Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päivää tupaan! :)

Myö tässä mutustellaa pojan kans jättisuklaamunia. Käytii sittaris ostaa vaippoi ja ruokaa, ja tein kyl oman ennätykseni sentin venytykses. :D Kassillinen sapuskaa ja kaks pakettia vaippoja 29€. :D Sit päälle ostettiin viel noi munat kun siel oli kyltti et kaikki loput pääsiäismakeiset 0,50€/kpl. :D Kohan saan pojan unille nii pääsen sovittelee henkkamaukan vaatteita jotka postista noudin. Ja jos heila tuo mulle jossaa välis nitojan ni pääsen verhoilee sohvan uusiks. :)

26.4.2012
Sralla
Sralla

Jonna mie oon kans joka kerta kattonu et mitä hittoo mie oikeen olen kirjottanu. :D

26.4.2012
Sralla
Sralla

Nea, mulla kans jotenki venyy tää remontti. :D Joka kolmas päivä ehtii jotain tehdä asialle. :D

Mummy, mukavia vapaita! Mie kans mietin pitäskö mennä pojan kans tivolii viikonloppuna, ku luin et sinne käy kulttuurisetelit. :)

Ninnup, sulje silmät sotkuilta ni helpottaa! :) Sotkut ei kyllä siivoomalla lopu, meillä ainaka. :D

26.4.2012
Sralla
Sralla

mä en jaksa, mä oon ihan puhki! mä en saa tätä mökkiä ees suurinpiirtein siistiks millään :'(

26.4.2012
ninnup
ninnup

Oäivää! Mulla alkos VApAA! Tarvii vasta ens ke mennä töihin! :) ihanaa.

Tiedossa vappuvapaille on ainakin auton huoltoa ja pesua, kämpän puunausta, naamiaisasun metsästystä, tivolia, terassiterapiaa, puistohumua ja synttärileipomuksia :) tavoitteena olis treffata kaikki kummilapsetkin vapaalla :)

26.4.2012
Mummy83
Mummy83

Haha Iputin, no hyvä tosiaan et nyt huomasit, eikä vaikka vasta ristiäiskuvista. :D Onnea uuden mekon etsintään! Just samasta syystä mulla lähti monta vaatetta takasi... Siis ihan hirveitä ne kankaat ku on niin ohkasia et päivä paistaa läpi. Mulla muuten kerran kävin niin et ihan tyytyväisenä lähin pojan kanssa liikenteesee viime kesänä, ja hymyilin kaikille takasin ketkä mulle hymyili, kunnes huomasin yhen kaupan ovessa oman peilikuvan jossa päivä paisto hamosen läpi. :D

Wau Misukka! Onnea haastatteluu! Mun mielest se on ihan huikee saavutus päästä edes sellasee! :D Tai mulle se haastattelu on helppo osuus, ja ne hemmetin hakemukset vaikeeta... :/

26.4.2012
Sralla
Sralla

Päiveetä

Vauva vetelee sikeitä tuolla, nukahti autoon ja kippasin sen vaan punkkaan. No kyl mä vähän ulkovaatteita vähensin siltä. Vein esikon parturiin. Sillä ja isännällä oli tänään parturointiaika ni mies vaan nappas juniorin mukaan ja minä lähin vauvan kans kaupoille ja hain matkahuollosta paketillisen Allegroa. Kahtotaan nyt onko siitä aineesta mihinkään :)

Ja mulle olisi tarjottu jo heti huomiselle työhaastatteluaikaa mutta ko olin jo aikaa sitte lupautunu lähtee Lapsimessuille ja liputki on jo maksettu ni sovittiin ensi viikolle sitten työhaastattelua. Että näin.

Nyt ku toi napero koisii ni voisin oikeestaan laitella itelleni vähän evästä. Jos sitten jaksaisi noita pyykkejä yrittää tunkea johonkin.

26.4.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Haluatko sralla päivän naurut. Muakin nyt jo vähän naurattaa mutta eilen ei sitten niin yhtään. Mähän kävin viime viikolla henkkamaukalta ostaan mekon ristiäisiin. Löyty sellanen mekko josta ei kaikki makkarat näy, kiva hiekan värinen. Sovitinkin sitä kaupassa ja näytti oikein kivalta. Noh, eilen herra iputtimen kans päätettiin vielä kokeilla juhlavaatteet... oisit kuullu sen karjumisen mikä pääsi kun menin mekossa peilin eteen! Siitä saa**nan mekosta näky ihan ihan kaikki pienetkin yksityiskohdat alusvaatteista läpi kun ilta-aurinko paisto ikkunasta sisälle! Siis mitä ihmettä?! Missä tollasta mekkoa on tarkotus pitää?!

Nyt kun enimmästä vi****sesta on päästy yli, marssin huomenna ostaan uutta mekkoa. Onneksi kokeilin sitä eilen päälle enkä lauantai-iltana.

Juu, oli  nimi helppo päättää. Me ollaan koko poppoo samantapaisia etunimiä, niin samaan sarjaan tulee ja toiset nimet perii isältään niinku neiti iputin on periny multa :)

26.4.2012
iputin
iputin

Ja höh, ihan pöljiä vaatteita oli paketis... No täytyhän siihen olla syy miksei niitä kukaan ollu huolinu ja ne oli alelaariin päätyny. :D Hiukka erinäkösiä luonnossa ku kuvissa. No saipahan puolet hinnasta poies, ku kerran puolet vaan kelpuutin mun vaatehuoneeseen. Nyt tarttis sit vuorostaan varata kirpparilta pöytä et sais omia vaatteita vähemmäks. Viimeks ku myin lapsen vaatteita. :)

26.4.2012
Sralla
Sralla

Oliko helppo homma keksiä nimi vauvalle Iputin? :)

Mustikan tyyli kuullostaa kerrassaan mainiolta! :D

26.4.2012
Sralla
Sralla

pitäs varmaan kahveet keitellä kun tekee mieli välipalaa jo. on tuo vauva jo mahoton liikkumaan pinnasängyssä, aina ihan mutkalla jossain kulmassa kun sen hakee :D

joo cittarista pitäs vaippoja hakea oli taas tarjous. ja huomenna pitäs käydä halpakaupassa kattomassa jos löytyis uimapuku halvalla vois sen kiskasta kalsareiden päälle tonne langon 30v. juhliin kun teemana 80 luku :D sit jotkus säärystimet ja krepata hiukset :D

26.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Päivää päivää...

Neiti lähti naapuriin, junnu tirsaa pihalla. Mietin tässä että lähtiskö peseen parit ikkunat ulkoapäin niin ei tarttis sitten ulos asti tuuletella kun sisältä pesee.

Sunnuntaina olis ne ristiäiset ja hmm... papista ei oo kuulunu mitään :O

26.4.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...