Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kaalilaatikon puuroriisistä

niin, että kun se sekoitetaan kaalin ja jauhelihan kanssa ennen kun laitetaan vuokaan, niin pitääkö se keittää ensin vai suoraan pussista?

24.4.2012
Lizzy
Lizzy

Ite en vielä maistanut meidän versiota. Muut söi jo. On varmaankin hyvää.

24.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Aijai ku tuli hyvää, jätin ne riisit sitten raaaksi ja sekoittelin välillä niin pinnallekkin jääneet riisit turposivat. Tuli kyllä namia. Kiitos kaikille vastanneille :)

p.s. ja tää on kyllä edullinen ruoka!!

24.4.2012
Lizzy
Lizzy

aikalailla sama kaava ku taivaltajalla on mulla.. mä laitan ryynit "raakana" ja jätän sen keitinveden mukaan.. keitän ne kaalit lihaliemessä ni jätän sen nesteen sinne sörssöön ja ryynit sit mukaan ni imaseevat paistuessa enimmät nesteet sieltä

24.4.2012
ninnup
ninnup

mä keitän ensin kaikki sekasin ja sitten laitan vuokaan ja uuniin.

24.4.2012
immortal
immortal

http://www.maku.fi/resepti/perinteinen-kaalilaatikko

Tossa resepti jolla teen...

Eikä, nyt alko himottaan kaalilaatikkoa ja paaaaljon puolukkasurvosta :) et kiitti vaan :D

24.4.2012
iputin
iputin

miepäs en teekkää ikinä kaalilaatikkoo vaan kaalipataa niin kaikki tulee siinä samassa isossa kattilassa :D

24.4.2012
riu
riu

mä aina keitän riisin ennen lisäystä. Ja sit meillä kuuluu porkkana kaalilaatikkoon niin ruskistan kaalit ja porkkanat pannulla kevyesti ja lisään siirapin ja annan hautua kannen alla 5-10min jotta kaali ja porkkanat pehmenee. Nesteenä  laatikkoon käytän lihalientä.

24.4.2012
iputin
iputin

ja sitten kun siinä on se kaalin haudutus vesi missä kaali keitetään pehmeäksi, niin jätetäänkö sekin siihen sekoitukseen mukaan?

Tässä siis se ohje:

 

 http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/23541-jauheliha-kaalilaatikko

24.4.2012
Lizzy
Lizzy
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...