tuosta syntymämerkki ketjusta tuli mieleen

kertokaa monta luomea teillä on yhteensä käsissä? mulla on molemmissa käsissä 30 eli yhteensä 60 ainaki viimeks ku laskin ja lisää tulee. mulle varmaa tulee jossai vaihees ihosyöpä ku on nii paljon luomia kropassa. pyysin miestäni laskemaan yks kerta mun luomet selästä. hän pääs puoleen väliin eikä jaksanu enempää laskee ettekä arvaa kuinka monee asti pääs ku meni "hermo"??....              30....                  siis en tajuu mistä noita luomia mulle oikein pukkaa :o lisäks mulla on melkee koko naama täynnä pisamia!! huhhuh...

25.4.2012
immortal
immortal

mun mies teki havainnon tänää mun selästä :( mulla on ollu pienestä saakka iso luomi rintaliivien kohalla about ja nyt tänää mieheni sao että on alkanu menemään mustaks :( täytyy keskiviikkona jos muistaa kysyy neuvolassa siitä tarviiko sitä leikata. se meinattiin leikkaa jo kun olin ala-asteel mutta sitä ei tarvinnu kun ei ollut sen näköinen että siitä mitään haittaa olis. mulla on myös nuvusissa yks luomi mistä en kauheesti ole huolissani mutta se on kans vähä röpelöinen ja koholla mutta ei häiritsevästi, pitäis vissii sitäkin näyttää.

28.4.2012
immortal
immortal

kahdeksan ihan pienen pientä luomea löytyy, en ole edes tiennyt että minulla on luomia käsissä ennen kuin nyt kun aloin tarkastelemaan :)

26.4.2012
Kallikali
Kallikali

Järjetön määrä. oikean käden laskin ranteesta kyynärpäähän ja jätin ihan pienimmät laskuista ni pääsin 17.

26.4.2012
misukka
misukka

en jaksa edes laskea :D tuntuu että raskaana ollessa niitä tuli paljon lisää. tosi paljon niitä on kyllä mutta ei häiritsevän paljon. joo ja raskauden aikana tuli rintalastan kohalle toodella paljon pisamia mitä muuten ei ole koskaan ollut.

26.4.2012
mustikka88
mustikka88

varmaan alle 10 yhteensä. mutta sitten oikean kainalon alapuolella on varmaan 20kpl  rykelmä:O

mikähän  lie...mulle  toimii karttana "dödöt tätä ylemmäs!"

25.4.2012
Blanco
Blanco

en jaksa laskee.. ihan vieri vieressä on ja lisää tulee.. veikkaus että 40/käsi varsinki jos olkapäät otetaan mukaan laskuun.. mulla tulee uus luomi aina jonku vanhan rokaman päälle.. siis joku pikkurupi ni sen kohdalle kasvaa aina luomi sitten.

25.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...