Ihan rikki :'(

Miun pitäs ilmeisesti olla seksiorja, kokki, siivooja, remontoija, lastenhoitaja, kukkaro auki maksamassa kaikki, pitää turpa kiinni ja ottaa kaikki p.ska niskaan. Niiiiin paha olo! Mie kohtelen miestä huonosti, koska se kohtelee minuu huonosti. En vaan jaksas olla aina antamassa saamatta ite koskaan mitään takasin. Ihan turha yrittää puhuu ja kertoo miltä tuntuu, kun toinen ei ees yritä kuunnella saati ymmärtää. Mie käyn töissä vaan sillon ku se sopii miehelle. Mie hoidan lapsen aina ku en oo töissä, vaikka mieskin ois vapaalla. Mie siivoon lähes kaiken. Mie teen aina ruoat. Mie remontoin kaiken mikä remontoimista tarvii. Mie maksan lähes kaiken. Mie en oo päässy ees koiran kans lenkille aikoihin, koska miun pitää hoitaa kaikki ja olla kaikesta vastuussa. Saati et oisin voinu tehä jotain ihan yksin. Sit mie oon pihtari ku seksi ei huvita ihmisen kanssa, joka ei minuu pätkääkään kunnioita tai arvosta, tai ees lastaan. Annoin just lapsen mummolaan yöks ja ite pitäs lähtee töihin. Miten mie voin töihin lähtee ku vaan itken naama punasena koko ajan. Pitääks miun oikeesti lakata arvostamasta itteeni ja ottaa se kaikki p.ska niskaan ja hoitaa yksin kaikki, voidakseni pitää kaiken sen minkä eteen oon töitä tehny..... En jaksa!

30.4.2012
huopis
huopis

Kun meillä alko hommat menemään tolle mallille niin mä vaan otin ja lähdin yksin pois. Sai sitte herrat ihan kaikessa rauhassa kaksin keksiä mitä syövät ja kuka vaihtaa kakkavaipan. Tarpeeks monta kertaa kun näin tein ja jätin tiskit tiskaamatta yms. niin kas kun on alkanut jotain muutakin kiinnostamaan nämä kotihommat.

Onhan se ehkä vähä kylmää, mut eikö seki oo aika kylmää et mamma hoitaa kaiken yksin?

3.5.2012
RJ89
RJ89

No tajushan toi äijä vihdoinki, ettei sekään mikään ihanne mies oo viime aikoina ollu. Jospa tästä vielä suhteellisen toimiva parisuhde saatas jotenki aikaseks. Yritetään ainaki. Miten se vaa on miehillä nii hiton vaikee tajuta välillä kurkata sinne peiliinki... Vasta siinä vaiheessa suostutaan miettimään et oiskohan itessäki ihan pikkusen vikaa ,ku kaikki on leviimässä käsiin.

1.5.2012
huopis
huopis

Ai nii, hyvää vappuu vaan kaikille!! Tai ees vähä ilosempaa ku mulla...

30.4.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...