan grillattu aika perussettii, kanaa, grillikylkee, possunpihviä, makkaraa usseempaa erilaista, tomaattia, maissia, kasviksia jne. Nyt vappuna grillattiin kananpaloja, yrttibratwurstia ja kasviksena oli paprika, kesäkurpitsa ja sipuli :)

1.5.2012
riu
riu

me äsken avattiin ja grillattiin krakova makkaraa ja possun pihvejä lisäks tehtiin porkkana raaste johin laitettiin raejuustoa ja ananasta. sekä salaatin lehteä vielä lisukkeeksi :D

1.5.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...