Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

korvien putkitus, voi äitin pientä

eli eilen käytiin mehiläisessä ja korvien putkitus olisi sitten edessä 3.5. erikoislääkäri oli kauhusta jäykkänä kun kerroin meidän tarinan ja että kuukaudessa 4 eri ab-kuuria mennyt. sanoi että tuolla menolla pojun suolisto kyllä menettää tehonsa ja sitten ollaan lirissä. no mutta asiaan. mites se putkitus nyt sitten käytännössä? kertokaa kokemuksia jotka olette putkittaneet vauvanne. meillä siis poika 5.5. 8 kk elikkä saa tosi pienenä putket. itkun sekaisin tuntein olen kun pelkään sitä nukutusta että jos saa siitä jonkun kohtauksen. ja isimieskin on niin työorja että ei tule mukaan putkitukseen, eli yksin on tästäkin taas selvittävä. johan tässä on yksin kuukaus hoidettu todella kipeätä poikaa ja oma jaksaminen on vaakalaudalla kun minullakin on nyt flunssa, kuumetta ja alaselkä niin kipeä että puita pitkin itekin kävelen kun en vain pysty liikkumaan. ja mitä mies tekee? on TÖISSÄ!!! PRKL!!

27.4.2012
mammae11
mammae11

niin se putkituspäivä lähenee. maksusitoumuskin saatiin mehiläiseen joten kaikki alkaa olemaan kunnossa.nyt sitten torstaita odottelemaan. mieskin pääsee tulemaan.

30.4.2012
mammae11
mammae11

Nosto Jiille, kokemusta hänellä asiasta on!

27.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no eiköhän me selvitä... mehiläisestä soitettiin ja kertoilivat mitä tapahtuu ja milloin... hinta-arviokin oli n. 1200 €, en sit tiiä vähennetäänkö tosta kelan osuus vai kuinka mutta aika kallista, onneksi on vakuutus...

27.4.2012
mammae11
mammae11

Huomenta

Meillä kuopus putkitettiin 1v4kk terveystalolla ja se lysti ois maksanu 1500e,mutta onnex vakuutus niin jäi vaan 100e itelle=)

Mies oli pojan vierssä niin kauan kuin nukahti..ja tuli sitten pois.nukutus on sellainen humautus eli kestää vaan n.15min,ei laiteta syvään uneen,meilla poika on nukutettu myös 6kk iäsää magneettikuvausta varten ja sekin sujui hyvin.

Poika oli 30min tosi kiukkuinen kun heräsi ja lähinnä mun sylissä roikkui..ja sitten alkoi olemaan normaali ja söi ihan hirveesti=)Terveystalola ainakin oli kaikenlaista syötävää tarjolla mitä sai äitikin syödä=DKun ennen nukutustahan piti olla se 6h syömättä,mutta koska se oli meilla aamulla ja poika ei enää yöllä syönyt niin oli 12h ilman ruokaa ennen nukutusta.

27.4.2012
huiskutin
huiskutin

joo niin olihan tuo lääkäri sitä mieltä että kovin pieni on putkitettavaksi mutta kun lääkkeet ei enää auta ja suolisto on vaarassa kärsiä vahinkoa niin pakko tehdä jotain..

27.4.2012
mammae11
mammae11

Ensinnäkin putkitushan on lyhyt leikkaus alle 15min. Meillä leikattiin reilu 1kk sitten koskiklinikalla 1v9kk ikäiselle putket. Sain olla paikalla kunnes nukahti ja tuotiin mulle heti syliin heräämään kun heräsi. Meillä poika alkoi heti itkemään kun heräsi ja jonkun vartin verran itki kovaan ääneen sitten vähän rauhoittui. Kaikki oli ohi kun poika sai syödä tunti leikkauksesta. Itse epäilen että lopulta raivo heräämisen jälkeen oli enemmänkin nälkää ja kipua. Meillä poika on todella kiukkuinen kun ei saa syödä heti kun on nälkä.

27.4.2012
alexsandra
alexsandra

NIIN JA ONKO JOKU PUTKITTANUT MEHILÄISESSÄ? PALJONKOHAN ON HINTA NIILLÄ?

anteeksi isot kirjaimet mutta ajattelin että kaikki huomaavat lisäkysymyksenkin :D

27.4.2012
mammae11
mammae11

ei taas nouse etusivulle ei sitten millään...

27.4.2012
mammae11
mammae11

tai nukutus ja nukutus... humautukseksihan ne kutsuvat noita pienten lasten "nukutuksia"...

27.4.2012
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...