Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

kunnallisen perhepäivähoitajan palkka??

olen tässä miettinyt että rupeisin perhepäivähoitajaksi.. kertokaa kokemuksia jos on.. ja suurin kysymys PALKKA??? itellä kaks lasta eli saisin max 2,5lasta. mut jos ottaisin ainakin 2 lasta nii paljon niistä saa palkkaa.. töihin en halua lähtee koska lapset vielä pieniä tai toi nuorempi.. mut esikoinen jo 3,5v .. et rupee jo kaipaa leikkikaverii.. olis kivaa et lapset sais kavereita kotiin ja äiti sais enemmän rahaa kuussa :) kiitos vastaajille jo etukäteen :)

28.4.2012
nasu0810
nasu0810

Ja kun mä hoitovapaan jälkeen aloitin nämä työt niin elämä toisaalta helpottui kun otettiin aika paljon yhteen tuon esikoisen kans ku mä en millään jaksanu järjestää sille sen kaipaamaa äksöniä ja nyt sitä on ja meillä sujuu elämä paljon mutkattomammin.

29.4.2012
myrmeli
myrmeli

Hei! Minä toimin perhepäivähoitajana kunnalle. Mulla itsellä on kaksi lasta ja hoidossa on kolme. Yhdestä lapsesta saa olisko noin vajaa 400 euroa ja sitten saa aamu ja välipalasta "kulukorvausta" noin 70 senttiä ja olisko lounaasta ollu 1,60euroa. ja sitten kodin kulumisestakin maksetaan jokunen lantti. En nyt näitä summia tarkalleen muista mutta nuo nyt on noita suuntaa antavia. Käteen mulla jää reilu 1200 ja tuos on kyllä ensimmäinen ikälisä mukana. Pienemmästä saan sitten kodinhoitotuen ja vanhemmasta muutaman kympin. Tuo on ihan hyvä summa mun mielestä kun ottaa huomioon että saan olla omien lasten kanssa ja saa olla kotona. Ei matka kuluja. Nyt kun ollaan sairasteltu täs puolin ja toisin niin täytyy näitä huonojakin puolia vähän valottaa eli kun hoitolapsi on poissa tai sairaana niin niistä päivistä ei saa palkkaa ja silloin hoitajalla olisi mahdollisuus ainakin meidän kunnassa mennä johonki ryhmikseen. Mutta ku mä olen näitten omieni kans silloin eikä mulla ole paikkaa mihin nämä laittaisin niin enhän mä voi silloin mihinkään lähteä. Ja jos oma lapsi on sairaana niin nekin on palkatonta. Työ on myös siitä hieman ikävää että ei ole ketään kelle purnata tai ketään kelle pohtia jotain ongelmallista tilannetta. Itse ainakin alaannu kovasti kaipaamaan työkaveria sitä aikuisen juttelua. Leivänmurua ja hiekkaa kertyy sitten myös tuplaten enemmän. joten siivoamista riittää ja sitten illalle jää myös kaupassa käynti ym. Eli jos teet vaikka 10 tunnin työpäivän niin ei se päivä siihen vielä lopu.

Mutta vaikka nyt näyttää siltä että tuohon on listaantunut enemmän ikäviä puolia niin siltikin minä suosittelen! Ainakin niin kauaksi että omas on vähän isompia. Koulutus pitää toki olla. Itse olen nyt lähdössä kodin ulkopuolelle töihin syksyllä kun omat ovat siis noin 2.5 ja 5.5 ja se tuntuu itsestä hyvältä.

Sun kannattaa soittaa kunnalle ja kysellä mahdollisuuksista. Joissakin paikoissa voi olla jonkinmoisia ponuksia noitten yllä mainittujen summien lisäksi

29.4.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...