Kaalilaatikon puuroriisistä
niin, että kun se sekoitetaan kaalin ja jauhelihan kanssa ennen kun laitetaan vuokaan, niin pitääkö se keittää ensin vai suoraan pussista?

Vastaa
Listaa uusin ensinIte en vielä maistanut meidän versiota. Muut söi jo. On varmaankin hyvää.

Aijai ku tuli hyvää, jätin ne riisit sitten raaaksi ja sekoittelin välillä niin pinnallekkin jääneet riisit turposivat. Tuli kyllä namia. Kiitos kaikille vastanneille :)
p.s. ja tää on kyllä edullinen ruoka!!

http://www.maku.fi/resepti/perinteinen-kaalilaatikko
Tossa resepti jolla teen...
Eikä, nyt alko himottaan kaalilaatikkoa ja paaaaljon puolukkasurvosta :) et kiitti vaan :D

miepäs en teekkää ikinä kaalilaatikkoo vaan kaalipataa niin kaikki tulee siinä samassa isossa kattilassa :D

mä aina keitän riisin ennen lisäystä. Ja sit meillä kuuluu porkkana kaalilaatikkoon niin ruskistan kaalit ja porkkanat pannulla kevyesti ja lisään siirapin ja annan hautua kannen alla 5-10min jotta kaali ja porkkanat pehmenee. Nesteenä laatikkoon käytän lihalientä.

ja sitten kun siinä on se kaalin haudutus vesi missä kaali keitetään pehmeäksi, niin jätetäänkö sekin siihen sekoitukseen mukaan?
Tässä siis se ohje:
http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/23541-jauheliha-kaalilaatikko
