Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Illan tullen lörpötellen..

Mites mammojen päivä mennyt?

28.4.2012
Felize
Felize

Phuuh, työhakemukset lähetetty! :D

Oli siellä Tiina aika paljon! Tai en mie oikeen tiedä minkä verran normaalisti on... Ai se Finlandia on vasta sillon tulos tänneppäin. On parhaillaa kotikonnuilla, ja se on kuulema tosi mahtava. :)

28.4.2012
Sralla
Sralla

Iltaa! :)

Myö pyöräiltiin pojan kans kaupunkii ja käytii kaupas ja sirkukses. Ai että siel on vaa must jotenki niin ihana tunnelma. Sellain vanhan ajan meininki. :)  En mie niist esityksist välitä, mie vaan mietin niiden elämäntapaa ja kadehdin sitä. :D Just peittelin pojan sänkyy, nyt vois alkaa tekee työhakemusta ja cv:tä. :) Kohan se sammuu ni uskaltaa rapistlla vähän sipsiä ja limua. :) Sitte ois viel vähän kirpparikamojen kaivelua. :)

28.4.2012
Sralla
Sralla

Hyvä mummy, oot ollu niin reipas että oot kyllä pienen iltahurvittelun ansainnukkii :) Miunkii pitäs varmaan noita ikkunoita ja eteisessä tuota peilikaapin ovea, mutta se on niiiin turhauttavaa ku meijän lapset sotkee ne alta aikayksikön. Ja lapsista puheenollen, uskomatonta mutta totta, niitten huoneet on siisteimmät koko talossa! :O :D

Janecco, lastentarvikkeita on ihana ostaa :) Voi ku meilläkii ois tuo tripptrapp, mutta ei viititä nyt kolmannelle lapselle ennää ostaa, vaan mennään tuolla brion tuolilla loppuun saakka :)

Ilmatieteenlaitos näytti vaan aurinkoa tänne, kyllä se kelpaakin! :D

Miulle iski hirvee hinku kuunnella shania twainia ihan yhen kaiken, joten siivoukset tyssäs ja mie huudatan juutuuppia :D Onneks tässä ei oo mahottomasti hommaa, vielä... X) Lapset kyllä pyrkii järjestämään :D

28.4.2012
riu
riu

Iltaa. Mä oon siivonnu hulluna koko päivän, pesin ne pirunikkunat, mut tytön huoneen näyttää niin kauheelta et se tarttee ottaa uusiks sit ku otan partsin lasit, viiden tunnin siivouksen jälkeen ei enää jaksanu. Sit kävin tunnin lenkillä ja rentoutumas kylvyssä, tunnin päästä pitäis olla kaupungilla raflas kaverin kans, mennään kiinalaiseen syömään ja lasilliselle sen jälkeen.

28.4.2012
Mummy83
Mummy83

iltaa..

mies on veljensä synttäreillä ja me pojan kans kaksin kotona.

päivällä kävi tuosta naapurista täti kylässä poikaa kattomassa ennen ku lähtee takas etelä-suomeen ja samoin se kaveri, tukka saatiin laitettua vaikka oonki melko vammanen.. äsken poika löyti jostain tennispallon ni käytin senki hyödyksi ja makasin sen päällä muljutella.. nasahduksia kuulu mutta ei oikeasta kohdasta :/ pää ei käänny vieläkään mutta tuntuhan tuo mukavalle.. oispa kaks ni laittas sukan sisään ja toisellekin puolelle. oishan meillä tuo hieronta tuoli -juttu mut mun selkä on vähän väärin mitotettu siihen ni yleensä vaan pahentaa asiaa.. täytyy illalla kokeilla ku jotenki tuntus ettei tämän pahempi voi olla enää :D just sanoin päivällä kaverille et mulla on oikeen lavan kohdalla samanlainen tunne ku pari vuotta sitten välittömästi leikkauksen jälkeen vasemmalla ja sitä kesti liki 4 viikkoo.. ero vaan oli se että sillon oli kunnon dropit, nyt nuo kälyset panadolit :/ eikä kärsi mahallaan nukkua..

just pojalle annoin iltaruoan, mies syö siellä pippaloissa ja tuo mulle tullessaan pikaruokaa.. en jaksanu rueta tekemään itelleni pelkästään ruokaa, tuo poika on nii vähä syömänen kuiteski et oishan se siinä samalla menny mut melkein vois sanoo et itelleen tekis..

28.4.2012
ninnup
ninnup

Me käytiin mun äidin ja pojan kanssa aamusta kirppiksiä kiertämässä. Mukaan lähti pojalle kenkiä, vaatteita ja leegoja :) Prisman buffassa ähkittii mahat täyteen ja vapun ruokaostokset tuli samalla suoritettua :) ostin pojalle semmosen ison plaston kuoma-auton.. nyt on kaikilla naapurin pojilla samanlaiset :D

Pikaruoka pitäs väsätä pojalle ja isukille. Sit kesämökille ottaa ekat löylyt ja anoppi lupas tuoda tuoretta munkkia.. nams :)

Vähän jännittää tuo ilta, kun poika päätti nukkua vain vartin päikkärit.. voi olla että simahtaa hyyyvin aikasin..

28.4.2012
Felize
Felize

just samalla minuutilla alotettiin ketjut, mutta poistinpa omani :)


Miulla on ollu tähän mennessä paaaljon parempi päivä ku eilen, yhä on nuha ja uuni rikki, mutta ne nyt on oikeestaan pikkuvikoja :D Eilen jäi avaimet kotiin ja mies joutu hajottamaan ikkunaan että pääsi murtautumaan kotiin, mie myöhästyin lapsia hakemasta ku jouvuinkii menemään rattaitten kaa... Onneks ne oli sentään katoksen alla eikä varastossa :D Kaiken kruunuks eilen loppu kaasu kesken grillaamisen X) Jotta siihen nähen suorastaan loistava päivä :D

Ja tännää aukes lippakioski! Eli se on kesä! :D

28.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...