Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

aamujaaaaa

huomenta? oliko täällä jo aamuketju, en huomannu.. nyt on :D

28.4.2012
ninnup
ninnup

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

28.4.2012
Mummy83
Mummy83

huomenta. esikoinen nukkui melkein 9ään! tai sitten vaan pötkötti hiljaa eikä noussu kun mekin maattiin vaan sängyssä.

miehelle kävi eilen hyvin :D haki sen auton siilinjärveltä niin bensa loppui siilinjärven ja kuopion väliin, soitti auton myyjälle ja tämä toi 10l kanisterin täynnä bensaa, mies sai sitten sen kanisterinkin itelleen :D tarkennettakkoon että kerkes ajamaan sillä autolla 15-20km myyjän pihasta :D

mulla on jo sifongit ranteissa täällä ja piilarit laitoin kans että tottuu olemaan. piilarit on viimeks ollu päässä varmaan vuosi sitten. meillä alkaa klo 15 miehen veljen 30v. juhlat ja teemana 80-luku :D ai että mä ootan innolla.

28.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

mulla ei käänny edes pää.. tai kääntyy mut viiltää tuolta niskasta alaselkään saakka yrityskin ja ukon herätin aamulla avuksi.. no avuksipa hyvinkin.. se on vaille 8 asti maannu sohvalla, sen verran nous pystyyn et puuron syötti ja senki ajan noitu tuolle pojalle ja sitten taas maannu.. kaveri tulossa kylään ja pitäs tukkaa laitella ja tää keittiö on nii saastanen ettei usko kukaan ja joka ainoa sotku mikä täällä on ni on tuon ukon jäljiltä, yks kattila hellalla on mun sotku.. saapi taas itkun kanssa siivota

28.4.2012
ninnup
ninnup

Huomenta! :)

Meillä kakara päätti klo 4:45 (7,5h katkonaisen yöunen jälkeen) et nyt pitää alkaa lukee kirjaa. No en alkanu, joten kauhee raivo. Otin kainaloo ja siinä tunnin ähräs, ja mie yritin sanoa et jos koko ajan raapii tai potkii ni vien omaa sänkyy, ei auttanu joten sinne kuskasin, raivos ehkä 5 minuuttia ja sippas. Seittemän jälkee sit uus herätys.

Mut ONNEKS paistaa aurinko! :) Tänää vois kokeilla ulkoilua jo aamupäivästä omal pihal, ja sit lähtään alkuillasta pyörällä sirkuksee. :)

28.4.2012
Sralla
Sralla

Huomenta.. mulla oli herätys päällä, ku muuten olis saanu nukkua, mutsi heräs tytön kans mut oli itekki pakko herätä kasilta, ku täytyy viedä tyttö treeneihin.

Ny on niin pilvistä, et toivottavast ei ala satamaan ku piti ne ikkunat pestä.. :/ mut on sitä siivottavaa sisällä muutenki, et ei tekemisen puutetta tuu..

28.4.2012
Mummy83
Mummy83

ah, voi ku tuo lapsi nukkus viikonloppusin pikkasen pidempään mut ei klo 7 sharppina taas tänään.. heräs jo vähän aikasemmin mut jakso sen parikyt minsaa kainalossa lölliä ja sit alko riehunta..

mun selkään pistää kyllä melkosesti ja vasuri on tulehtunu liki koko käsivarren mitalta, ei pysty ees venyttää ja leposärky on järkyttävä. neuvolasta mun historian tuntien sano se kätilö et pitäs lääkäristä yrittää panacodia saada ku ei panadol auta mutta eipä ne määrää ku eivät tunne mun historiaa, sano kyllä et soittaa jos ei saa apua ni käyn sit varmaan siellä yksityisellä. piikki pitäs kyynärpäähän saada kyllä.. ja hitto ku mun pitäs saada ne mun tiedot tohon omalle lääkärille ampastua jotenkin jollain konstilla mutta ku meidän tk:ssa annetaan vaan 15 min päivystysaikoja akuutteihin juttuihin ni siinä ajassa ei monen vuoden sairaskertomusta paljon kerrota. eikä oo papereita viedä ku muutama ku työterkasta ei lausuntoja saanu mukaan :/

no sepä siitä.. mies menee veljensä synttäreille ja me lohnotetaan kotona koska mies vie myös auton.. jään pojan kanssa kotiin ku sen puolen suku on melkosen viinaan menevää, yleensä ovat joka juhlissa hyvässä tujussa jo ennen ku juhlat varsin alkaa ja ne on baarissa ettei kovin oo lastenhoitotiloja ni yhdessätuumin mietittiin ettei oo lapsen paikka..

28.4.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

28.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...