Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kun lapsi kieltäytyy

syömästä sosetta. Olen huomannut tämän olevan hyvä keino saada 10kk ikäisen lapsemme syömään soseen, puuron yms. kun hän ei ole malttanut syödä, vaikka nälkä olisikin! Asetan soselautasen lapsen eteen, lusikka hänelle omaan käteen. Ite otan myös lusikan, ja kun lapsi keskittyy "syömään" lautaseltaan, syötän samalla omalla lusikallani lapsen lautaselta. Sotkuahan siitä saatta jonkin verran syntyä, mutta ei kauaa. Ja onhan ne ruokalaput ja pöytäluutut keksitty ;) Siinähän se lapsi opettelee syömään itse, kun samalla saa täyden vatsan. Ja mun mielestä on tärkeää että se soselautanen on nimen omaan siinä lapsen edessä!! Että lapsi saa koskea välillä sormella ruokaan, jos haluaa. Tämäkin vaihe meni meillä jonkin ajan päästä ohi, kun sai vähän hypistellä! :) Ja meillä ainakin lapsi on oppinut hyvin äkkiä miten lusikkaan saa ruokaa ja ruoka suuhun!

25.4.2012
ellukka90
ellukka90

meillä syödään edelleen noin ja esikko 1v 9kk :D tosin nyt jos syötän vauvaa samaan aikaan niin hän syö kyllä ite kokonaan kun on jotenkin kivempaa syödä siskon kanssa yhtäaikaa :D

4.5.2012
mustikka88
mustikka88

Jaahas, oliskohan toi 9kk ikänen rämäpää jo valmis pitelemään lusikkaa kauniissa kourassaan? Täytyypä huomenna kokeilla!

Tänks foor ö tip siis !

3.5.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Hirmu hyvä vinkki! Taijan itekki kokeilla tota jo kohta puoliin meidän 5kk tytön kanssa. Kun hää osaa jo syödä ihan hyvin mutta kun ei kiinnosta vaikka nälkä oiskin. mut pitää kokeilla tuota jujua :)

3.5.2012
jjonaa
jjonaa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...