Huomenta kaikille :)

Mitäs mammojen vappuaamuun kuuluu?

1.5.2012
piglet82
piglet82

noniin, elämäni ensimmäinen perunavelli tehty, maku oli hyvä joskin kökköjä oli mutta siivilän avulla muussasin ne kökötkin sieltä lautaselle laittaessa :D

pihalle pitäs lähtee niihin hommeleihin, tuulee ihan pirusti että etupihalla ei juuri hommia kehtaa tehdä ku tuuli levittää lehdet mutta takapihan oksille pitäs antaa kyytiä kyllä.. on muuten aika vilpakka tuuliainen. mies vaan menee asentamaan autoradioo paikalleen ni eipä tuon pikkuhurjan kanssa paljoa saa hommia tehtyä..

1.5.2012
ninnup
ninnup

Huomenta,mitäs tänne laiskuus iski ja asunto on kaaos,ah se on niin ihanaa taas... hehe kohta salaattia tekee ja pihvejä paistelemaan :P huomenna sit taas ollaankin pojan kanssa kaksi kun mies lähtee koulutukseen,viikonloppuna taas keikalle,kivaa :)) ei ihmeempiä,mukavaa vappua kaikille :))

1.5.2012
Surunauha
Surunauha

Hyvää huomenta! :)

Poika nukku taas koko yön omas sängys mut sen seurauksena heräs aikasempaa. Onneks oli ehtiny pikkukakkoin alkaa, joten kellittii ja katottii kaikki lasten ohjelmat. :D Lounaan jälkee tehdään munkkitaikina nousemaan, päikkäri aikaan saan sit paistella niitä. Päikkärien jälkeen pyöräillään 6km vapputapahtumaan ja sit vielä takasin. :) Oon tuol paikassa käyny viimeks viime kesänä joten tartti kattoo ajo-ohjeet kartasta. :D Voi olla et tarttee matkal vielä olla turisti ja kysellä neuvoo. :) Mut JEI, nään meren ekaa kertaa tääl asues. :D

1.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! Ja hyvää vappua kaikille :) mulla vasta tänään on vappufiilis. Täällä on niin mahtava auringonpaiste et tulee loistopiknik, ku pistää tarpeeks päälle. Vissii jotain +8c vaan mut paistaapahan aurinko :)

Ja hienoa kuulla et nean ja metallin lapsukaiset nukkuu paremmin :)

1.5.2012
Mummy83
Mummy83

on ja ne naapurien säälivät katseet ku lapsi ei saa nuoleskella öljystä sepeliä rauhassa :D

1.5.2012
ninnup
ninnup

huomenta..

just otin aamukahvit.. tän päivän hommeleista ei mitään hajua, grillataan varmaan eväs illalla mutta siinäpä ne suunnitelmat oliki.. just muistin et kuopiossaki ois se vapputori, en oo eläissäni käyny ku oon aina ollu vapun töissä vaan taitaa jäädä tänäki vuonna käymättä.. välipalapiknik takapihalle ois ollu mut en kerenny raivata takapihaa kokonaan..

no katsotaan.. ilma on kyllä hieno ja ulkona ois hommaa mutta tuolla penskalla on nyt joku ihme fetissi tuota autotallia kohtaan ni eilinenki ulkoilu meni loppujen lopuks sieltä pois kantaessa ja huutoo kuunnellessa

1.5.2012
ninnup
ninnup

En ole aiemmin aamuketjua aloitellut mutta kerta se on ensimmäinenkin :) Yritän samalla opetella käyttämään tätä uutta puhelinta, jonka sain viikonloppuna synttärilahjaksi.

Meillä tänään pojan kanssa varmaan ihan tavallinen päivä kahdestaan. Ulkoilla ainakin täytyy, kun niin kivalta näyttää tuo ilma. Jos pienen kävelylenkin tekisi, sen verran mitä tämän jättimahan kanssa jaksaa :)

1.5.2012
piglet82
piglet82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...