mitä teijän ala-asteikäiset lapset harrastaa?

Ja onko se harrastus kuinka kallis? Mien usein sitä on ja millaisia kokemuksia lapsella ja vanhemmilla siitä on? Meillä on siis 8v tyttö. Tytöllä on kielellinen erityisvaikeus ja keskittymisen kaa ongelmia. Lisäksi hahmottaminen tuottaa tuskaa. Tyttö pelas jalkapalloo reilun vuuen ja alkuun se sujukii ihan jees. Vetäjänä oli semmonen virkee parikymppinen tyttö, joka aknnusti lapsia hyvin, myös meijän lasta joka tarvii vielä vähän enemmän motivointia kun muut lapset. Nyt valmentajaks tuli yhen tytön isä, ja samalla meijän lapsen innostus hiipui kokonaan. Nyt siellä pelataan enemmän varsinaista jalkapalloo, johon meijän lapsi ei jaksa keskittyy ollenkaan, eikä enää leikitä ja jumpata muuten niin paljoo. Ollaan siis päätetty lopettaa mokoma jalkapallo ja miettii jotakii muuta tilalle... Joten siksi tässä kyselen :)

24.4.2012
riu
riu

meillä oli nuo kaks vanhinta tyttöö siis 4 v ja sit tuo toinen joka täyttää tänä vuonna 7..niin syky/kevät välin satujumpassa,tykkäsivät ihan hirveesti just kun siellä leikittiin kaikkee kivaa,hippaa sun muuta ja nytte kesä ajan tuo vanhempi tyttö on just semmosessa yleisurheilukoulussa joka siis on joka keskiviikko 1.5 tuntia kerrallaan...siellä ne pelaa jalkapalloo,juoksevat ja harjottelevat hyppää pituutta,työntää kuulaa ja niin eespäin...siis hyödyllisiä taitoja kaikkineen noin niinku koulua ajatellenki...ja tuo satujumppa makso 20/kausi ja sitte tuo yleisurheilukoulu 25 euroo/kausi ja nuo molemmat on siis ihan tämän paikkakunnan urheiluseuran järjestämiä ja niissä vetäjät on nuoria itekki :)

31.5.2012
lenkkari
lenkkari

Meillä 11-vuotias kerran viikossa uintia harreateryhmässä.

Talvella oli pari kuukautta hiihtokoulussa. Kerran viikossa oli sekin.

Meidän koululaisella yksilölajit on in, liikuntapuolella.

20.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

meillä ei oo sen ikäsiä. mut ite harrastin just jalkapalloa vähän aikaa 7-8 vuotiaana poikien joukkueessa kun paikkakunnallamme ei ollut tyttöharrastajia minun lisäks kun kaverini joka minut siihen houkutteli. sitten kun hän siirtyi kauemmaksi tyttöjoukkueeseen minä lopetin.

pesäpallo, lentopallo? entäs joku yleisurheilu kerho tai joku sellanen. meiän paikkakunnalla on tosi vahva tuo paini ryhmiä on jo yli 5 vuotialle. sinne vien jos tuo on tommonen rasavilli vielä sit joku voimistelu on toinen jos kiinnostaa.

24.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...