Päivääpä päivää! :)

Kävin aamuketjun lukemassa, mut en enää tähän aikaa kehtaa siihen kirjotella. Ja nyt tänki kirjottaminen on kestäny niin kauan et saleen on joku muu ehtiny eka avaa päivälörpät. :D No mut kumminki. Ekaa kertaa aikoihi oli niin kiire aamu etten ehtiny tänne. Lähtiin viemää auto korjaamolle, sit meiät haettiin sieltä uimahalliin, ja palautettii sen jälkee kotio. Äkkii lounaat nassuun, ja poika unille. Aikalail myöhässähän nää meni taasen, mut jos aikoo elää ni ei voi aina mennä kellon mukaa. :) Joskos sit päikkyjen jälkeen pyöräiltäis kauppaan, ja sen jälkee vähän pihaleikkejä. :)

30.4.2012
Sralla
Sralla

Oi ku ihanalta kuullostaa toi vappupiknik. :)

30.4.2012
Sralla
Sralla

Iltaa. Ihan perusilta täälläki menossa. Mies lähtis just äsken taas kattoon peliä, mut se menee huomen 10ks töihin et ei kovaa juhlintaa tiedossa :) mul on ollut leffapäivä, ku vein tytön pklle vaik olin ite vapaalla ku niillä oli naamiaiset eikä halunnu missata sitä. :) mä katoin tuulen viemää ja casablancan.nyt illaks meinasin vielä aamiainen tiffanylla :)

Huomenna juhlitaan tytön kans sit vappua, mennään piknikille kaveriperheen kera ja sen jälkeen vapputorille :) ajattelin tehdä leipäjuustosalaatija kolmioleipiä ja sit eri hedelmiä paloiteltuna, tyttö rakastaa mangoaja löysin prismasta niitä, sit vesimelonia ja viinirypäleitä. Nii ja patonkia ja tuorejuustoo. Sit tiettymunkkeja ja simaa, kaupan tosin ku en voi sietää sitä hajua :) enmuutenkaan pahemmin tykkää, ni sen lasin pari saa hyvin kaupan pullostaki.

30.4.2012
Mummy83
Mummy83

päivää, vai joko tuo ilta on :)

Mie oon menossa pihalle ihan just grillaamaan, aika nälkä alkaa jo olemaan :) Myökii käytiin kaupassa, kaikki oli loppu, porukkaa ku pipoa ja voi samperi mikä määrä venäläisiä! Niitä oli muutenkii kaupungilla poukkoilemassa ihan mielivaltasesti... Huh.

Sralla oon miekii saanu olla sydän syrjällään välillä noitten meijän lasten kaa, tässä kaupungissa ku se järvi on ihan rannassa X) Mutta on ne ajastaan oppinu että ei passaa tehä mitään äkkinäistä torilla tai satamassa... :D

Kertakaikkisen ihana ilma ollu kerrankii vapunaattona! :)

30.4.2012
riu
riu

päivää päivää..

nyt on jotenki paljon aikaansaanut olo.. opintolaina asiat on reilassa, ei tarvii pelätä että velottaavat isoo summaa kerralla ilman ennakkoilmotusta (tämäkin on yhdellä pankilla ollu tapana :O, ei onneks mun).. sit sain vastauksen siihen äitiyspäiväraha-asiaan selvällä suomen kielellä. täytyy varmaan tulostaa itelle se vastaus että voipi näyttää mitä on luvattu jos on joku höpöhöpö-virkailija siellä sit ku papereita vien.. ainoo että en saanu sitä lääkäriä varattua vieläkään mut eipä sinne toinna vielä soitellakaan ku eivät anna ku akuutteja aikoja ni täytyy soittaa torstaina tai pe ku enhän mä pääse sinne ku pe..

pannarit on valmiina ja oottelen hoitopojan mammaa, vappupannarit tarjota sille kahvin kera.. poikienki kanssa oli ihmeen hyvä päivä vaikka pitkä väli oli tuossa ku oli lomia et ois voinu mennä heikomminkin :) kuhan tuo oma poika herää ni pitää evästä antaa ja jos mentäs ulos sitten niitä pihahommia tekemään..

appiukko oli ostanu kaupunkireissulla pojalle tuommosen hervottoman ison muumipallon :D oli pojat ihmeissään kyllä mokomasta ilmestyksestä ja hoitopoika kutsu sitä appiukkoo paapaks eli muumipapaksi :D

30.4.2012
ninnup
ninnup

No nyt on postille esitetty toivomus tämän pojan jututtamisesta ajotapoihin liittyen. Esitin pienen vetoomuksen noihin naapurin lastenki puolesta huomaamatta ku pienin tuossa tiellä yksin kulkeva on 3-vuotias. Eihän se osaa kovaa liikkuvaa autoa väistää.

30.4.2012
misukka
misukka

Päiviä

Kaupoissa on muuten ihan sikana jengii tänään. Mie kävin hätäseen purkin maitoa j avähän salaattitarvetta hakemassa ni huh huh. Hyvä ko sekaan mahtui.

Kävin Vantaalla huviajelulla. Ei sitten ollu VauvaPOP auki *GGRRR* Olis se ny aika kova juttu ilmottaa ettei ovet ole auki. Kiva ajella ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi vauva kyydissä 60 kilsaa ja risat :/

Ja täällä pörrää postin autolla taas kaahari. Taidanpa seuraavaksi avata sanaisen arkkuni postin palautelaatikkoon. Ku ei se ääliö (joku just kortin saanu nulikka) tajua vihjeitä liiallisesta nopeudestaan. Aina ku miehen kans nähdään et se taas tulee kahva eellä mutkasta ni pysäytetään auto mahollisimman kapeeseen kohtaan et sen on pakko pysäyttää ku ei vauhilla ohi mahdu. Ei mee jakeluun, ei millään. Tänään se meinas päätyä ojaan sen autonsa kanssa ku ei rengas pitänytkään suoralla kohdalla hiekkatiellä.

30.4.2012
misukka
misukka

Muaki laiskottaa just nyt täl hetkel mut josko kohta sais ittesä taas käyntii. :)

Sellasta heliumpalloako ne on J ostamassa? Mie mietin et josko huomen ostais sellasen pojalle. JOS se osaa olla juoksematta pää eeltä meree. Mie en tajuu miten siel ei ole aitoja ollenka. :D Viime kesänä ku kävin siellä ilman poikaa ni olin ihan kauhuna niiden muiden vanhempien puolesta, mut ihan rentoina ne näytti olevan. :D Ilmeisesti muiden lapsilla on korkeempi äo ku minun pojalla, jolla ei minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. :/

30.4.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...