päivälörpsistä! :)

Juu-u, mie oon kotona keskellä päivää ja vieläpä ihan joutavana! :D Mitäs mammoille kuuluu? Mie oon niin flunssanen että mietin ihan vakavasti laittavani itelle teetä. Hurja meno siis täällä :D Mites muilla? Onko muuallakin kamalan usvanen päivä? :)

24.4.2012
riu
riu

No toihan kuullostaa ihan järkevältä Huiskutin! :)

24.4.2012
Sralla
Sralla

Meillä on Sralla sopimus että tuo isä maksaa 50e kuussa niitä 6kk elareita mulle takas..suostuin siihen,tärkeintä että saan rahat eli maksa minimit muksuista joka kuu +50e niin kauan kun tuo 6kk kuitattu.

24.4.2012
huiskutin
huiskutin

Ainii! Ja tääl alko mun unien aikana paistelee aurinkoki! :)

24.4.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! :D Voi morjes, ku ehin sikeesee unee. Kävin sohvalle pitkäksee ja olin siihen sammunu. Poikaki heräs jossaa välis mut tuli vaa mun mahan päälle jatkaa uniaa! ♥ Nyt en meinaa millää saada itteeni revittyä hereille ja ihan törkeen paha olo. :( Asianajajaki soitti et asia on nyt vireillä. Ja jotaa jutteli et yritetään saada pidemmältäki ajalta niitä elareita. En oikeen hoksinu... Kelahan ei maksa ku 3kk takautuvasti...

24.4.2012
Sralla
Sralla

ihan paska ilma suorastaan!!!niin harmaata ja ankeeta!!!*yök* ja kylymä*tyrrr*

mie tossa pyykkiä viikkasin..ja taas pitäs ripustella uusia kuivaan..meneeköhän kellään muulla elämä sillai jotta joka helvetin päivä pitää pestä pyykkiä??oli joulu tahi juhannus ni aina pyykkikone laulaa??

24.4.2012
camotar
camotar

löllöstä siis soppaan makua..

just keitin kahveet, ah! on kyllä kurja keli :(

24.4.2012
ninnup
ninnup

eikös tuo liene ajane ninnu.

mie taidan kanssa ruveta lehen lukuun ja kahvinkeittoon ennenkun iskee jumistus ihan täysin. puolen tunnin päästä sit ruuanlaittoon ja koiria juoksuttaa jahka ukko tulee himmaan..

mie tahtoisin sellasen mummojen tuplapotkuniksin..siis sellasen pyörillä olevan potkukeljan tohon koiran juoksutukseen. olis pikkasen näppärä..mitähän sellaset maksaa?

24.4.2012
camotar
camotar

päivää.. poju rupes toisille tirsoilleen.. ois ollu vasta välipala aika mut ei siitä ollu enää valvojaks ni syötiin välkkärit jo tunti sitten ja maito huiviin ja unille..

mulla ois kanasuikaleita tuolla ja pakkasessa on jotain rehua, meinasin tehdä kanakasviskeittoo ku ei oo pottujajaan mut ei mulla oo kana- eikä kasviliemikuutioo.. tuossa ois noita fonduechef vai mitä lie fonduelöllöjä.. ajaskohan sellanen asiansa sopassa?

24.4.2012
ninnup
ninnup

mullaki neiti just nukahti..tässä istun ja turotan.ottaa päähän nuo miehen harrikka öljyt keskellä mein keittiön pöytää*murrrr*sais viedä ne latoon säilöön sen päpäsä viereen :)

jii..miks taloa ostattelemassa??

taivaltajalta se ei toimintaa päivistä puutu.. XD

mustikalle hyvvee matkoo!!!

24.4.2012
camotar
camotar

kai sitä pitäs valmistautua kun tunnin päästä lähetään ajelee siilinjärvelle. mä joudun koko matkan olemaan takana tyttöjen turvaistuinten välissä, voi pikkasen puutua paikat siellä ahtaassa olla :D ja sama matka takaisin jos mies ei osta sitä autoa.

usvaista on täälläkin. sataa välillä vettä mutta se on hyvä. sulaa lumet :)

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

No voi kökkö. :(

24.4.2012
Sralla
Sralla

Hei Taivaltaja muuten! Kysäseppä isännöitsijältä et saisitteks siihen tein leikkikenttää aidan ympärille? :) Välttämät ei onnistu, mut voihan sitä aina kysästä. :)

24.4.2012
Sralla
Sralla

Häh, pitääkö sillon levätä ja ottaa omaa aikaa kun muksu nukkuu? :D Eilenkin siivosin tota pihaa koko ajan :)

Toivottavasti nyt on kevät menny paremmin tytöllä koulussa ku viime syksy, vähän jännällä meen kuunteleen mitä ope on mieltä

24.4.2012
iputin
iputin

Hmmm, pojan huoneen katto ja kaapit, koko kämpän ovet ja karmit sekä vessa ja vaatehuone jää entiselleen mut muu menee uusiks. :D Aika hidasta tää eteneminen kyllä on, mut mihinkäs tässä kiire. :) Keittiötä ei mun kyllä tartte purkaa eikä asentaa sentäs itte. :D Ja laminaatitki oli jo olkkarissa ja pojan huoneessa ehitty laittaa, mut ton eteisen aattelin rykästä itte, sitte ku oon maalannu seinätki. Keittiiöö tuleeki laminaatit vasta sen jälkee ku on uudet kaapistotki paikoillaan. :) Eli ei ihan heti...

24.4.2012
Sralla
Sralla

taivaltaja miekii hyydyin jo ihan ku luin tuosta siun tähän astisesta päivästä :D Voi elämä... jotakii hyvää siinäkii ettei ennää oo kotiäiti :DDDDD

Täällä on niin märkä piha etä junnut voi olla melkosen ryönhäsiä kun ne tuolla aikansa notkuu :D

24.4.2012
riu
riu

mites ipun tyttö on viihtyny koulussa? Joko lukee täysiään?

Joo meilläkii on muksut maannu tuommosia unia päivällä, siinä ajassa kerkee mukavasti itekkii nukkuu pienet unoset :D

24.4.2012
riu
riu

sralla elää siellä siis todellakin jännän äärellä :D Sie laitoit sitte koko torpan remonttiin? :D

Täällä on hirveen sankka sumu, näkyvyys on tosi heikko. Tietty ku asutaan vielä tällee järven äärellä niin se sumu nousee oikein näppärästi :)

Miun pitäs tehä tehtävää, mutta ei nyt oikein irtoo :D

24.4.2012
riu
riu

Kops ja moro... Tässä pitäis vartin päästä lähtä koululle keskustelemaan neidin opettajan kans. Saas nähdä miten onnistuu poju kiskasta vaunuista turvakaukaloon ja ottaa mukaan. Toiveissa että saisin sen laitettua vielä takaisin vaunuihin jatkamaan päiväunia. Pari päivää tursottanu neljän tunnin päikkäreitä, luksusta.

Kyllä on niin harmaa keli että, tuli pika palautus todellisuuteen eilisen komian kelin jälkeen.

24.4.2012
iputin
iputin

Voi ei! :( Pikasta paranemista sulle!

Täällä on aika märkä keli mut vettä ei oo sadellu kumminka. Eiliset vedet siis maassa, ja kamalan pilvistä. Pyöräiltii aamul kaupungille ja takas, sitte lounasteltiin kotosal, ja nyt pyykit pyörii ja mie sain irroteltua taas vähän listoja. Nyt olis kaikki irti... Aika moista henkiinjäämistaistelua vaan kiivetä katon rajaa tikkailla ja karju ylivilkkaallee 2,5v:lle et pysyy kaukana, eikä kaada äitiä. :D Ja samalla yrittää kiskoa listaa irti...

24.4.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...