perhesurmien saama julkisuus

minua ahdistaa nämä tapaukset ja pakko saada jollain tapaa käsitellä asiaa. mitä mieltä olette? ruokkivatko tapahtuneet mahdollisesti seuraavia, joita ei edes soisi tapahtuvan? miten minusta tuntuu, ettei aiemmin ole tällaisia juurikaan ollut vaan tämmöinen surma-aalto on ihan hiljattain, vuoden sisään, noussut. mutta siis, muutaman uutisen olen lukenut, joissa on kerrottu tapahtumien kulku. en tässä ala erittelemään niitä, mutta mielestäni ne ovat aivan hirvittävän yksityiskohtaisesti kerrottu ja ihan ilman vilkasta mielikuvitustakin mieleeni piirtyy kuva tapahtuneesta. ja aina uuden tapahtuessa vedetään vanhatkin uutisointiin mukaan ja kuukausien kuluttua tutkintojen valmistuttua tiedotetaan taas kovin näkyvästi. todella raskasta heille, jotka joutuvat rankan surutyön eteen läheisten äkillisen poismenon johdosta.

26.4.2012
äipsyli
äipsyli

satumammaa täysin peesaten. 

mä en oo edes aikasemmin tuota tullut ajatelleeksi että pienetkin niitä lööppejä lukee (oma esikko kun ei lue kuin pakottamalla) mut moni eka luokkalainenkin jo lukee sujuvasti.

ehottomasti joku adressi että saadaan nuo lööpit kuriin!!

28.4.2012
Boco
Boco

Kaikki oleellinen munkin mielipiteestäni on jo esitetty edellä olevissa lausunnoissa, mutta mun täytyy puuttua uutisointiasiaan siinä että Suomessa on olevinaan yksilönsuoja ja tuossa viimeisimmässä tapauksessa kun isä tappoi vaimon ja pienet lapset, ni mieheni työkaverin vaimo teki töitä Googlen kanssa 2 minuuttia kun tiesi kuka tää isä oli. Että siinä sitä yksityisyydensuojaakin. Miksi noi tapahtumat pitää kertoa niin yksityiskohtaisesti?

Aivan hirvittävää, muuta en voi sanoa näistä tapahtumista ylipäätään.

27.4.2012
misukka
misukka

joo satumamma puhuu just asiaa! pitäsköhän laittaa päivi räsäselle viestiä :D ois sille kerrankin juttu ihan oikeesti mikä ois tekemisen arvoinen.

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

munkin mielestä noita hehkutetaan ihan liikaa mediassa, ainahan näitä on tapahtunu, miksi ne masentaa muita ihmisiä moisilla uutisilla ja ei varmaan lähisuvusta tunnu kivalta kun iltalehdet keksii meheviä otsikoita.

joo ja tää varkauden puukotusjuttu, siis mitä helkkaria, tollasille pitäis antaa kuula kalloon, ihan älytöntä laittaa taysholhoukseen vankimielisairaalaan, kellariin rottien joukkoon vaan tollaset älyvapaat tyypit. jos oisin ollu sen 18- vuotiaan tytön äiti, oisin tappanu sen puukottajan jos kääsiini oisin saanu, ja istunu mieluusti pari vuotta linnassa kun se että tiedät koko ajan että elätät tätä paskaa verorahoillasi..

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

on noita ollu iät ja ajat, uutisoitu vaan pienemmin. Mutta on ollut, ja oon esikoistakin uotellessa 9 v sitten itkeskelly sympatiaitkuja, kun etenkii yksi tapaus jotenkii liikautti sydänalaa. Ehkä nykyinen uutisointi on sensaatiohakuisempaa, mutta enpä usko että nuo tapahtumat ruokkii uusia.

26.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...