Tampereella odottajia ja / tai pienten lasten äitejä?!

Heippa! Täällä syyskuun vauvaa odottelemassa 30-vee, 13 kk -vanhan pojan äiti. Esikoisen kohdalla en jotenkin kaivannut "vertaistukea" muista saman ajan odottajista, mutta nyt on jostain syystä herännyt tarve saada tulevalle vauvalle ja / tai esikoiselle samanikäisiä kavereita ja itselle samassa tilanteessa olevaa seuraa lähistöltä! :) Olen palannut töihin helmikuussa, mutta uusi äitiysloma odottaa jo elokuun puolessa välissä, jolloin seuraa taas kaipaakin ihan eri tavalla! Elikkä jos Tampereen seudulta löytyy kohtalotovereita, niin olis kivaa tutustua jo ennen vaavien syntymää! :)

30.4.2012
sartii
sartii

:-)

20.7.2012
Vekkuli4
Vekkuli4

Hei,

täällä olis kans syyskuun puolessa välissä laskettu aika. täälä hetekellä sairaslomalla ja elokuun puolessa välissä mammalomalle. ois kiva nähdä muitakin odottavia, kun oma aika tahtoo käydä oitkäksi ;)

20.7.2012
tare
tare

HEI!

Olen 24.v nainen nokialta ja kaipailisin juttuseuraa ja kahviseuraa ym...., kun tuntuu että ns. oikeat ystävät ovat enään vain tuttuja. Olen viimevuoden loppupuolella muuttanut lahden kupeesta tänne mieheni luokse ja ystäviä juurikaan täältä saanut. Tiedoissani on että minulla on yksi lapsi, mutta odotan ylläpidon korjausta asiaan, koska keskenmenon sain viime joulukuussa ja nyt olisi esikoinen syntymässä marraskuun alussa.

Yhteyttä voi ottaa santzan@hotmail.com

12.7.2012
santzan
santzan
1 year, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...