Hyvä aviomies-lahja ideoita!?

:) Meillä siis pamahti raha-asiat kerralla kuntoon ihan yllättäen (ei siitä sen enempää) niin ajattelin yllättää miehen pienellä lahjalla, kun on jaksanu aina kuunnella miun joutavia (ja vähemmän joutavia) kiukkuja joka asiasta.Mietin et pitäiskö huomenna käydä paikallisesta kultakaupasta kattoo paljon siellä maksaa hopeiset panssariketjut, kun oon jo pitkään haaveillu semmosesta miehelle.. Jos en kaulaan raaskis ostaa, niin sit ranteeseen ehkä. Mutta oisko teillä nyt jotain vielä jotain hienompaa ja varmempaa lahjaideaa? Yks vois olla kans et veisin miehen ravintolaan syömään.. Mut toisaalta olis kiva et se olis jotain tommosta henkilökohtasta.. niin ja hintahaarukka saapi olla sanotaanko 0-60e jos joku oikein huippujuttu tulee vastaan, niin oon mie melkein satasen valmis maksamaan.. :)

26.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
12-month-old baby

voi kun ihana ajatus :) mun mies on aina puhunu sormuksesta kun hällä jo panssariketju on kaulaan ja ranteeseen. oisko 6mm paksut. nyt löysin sellasen hienon hopeasormuksen missä on thorin vasara se kävis sille hyvin ja sitä ajattelin ens jouluksi sitten. 

oisko kiva lahja liput johki konserttiin tai peliin?

27.4.2012
mustikka88
mustikka88

Herkkua ostin joo. :) sit käytiin tyttöjen kanssa isille kukkia (vuoroin vieraissa. ;)) ja tilasin ifolorilta valokuvasuurennoksen tytöistä ja käytiin ostaa siihen jo kehykset valmiiks, niin sit kun kuva tulee, niin saadaan kuva kehyksineen annettua isille. :) Ja sit jos vähän rapsuttelisin miestä illalla.. :) ♥

27.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo ei meilläkään oo tapana ostella lahjoja muuten vaan, mut nyt ajattelin yllättää.. :) ehkä mie jätän sen panssariketjun tosiaan sit joululahjaks. :) Tuo syöntihommaki on vaan vähän huono sinällään, et kun tällä kylällä on vaan yks kuppanen ravintola (josta saa muutakin kun pitsaa tms) niin olis kiva käydä jossain vähän tasokkaammassa paikassa, mut lähimpään semmoseen on matkaa 50km, eikä parin ruoka-annoksen takia viittis niin etäs ajella.. :/

26.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Täällä ilmottautuu ilmeisen huono vaimo. En anna miehelleni koskaan muuten vaan -lahjoja.

Sillon tällön tuon miehelle esim. pizzaa tai kebsua, jonku sisu-askin kaupasta tai jotain muuta yhtä turhanpäivästä pientä. Ja mies vakuuttaa, että oon maailman paras vaimo!:) Pieneen tyytyväinen :D Meil ei siis oo ollenkaa tapana ostaa lahjoja toisillemme, eikä kyl sen enempää lapsillekaan. Vaikkei me köyhiä olla, niin ei kuitenkaa oo varaa (tai ois varmaan, mut eletään niinkuin ei ois) ostaa mitää kallista ilman huolellista suunnittelua.

26.4.2012
zili
zili

niino mitä mie netistä kattelin niin semmonen 5mm pitkä tais olla jotain päälle 60e.. mietinki just sitä et tyydynkö mie noin kaposeen.. taidan kyl oottaa niitä veronpalautuksia ja ostaa sit kerralla hyvän. :) mut joo mitä työ ihmiset annatte miehillenne lahjaks? muuta kun kalsareita tms, kahvikuppeja tai jotain turhanpäivästä..

26.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...