Tyhmät kysymykset putkituksen jälkeen, osa 2

Noniin, taas kysymystä pukkaa! Mut kysyvä ei tieltä eksy;) Tytöllä on ollu kauheita yskänpuuskia öisin joka yö putkituksen jälkeen, ennen sitä ei ollut. Limasuutta ei oo havaittavissa ja päivisin ei yski yhtään. Eli siis selvästi liittyy tohon makuuasentoon. Onko normaalia? Tyttö myös itkeskelee aika paljon yöllä. "pitääkö" korvien vuotaa putkituksen jälkeen? Kun mulle operaation jälkeen sanottiin, että tulee pari päivää vuotamaan, mutta vuoto ei saa haista. No eihän meidän likalla oo mitää vuotanu! Onko mahdollista, et putket ois heti menny tukkeesee? Vai eikö vuoda sen takia, kun ne imettiin kuivaksi ennen toimenpidettä? Ja onko siis niin, että ne korvat haisee aina, jos tulee tulehdus? Ja vuotaaks ne sit aina?

28.4.2012
zili
zili

Ei tietoisesti asuta hometalossa, ei täällä siis mitään näy eikä haise. Oon vaan ihmetelly lasten jatkuvaa sairastelua. Oon siis pähkäilly, et näinköhän meil vois olla hometta. Talossa on muissa asunnoissa tehty kosteusmittauksia, kun kattokaivo oli vuotanu, mut ei kuulemma meidän asuntoon vaikuttanu.

Ei julkisella puolella oo mitään jälkitarkastusta korvalääkärin toimesta. Omalle terveysasemalle pitäis varailla aikaa kuukauden-kahden päästä.

Eli siis sitäkö ei voi mistään tietää, et onks ne tukossa? Paitsi huudosta? Meil ei varsinaisesti tyttö huutanu, mut päästi sellasia parahduksia vähän väliä. Ja sit se yskä valvotti myös. Tänää oikein seurasin, niin yhden kerran päivän aikana yskähti, mut muuten ei mitään oiretta. Saas nähdä miten ens yö menee.

Ensiviikolla meinasin käyttää lääkärissä, toivottavasti ei tarvi sitä ennen päivystykseen lähtee..

28.4.2012
zili
zili

Elättekö te hometalossa ihan tietoisesti? :o

Meiltä ei ole putkituksen jälkeen keneltäkään valunut korvista märkää, koska liimakorvat on opetaatiossa imetty puhtaiksi. Pl. nyt nelonen jolle tuli paha korvatulehdus putkituspäivän iltana, niin alkoi valumaan luonnollisesti märkää seuraavana päivänä.

Muuten taivaltajan kanssa samoilla linjoilla.Putket voi hyvinkin olla jo tukossa, eli kävisin tarkistamassa. Yölevottomuus on meillä ollut selkeä merkki siitä. Monesti herätään öisin itkemaään ja jos putket on tukossa huuto on useita tunteja kestävää ja nostaa myös korkean kuumeen. JOS putket on auki korvatulehduksen alkaessa, pyörii ja hyörii koko yön, mutta pieniä itkunparahduksia enempää ei huuda.

28.4.2012
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...