Osastounikoulu - kokemusta?

Mä tuumasin hetken et laitanko tänne vai unikouluun, mut kai tää on enemmän tänne kuuluva. Enivei, mä oon nyt päättäny että L menee unikouluun osastolle. Nyt on nukuttu 6kk keskimäärin tunnin pätkissä, pahimmillaan herätään sen 15 kertaa, parhaimmillaan sen 5 kertaa ja voi kuukaa kun mä oon poikki ja väsyksis. "Eihän täs olis mitään" jos olis joku muukin kotona, mut ku oon ma-to (pe) yksin kotona niin pitäis oikeesti olla toimintakykynen 24/7. Ja kaikki vippaskonstit me ollaan kokeiltu ja käyty läpi, eikä mikään auta ku hetkellisesti. Kaiken kukkuraksi kun parisuhde rakoilee hyvin pahasti sen takia et ollaan niin helvetin väsyksis, niin eikö täs oo jo ihan kyllin syitä?   Onko jollain kokemusta tästä osastounikoulusta? Montako yötä meni ja auttoiko ja kuinka jatkossa meni yöt?

29.4.2012
RJ89
RJ89

Joo noi päikyt on nyt alkanu menemään vähä paremmin (koputtaa puuta), ei herää kun kerran yleensä. Toki joskushan voi sit herätä 30min välein.. Tai sit voi nukkua vaan 1,5h, niinku tänään, ja olla virtaa täynnä koko päivän silti. Ei tuosta ikinä tiedä. :D

3.5.2012
RJ89
RJ89

Okei okei.. Mä oon vaan miettiny tota meidän sairaalanmäkeä ja sitä missä sielä on toi lastenosasto, niin en kyllä keksi sitte millään mitään paikkaa missä vois vaunuissa nukkua... :o Mutta täytyy kysästä sitten kun lääkäriin päästään lähetettä hakemaan. :)

Ja luulis ny jotta lapsen mukaan mennään, siis nimenomaan jos se rytmi on jotenkin edes järkevä.. Ja ainaki mun mielestä meillä on järkevä rytmi (päikyt n. 11:30-14:30 ja yöunet n. 19:30-07:00).

3.5.2012
RJ89
RJ89

Heei piglet, mun on pitäny jo aikaa sitte kysästä että mitenkä päikkärit hoidettiin sielä teillä päin? Sisällä, ei muita vaihtoehtoja?

Ajattelin vaan että kun meillä on ollu tässä nyt viimesen 7kk ajan vaunulenkki puolen päivän aikaan ja sillon ku jätkä oli pienempi niin vielä aamulla ja ennen päivällistä 30min tirsaa, mut nykyään vaan toi puolen päivän vaunulenkki ja sen päälle vielä 1-2h unta sielä pihalla. Sisällä on nukkunu viimeksi varmaan sillon ku oli kipee tossa joku viikko sitte..

3.5.2012
RJ89
RJ89

WAU ! Mäki haluan herätä vaan 1-3 kertaa! En mä oikeesti odotakkaan että yöheräilyt loppuis kokonaan koska vauvan kuuluu herätä yöllä mun mielestä, mut ei nyt ihan 15 kertaa.. :o Vitsit, en mä nyt keksi mitään kysyttävää, mut sit ku keksin niin kirjotan ylös ja tuun tänne sulta kyselemään. :)

Nousipas mun odotukset nyt heti aika korkeelle. :D

30.4.2012
RJ89
RJ89

No siis Gavisconit meillä ollu käytös reilu kk, mut ei mitään tehoa öihin. Kyl ne sen puklaamisen vei pois ja kun ei kukaan tunnu mua kuuntelevan kun sanon että oireita olis vähä muitakin siihen refluksiin. Toki, osaahan ne sielä sairaalan mäelläki kattoa miten herää ja kuinka ja hä.

Mä oon vaan niin loppu.

29.4.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...