Hoitopöydältä alas

En mä nyt tiedä onko tää arka aihe vai ei, mutta kirjotan tänne silti. Eli siis toi meidän ukkopukko 8,5kk sai itsensä vasen olkapää edellä alas hoitopöydältä sen 1,5 sekunnin aikana kun yritin ottaa hoitopöydän vierestä roskapussia pois roskiksesta! Jumalattomalla kiireellä tk päivystykseen ja jonon ohi, luojalle kiitos selvittiin tästä(kin) säikähdyksellä ja vain vasen ranne oli jäänyt tuon 10kg alle ja vähän punoitti + nenässä ja otsassa pieni ruhje. Ohjeeksi saatiin seurata yö ja herätellä muutama kerta jos ei muuten herää, noh, sanoinki lääkärille että jos ei herää sen tunnin välein niinku on tapana niin joo, sit on jotain vialla. Ja jos se vasen käsi jää pois pelistä niin sit käydä röntgenissä. Kotiin kun päästiin niin söi uneliaana iltapalan ja sit piristy heti, teki ihopieruja äitin kättä vasten ja naureskeli koiralle. Nukahti samalla lailla ku aina ennenki ilman sen suurempia huutoja. Nyt ehkä se suurin ongelma on minä ja mun pääkoppa. Musta tuntuu aivan hirveeltä, tunnen olevani maailmankaikkeuden huonoin äiti. Mä en saa tätä pois mielestäni millään. Omatunto soimaa niin lujaa et tekis vaan mieli itkeä koko ajan, et miten mä voin antaa lapseni riuhtoa itsensä alas hoitopöydältä? Aina on sanottu että ei saa jättää yksin hoitopöydälle, niin miksi tämäkin piti oppia kantapään kautta, vaikka varsinaisesti en edes yksin jättänyt. En muuten enää ikinä tee yhtään mitään muuta ku seiso siinä herran edessä et ei saa itteensä enää ikinä alas sieltä. Ihan mitä tahansa meinaan siinä lähimaastossa tehdä niin nostan ukon lattialle, ja suosittelen muuten muille ihan samaa.

24.4.2012
RJ89
RJ89

Mie oon kans kakarana vetässy naamalleen semmosella muovimopolla. Hammas väänty täysin eteenpäin ja isä paino sen vaan takasi. Hammaslääkäri totes et ei tuolle tarvi mitään tehdä. Rautahampaassa on melkoinen kolhu etupuolella että sen verran se hittiä otti siinä.

Mulla on vakuutuspäätös siitä hampaasta ja suositan kyllä kaikkia aina tuommosessa tilanteessa vakuutusyhtiöltä päätöksen hakemaan koska vakuutus kattaa sit kaikki kyseiseen hampaaseen kohdistuvat ongelmien korjailut JOS jotain joskus ilmenee. Mulla on vaan kosmeettinen haitta, muuten kaikki ollu ok.

6.5.2012
misukka
misukka

Hui! Aika karua. Onneks meillä ei oo rappusia mitä tulla alas, olin ensinnäki ite koko ajan tulos alas niitä.. :D

Mut joooo, eiköhän tää tästä mee ohi, onneks on niin paljon puuhaa ettei kerkee ajattelemaan koko aikaa sitä. Ja pidän muuten aina ton apinan jostain raajasta kiinni siinä hoitopöydällä nykyään.. ;b

27.4.2012
RJ89
RJ89

Kopsuja tulee ja menee. Hoitopöydältä meijän poika ei oo tippunu, mutta yläkerrasta portaita pitkin alas. Multa oli jääny yläkerran portin lukko huolimattomasti ja poikahan sai portin auki.. sit kolistiikin joku 7-8 rappusta alas. Yks pikkumustelma otsaan tuli. Säikähdyksellä selvittii :)

25.4.2012
Felize
Felize

Hyvä että selvisitte säikähdyksellä :) Nuo pikkuset on niin tolkuttoman nopeita että näitä sattuu.

Ite sain esikoista nilkasta kiinni ku se päätti ottaa hatkat hoitopöydältä. Ja silloin minä otin vaippaa alemmalta tasolta, käsi lapsen vatsan päällä mukamas pitämässä sitä aloillaan. Kakkonen kierähti joulun kunniaksi sängystä alas, ikää oli silloin sama 8,5kk ku teilläkin nyt.

Se huonoäiti-fiilis menee ajan kanssa ohi. Etenkin kun huomaa että niitä tömpsyjä tulee ja menee. Meidän esikko on ollut hoitajien kauhu siinä mielessä et toisena päivänä tarhassa (ikää 1v) kaveri veti ruokapöydässä takaraivolleen lattiaan -terkkari reissuhan siitä tuli. Ja ku muutettiin tänne kolmisen kuukautta tuon jälkeen ni kolmantena päivänä tippu pph:n etupihan rappusissa (huimat 3 kappaletta) ja törmäs päistikkaa kukkaruukkuun ja silmäkulma auki. Taas mentiin terkkariin. Onpa tuo sitten vähän myöhemmin vielä huitonut samaisessa hoitopaikassa kaverin kanssa kepillä niin että nenä repesi ja siinä on oikein komea arpi edelleen. Tapahtumasta melko lailla 2 vuotta.

Ja tuo on nyt niin tohelo et vähän väliä törmäilee seiniin ja oviin ja ihan mihin vaan, viimeksi eilen heitti turvat meidän etuovella.

Näihin tottuu eikä pian huomaakaan. Totee vaan karusti sille pienelle että kannattiko. Ei nyt ehkä ihan vielä pari vuotiaalle mut sitä vanhemmalle :)

24.4.2012
misukka
misukka

Hih, niin.. Oonpa itekki saanu joskus abaut 4-5v. kuningasidean laskea sellaset suht pitkät portaat sellasella keinuhevoshässäkällä alas ja lasiovesta läpi.. Ja hengis oon! ;D Ja pikkuveli löi mua meidän isseen rakennustyömaalla joskus tiilellä päähän, siitäkin selvisin. :b

 

Nii ja muuten lääkäri mua rauhotteli oikeesti ihan fiksusti kun sanoi että vauvan pää joustaa kuitenkin todella hyvin, ja siinä ranteessakaan ei oo pahemmin luita mitkä vois poikki mennä.

24.4.2012
RJ89
RJ89

Voi ihanaa kiitos teidän ihanista sanoista!

Nyt mä vaan täälä pohdin ja yritän löytää VARMAA tietoa et pitääkö muksu herättää ihan hereille asti vai vähä sillai et se havahtuu? Kun en tajunnu moista asiaa siinä paniikissa lääkäriltä kysyä..

24.4.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...