Ehtoon lörppää

Ku tuolla näky vaan aamun lörppisketju ni sinne ei enää näillä tunneilla kehtaa huomenia toivotella :D Minä kävin lasten kanssa lapsimessuilla. Vauva roikku kantoliinassa ja esikko taaplas ihan tyytyväisenä vierellä. Löysin donitsikoneen, oli siis ihan pakko ostaa se. Mä niin rakastan donitseja. Täytyy varmaan tässä illan huviksi vielä testatakin se. Huomenna sitten mun vanhemmat tulee tänne viettelee vappua ja vähän talkoohengessä laitellaan tuonne meidän pihaan kaikenlaista kivaa. Lisäksi tietty syödään hyvin ja nautiskellaan useampi päivä putkeen. Ja huomenna on siis perinteisten munkkien tekoa edessä. Simat on pari päivää olleet tekeytymässä ja rusinat on jo pompannu pintaan ni alko epäilyttää et joko mie taas tuikkasin vähän liikaa hiivaa. Vaikkei sitä ollu ku ihan muutama rippunen kuivahiivapussista. Joten ostin sit yhen pullon kaupasta varmuuden vuoksi että esikkoki saa simaa :) Kohta taas alkaa iltatoimet. Alotellaan iltapuurolla seiskan maissa.

27.4.2012
misukka
misukka

Meillä ei tänään nuorempi lapsi tykännyt tuosta mansikka-vanilijasuklaasta.

27.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie sit otin ja testasin sen donitsivehkeen. Kyllä sen pikkuhiljaa oppi miten pitää toimia et saa ees jonkin asteisesti oikean näköisiä. Mut taisivat mokomat jäädä raaoiksi ku oli öljy liian kuumaa. Eka se oli liian kylmää ni ne imas kaiken öljyn sisäänsä ja loput ei kypsyny kunnolla :)

Noh. Harjotus tekee mestarin!

Taivaltaja hoi. Minä tykkään Marlin perinteisestä simasta. Litran pullo. Ei se aitoa vastaa mut ihan kelvollista simalimpparia.

27.4.2012
misukka
misukka

Ehtoota! :)

Nyt on kesäkumit alla meillä. :) Poika touhotti pitkin lääniä heilan iskän kanssa sillä aikaa ku me vaiheltii heilan kanssa renkuloita. :) Myös on imuroitu tänää, lattioita en saanu pestyä ku joku on vääntäny mun mopin lyhkäselle. :D Illallal herkutellaan heilan kans. Mie tajusin muuten vasta tään ketjun myötä et nyt on perjantai! :D Ihan sekasin taas ku joku ihmeen vappu tulossa. :D

27.4.2012
Sralla
Sralla

Mua väsyttää aikana. Ku saatiin se renkaidenvaihto-operaatio päätökseen, niin mentiin laupungille, miehen piti ostaa uus työtakki lauantaille, ku tarvii valkoisen, mut sen valkoiset on vähän ... no ei hohda enää ;) se liike, misytä on hakenu, oli loppuunmyynnissä ollu EILEN eli tänään kiinni. Hitto vie, nyt tarttee valkaista tai/jotain joku niistä vanhoista.. pitiki se muuten tehdä vielä tänään, et kuivuu huomiseksi.

No, jatkettii tytön kans kaupungilla pyörähdystä, mentiin naamiaiskauppaan ja tyttö sai kissapuvun, niil on naamaiset maanantain pk;lla. Sit jatkettii Ikeaan, sieltä kotiin ja ruoanlaiton lomassa kasasin keittiöön pari hyllyä, IHANAA ku saatiin lisää hyllytilaa. Sit piti tietty järjestellä ne samalla. Sithaettii mutsi asemalta ja tultiin takas, ni kasasin eteiseen yhden hyllyn, mihin tuli laatikoita, ni nyt tytön tavaroille ja kengille on kunnon tila :)

Nyt tarttis vielä käydä kaupas hakemas jotain aamupalan tynkää.

27.4.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa vaan..

Me käytiin pojan kanssa parilla kirppiksellä, ei ollu juuri mitään. Sittarissa kävin kahtelee kumppareita ja voiko olla niin että pienin koko on  21?? Kokeilin jalkaa ja on isot... Mistä te ootte 1veelle hankkinu kumppareita?

Nyt oon tässä äitin luona kahvilla, kohta lähetään ajelee kotia kohti iltapuuhiin. Huomenna sit jatkuu kirppiskierros äidin kanssa :)

27.4.2012
Felize
Felize

no iltoo..

tänään käytiin kauppareissulla ja neuvolassa.. neuvolassa oli jees, poika rellesti siellä ku hurjapää mutta voi ei ne kauppareissut.. en ois uskonu et jo tänään on näin järkyttävä ruuhka ja ennen neljää ni siellähän viru ikuisuudeks eikä ees kaikkee muistettu, sit kävin pikapikaa lidlissä hakemassa grillilihoja ja kuivamarinadia jms.. ja ukko vielä cittarissa kävi.. mäki oisin halunnu käydä mut poika nukahti tapojensa vastaisesti autoon, varsinainen ihme, sitä ei nimittäin tee ku äärimmäisen uupumuksen partaalla ni mun täyty jäädä sit autoon istuu sen kans siks aikaa ja käydä joku muu päivä sit siellä pojan kans kaksin.

nälkä ois järkyttävä.. käytiin lounaalla buffassa ja voi jesta mitä kuraa se eväs on! enhän mä saanu siellä mahaani täyteen vaikka kuin ois saanu syödä niin paljon ku haluaa.. perunamuusia ja hernemaissipaprikaa oli tyyliin se mun annos ja pari jäätelöö :/ mies veti ittensä ähkyyn pizzoilla ni tuskin on sillä nälkä jotta mitähän tästä nyt sitten söis..

ja voi ei ku teetä unohdin ostaa :'(

27.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...