Ehtoon lörppää

Ku tuolla näky vaan aamun lörppisketju ni sinne ei enää näillä tunneilla kehtaa huomenia toivotella :D Minä kävin lasten kanssa lapsimessuilla. Vauva roikku kantoliinassa ja esikko taaplas ihan tyytyväisenä vierellä. Löysin donitsikoneen, oli siis ihan pakko ostaa se. Mä niin rakastan donitseja. Täytyy varmaan tässä illan huviksi vielä testatakin se. Huomenna sitten mun vanhemmat tulee tänne viettelee vappua ja vähän talkoohengessä laitellaan tuonne meidän pihaan kaikenlaista kivaa. Lisäksi tietty syödään hyvin ja nautiskellaan useampi päivä putkeen. Ja huomenna on siis perinteisten munkkien tekoa edessä. Simat on pari päivää olleet tekeytymässä ja rusinat on jo pompannu pintaan ni alko epäilyttää et joko mie taas tuikkasin vähän liikaa hiivaa. Vaikkei sitä ollu ku ihan muutama rippunen kuivahiivapussista. Joten ostin sit yhen pullon kaupasta varmuuden vuoksi että esikkoki saa simaa :) Kohta taas alkaa iltatoimet. Alotellaan iltapuurolla seiskan maissa.

27.4.2012
misukka
misukka

Meillä ei tänään nuorempi lapsi tykännyt tuosta mansikka-vanilijasuklaasta.

27.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie sit otin ja testasin sen donitsivehkeen. Kyllä sen pikkuhiljaa oppi miten pitää toimia et saa ees jonkin asteisesti oikean näköisiä. Mut taisivat mokomat jäädä raaoiksi ku oli öljy liian kuumaa. Eka se oli liian kylmää ni ne imas kaiken öljyn sisäänsä ja loput ei kypsyny kunnolla :)

Noh. Harjotus tekee mestarin!

Taivaltaja hoi. Minä tykkään Marlin perinteisestä simasta. Litran pullo. Ei se aitoa vastaa mut ihan kelvollista simalimpparia.

27.4.2012
misukka
misukka

Mua väsyttää aikana. Ku saatiin se renkaidenvaihto-operaatio päätökseen, niin mentiin laupungille, miehen piti ostaa uus työtakki lauantaille, ku tarvii valkoisen, mut sen valkoiset on vähän ... no ei hohda enää ;) se liike, misytä on hakenu, oli loppuunmyynnissä ollu EILEN eli tänään kiinni. Hitto vie, nyt tarttee valkaista tai/jotain joku niistä vanhoista.. pitiki se muuten tehdä vielä tänään, et kuivuu huomiseksi.

No, jatkettii tytön kans kaupungilla pyörähdystä, mentiin naamiaiskauppaan ja tyttö sai kissapuvun, niil on naamaiset maanantain pk;lla. Sit jatkettii Ikeaan, sieltä kotiin ja ruoanlaiton lomassa kasasin keittiöön pari hyllyä, IHANAA ku saatiin lisää hyllytilaa. Sit piti tietty järjestellä ne samalla. Sithaettii mutsi asemalta ja tultiin takas, ni kasasin eteiseen yhden hyllyn, mihin tuli laatikoita, ni nyt tytön tavaroille ja kengille on kunnon tila :)

Nyt tarttis vielä käydä kaupas hakemas jotain aamupalan tynkää.

27.4.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa vaan..

Me käytiin pojan kanssa parilla kirppiksellä, ei ollu juuri mitään. Sittarissa kävin kahtelee kumppareita ja voiko olla niin että pienin koko on  21?? Kokeilin jalkaa ja on isot... Mistä te ootte 1veelle hankkinu kumppareita?

Nyt oon tässä äitin luona kahvilla, kohta lähetään ajelee kotia kohti iltapuuhiin. Huomenna sit jatkuu kirppiskierros äidin kanssa :)

27.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...