rv36 ja mahassa kipeä kohta??

onko muilla ollut? mitähän vois olla? Mulla siis tuos oikeella puolen n.kämmenen kokoisella alueella on melko kipee kohta, kipeytyy enemmän kun kantaa jotain tai touhaa yms.. ottaa myös kipeetä jos painan sitä kohtaa.. neukus kävin justiin, mut ei oikeen osannu sanoa mitään.. sano vain, että jos tulee kovaakin kipeeks, ni synnärille.. Mut oiskohan teillä kellään ollut moista?

30.4.2012
surkelo
surkelo

Kiva et kipu helpotti :) Ei tarvii sittenkään tuskailla sen kanssa loppuun saakka. Sulosia teillä pienet :)

2.5.2012
misukka
misukka

Voi kiitos Maarua :))

tänään ei ole enään tuota kipeetä kohtaa ollut, ei ees tullut kipeeks vaikka siivoskelin, ihanaa!! :) ..kauhee hinku ois koko ajan jotain tehä, mut silti samalla pelkää, et jos kovin kipeytyykin, ei ois kivaa maata vain loppuraskautta ja muutenkin ku touhua tässä piisaa vielä jonkin verran tän meijän talon rempan kans (ollaan siis kaikki rempattu uusiks, pinnoista lähtien, huh.. enää en tähän hommaan kovin äkkiä alkais:D)

nuo isot sisarukset oottavat kyllä niin kovasti vauvaa, esikko 3,5v oli jopa yhtenä yönä nähnyt kuulemma unta vauvan kantokopasta ja että vauva oli syntynyt :D kuopus 2v laulelee tämän tästä masuun vauvalle "tuiki,tuiki tähtöstä" :D ihania, kun niin ovat mukana odotukses ♥

1.5.2012
surkelo
surkelo

Mulla oli esikoisesta jossain kohtaa odotusta.

Kävin ylimääräisessä ultrassa, mutta mitään vakavaa ei löytynyt.

Jos sulla kipu jatkuu, suosittelen käyntiä äippäpolilla, niin tutkivat.

30.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ou nou, kunpa ei loppuun asti ois tätä mahan kipua.. :p täytyy vissiin maata vain 24/7 :D ..kahen pienen lapsen kans se on niin helppoa ja mahdollista ;)

30.4.2012
surkelo
surkelo

no jos siellä on suppareitakin rinnalla ni ei pääse se kipeä kohta rauhassa paranemaan. Voi sitten olla kipeänä loppuun asti :(

30.4.2012
misukka
misukka

joo, noista kohdun kannakkeistakin oli puhe neukus..

ny välillä särkeilee alaselkäänkin, että ilmeisesti pieniä supistuksiakin tulee.. istuminen tai makaaminen on aika jees, mut jos vähänkin touhailee, ni het kipeytyy kunnolla tuo mahan kohta..

hmmmm..

30.4.2012
surkelo
surkelo

Luultavasti joku pieni lihasrevähdys tai kiinnikkeet katkenneet. Ota lunkisti äläkä riehu ni kyllä se siitä ohi menee muutamassa päivässä.

30.4.2012
misukka
misukka

eikö kellään??

tää kipu siis tuntuu koko ajan enemmän tai vähemmän.. vauva liikkuu kyllä hyvin myös koko ajan!

30.4.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...