iltaa jo :)

Kokeillaan jos illalla saatas vähän elävämpää keskustelua aikasiks :D Tännää on ollu kyllä ihan uskomattoman ihana ilma, että ei ihmekkää jos porukka on ollu ulkohommissa :) Enivei, mitäs iltaan kuuluu? :)

29.4.2012
riu
riu

nea tosi kaunis puku! :) Ja juhlapaikkakin on ihana, oikein tuommonen perisuomalainen :)

29.4.2012
riu
riu

Oi ku kaunis puku Nealla! :)

Riu, silikoni rasvaa. :D

29.4.2012
Sralla
Sralla

IHANA puku nea!

29.4.2012
Mummy83
Mummy83

Oi vitsi jii, kaks kuukautta on ikuisuus ja vielä kesäaikana :/ taikyl se talvellaki ihan yhtä kauheeta on, mut kesällä sitä touhuu kaikkee paljon enempi tai ainakinmätouhuun :)

Riu joo, se alottis keskiviikkona uudes paikas ja on ihan intoa piukassa :)

Mä puntaroin vielä kahden vaiheil kattoisko indianan vai lentäjän ku jälkimmäinen tulee yle femmalta. Molemmat oonnähny, mutkumpi olis parempi.. :)

29.4.2012
Mummy83
Mummy83

voi apua, miunkii pitäs varmaan tehä jotakii tuolle terassille... ei sillä että myö sitä käytettäs ku se on jotenkii niin huono X)

Nea onko teijän häissä joku tietty teema?

29.4.2012
riu
riu

mummy ai sillä miehellä alko jo siellä uuvessa työssä? Hitsin hyvä homma! :)

Janecco missä hinnoissa ne asuntovaunut sitte pyöri? Semmonen ois älyttömän kiva, mutta en tiiä miten hyvin löytyy viielle hengelle?

29.4.2012
riu
riu

jii, varmaan vaikee olla tekemättä mittää kun on kuitenkii koko ajan tottunu touhuumaan. Huh, ei käy katteeks. Toivottavasti sie löyvät jonku lomamoodin niin mennee toipilasaika paremmin :)

Sralla mikähän miun aivoissa on vikana ku aina mennee silikoni ja kortisoni sekaisin. Apteekissa kahtovat vähän pitkään ku kysyin silikonirasvaa :D

Ninnup mitä grillasitte? Meillä ois huomenna rillausta tiiossa, hitto ku on valtava määrä broiskuu eikä kukaan tuu syömään niitä :D

Mrsmetalli minkä leffan kahotte? Myö aateltiin kahtoo tännää se indiana jones, se on just passeli sunnuntai-ilalle :D

29.4.2012
riu
riu

Heh, tää viikonloppu on ollu ennenaikainen synttärilahja, ku saanu rauhas tehdä hommia ja joku muu kattonutytön perään. Lisäks mä oon NIIN iloinen miehen uudesta työpaikasta, sillä on ens viikonloppuna neljä päovää vapaata putkeen, eli miniloma taas :) ja päivävuoroja kivasti, ni sitä näkee niin paljon enemmän ku aikaisemmin :)

Jii, sul tarttis olla semmoinen lisäkäsi, teidäks ku pidetäänkäsis ku saksia ja noukitaan tavaraa lattialta sen kans. Mut varmasti tuehauttavaa, oliko sulla joku ennuste et koska olis niin hyväs kunnos et pystyy toimimaan vai meneekö se ihan omalla painollaan ja aikanäyttää?

Mä oon kateellinen teille grillailijoille, meil ei oo grilliä eikä oikein edes mahista grillata :/ tai no, jos pallogrillin iskis ulos, mut ei huvita toisten kytättävänä grillailla :)

29.4.2012
Mummy83
Mummy83

jes löyty kavatia kuopiosta.. carlsonilla on.. ens viikonloppuna kattelemaan sitten löytyskö pojalle jonku sortin kengät kesäks

29.4.2012
ninnup
ninnup

Ehtoota! :) Kovin on hiljainen libero tänään. :)

Mieki kävin päivä ketjun lukees ja myöski olen kateellinen Mummylle ku on saanu yksinää touhuta. :D Ja taisin muutes huijata josksu aikasemmin et meki oltas oltu tivolii menos viikonloppuna mut tarkotin kyllä sirkusta. :D Mulla on joku vamma päässä ku meen niis aina sekasin. :D

Käytii pojan kans potkiis palloa ku meil on kenttä tos vieressä, ja sit tultii omaa pihaa leikkimää. Harmi ku ei oo muita pieniä lapsia talossa. :( Tai ainaka ei koskaa tos pihas ole. :D Lupasin äsken pojalle yllärin jos hetken leikkii yksinää, joten kai se on limu ja sipsit kaiveltava esiin. :)

29.4.2012
Sralla
Sralla

iltaa..

tuossa grillattiin ja syötiin maha täyteen ja käytiin ulkoilemassa vajaa tunti ja juotiin samalla kahvit pihalla ja nyt ois iltapuuron aika..

oon yrittäny noita kenkiä ettiä. ei jumankekka, mistä mä löydän tolle penskalle kengät ku googlekaan ei osaa kertoo että missä päin kuopiota myydään tietyn merkkisiä vai myydäänkö ollenkaan.. pitää siis lähtee ihan ettimällä ettimään. kavat merkkiä näkyvät keskustelupalstoilla kehuvan leveä lestisille mutta sitä merkkiä en oo kuopiossa isommissa nähny, sotkamossa kyllä.. ei täällä montaa pienempää kenkäkauppaa ookkaan.. järki lähtee.. jotain kangaroos sandaaleita näky olevan, tiiä minkälaisia on mut näytti vähän leveemmiltä.. prismassa oli monenlaisia, cittarissa yhdenlaiset

29.4.2012
ninnup
ninnup

no mie luin päiväketjunkii jo :D Oli varmaan kiva olla koko päivä omissa oloissaan, oon siitä ehkä hiukka kade. Nyttenkii saisin tehtyy sen samperin tehtävän :D Luovuin kuitenkii toivosta, turha yrittää ees keskittyy mihinkään. Miun plan b oli siivota, mutta yllättäen sekään ei inspaa :D

29.4.2012
riu
riu

Heh, sä aloitat aina uuden päivänaika ketjun, ku mä oon laiska ja kommentoin edelliseen :) en jaksa toistaa, mut aivan mahtava keli ollut täälläki. Ja huomiseks ja tiistaiks luvassa samaa, yei! Pitäis piknikille mennä kummitytön ja perheen kera, ni saa hyvää ilmaa ollakki.

29.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...