Hyvää perjantaihuomenta! :)

Miekii oon jalkeilla jo ennen kukon pieremää, ai että nukuttas vaan ei auta. Tyttöön yritän potkia vauhtia, pojat pitäs herätellä ja hitto vie saksan sanariinkii pitäs lukasta :D Hieno aamu siis kaikinpuolin X) Mitäs mammojen perjantaihin? :)

27.4.2012
riu
riu

hhiihh, kertoo paljon minun ja miehen älykkyydestä, piti oikein papereista ettiä että mitä debit ja credit tarkottaa :) ei muista ikinä kumpi on kumpi. jos kirjottas käteen luntin näiks ekoiks viikoiks kun hommattiin tuo luottokortti. miksi noi ei voi olla suomeks noi sanat, oon huomannu joillakin kassoilla on luntit jos ei muista.

pitäs oottaa kuuteen ennenku äiti tulee ja käyttää meitä kaupassa. mitä me tehään...

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

mukava nakki tuli mummylle renkaiden vaihdosta :) onneks me saadaan renkaat aina edullisesti kun miehen isä on maalannu ja korjannu niin paljon yhelle rallikuskille autoja, niin sen rengasfirmasta. 

aah jea, sain esikon unille vaikka siitä ei meinannu tulla mitään. jee mies laittoi viestiä, hakevat sen auton tänään :D voi että johan tätä on odotettu monta vuotta :)

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

Sralla, me vietettii just 1,5h renkaanvaihtobileissä. Mentiin tytön kans vaihdattaa niitä, ku se maksaa 25e ja mua vituttaa vaihtaa niitä ite :) no, jonotetaan kunnes tulee meen vuoro ja sit sanotsan että nää on niin huonot ettei kannta laittaa alle. Sit uusiks sisään ja ostaan uudet ja sit jonotetaan taas et saadaan ne alle. Ja inhottavin osuus oli silti se, ku ne joutus ite pyörittään varastosta autoon ja autosta varastoon. Mut sille pikkupahalle tulee arvoa joku70ejos käyttäis rengashotellia et ennemmin pyörittelen. :)

Nii, 500emenisen 25e sijaan, mut onpahan uudet nokiat alla. Talvella kävi sama juttu talvirenkaiden kans, mut sillon vaihdettiin vaan kahdet et ehkäne taas enstalvena on toiset kaksi edessä.


Nyt täytyis löytää se inspis imuroida ja pestä tuo auto, tänään olis hyväilmasiihen..

27.4.2012
Mummy83
Mummy83

Huomenia

Meillä heräiltiin joskus 3 maissa itkeskelee, kävin hakemassa pojan meidän väliin mut siinä vaan ilossti höpötteli puolisen tuntia. Sit siirto omaan kammariin ja nukahti sinne nätisti :)

Pitäs kaupassa kipasta hakemassa jotain lounastarpeita, eilen käytii vaan leipää ja maitoo hakemassa. Huomenna sitten primaan suuurostoksille.. Isäntä menee tänään kattotalkoisiin joten häntä ei näy koko päivänä kotosalla, huomenna talkoot jatkuu.. Päikkyjen jälkeen jos sitä menis siellä kirppiksellä käymään :)

Alfille piiiitkäää pinnaa ja voimia :) Ja hyvää viikonloppua mammoille!

27.4.2012
Felize
Felize

minkä ikänen ALF teiän muksu on? meilläkin siirrettiin tuo 1vkohta9kk jatkettavaan, mutta ei onneks mitään 3 tuntia mene, tunti maksimissaan, voimia teille! nukkuuko millaset päikkärit?

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta. mies lähtee hakemaan tänään sitä autoa erittäin todennäköisesti, jee! mitenkähän mä meen sit illalla kauppaan. tuliskohan äiti tännepäin... siinä autonhaussa menee kuitenkin koko ilta kun matkaa suuntaansa tavallisella autolla 2h mutta miehellä kestää tulla takaisinpäin paaljon kauemmin kun sillä hänen tulevalla pikkumaasturillaan ei voi ajaa kun 80:ä :D

pitäs ruveta imuroimaan, huuooh..

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta.... vapaapäivä ja tyttötuli kuudeltainnoissaan herättään. Totesin ky, että ei tod herätä vielä, välillä sitä saa maanitella ylös seiskalta kaikin keinoin ja just tänään sit virtaa täynnä.. huoh.

27.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...