puolivuotis neuvolassa käyty

eilen oli meidän pikku neidillä puolivuotis neuvola, painoa tytöllä oli 9305g ja pituutta 73.5cm. puolessa vuodessa tullut pituutta lisää huimat 20cm! :D pitkä tyttö kuulemma ikäisekseen :) nyt on opittu jatkuvasti nousemaan käsien varaan,ja muutaman kerran hoksattu ottaa jalatki mukaan,eli päässyt konttausasentoon, pyörimällä kuitenkin suurimmaksi osaksi vielä liikutaan,ihan pikku matkan saattaa ryömiä. kovasti yrittää vetää itteä "seisomaan" jos saa jostain hyvän otteen. syöttötuolissa osataan jo istua tosi hyvin,ja lattialla myös pysyy ilman tukea jonkun aikaa istualtaan :D isoveljille möyhätään kovasti :D tomera pikku emäntä! ja hiukset pitää olla jo pään päällä ponnarilla,muuten roikkuvat jo silmillä :D mites muilla puolivuotiailla menee? :)

24.4.2012
äitex3
äitex3
3 years, 6-month-old toddler

heips!

Meillä puolivuotis mitat poitsulla 69,5cm ja 9140g. Meillä kovasti jo kääntyillään ja istuttu syöttötuolissa jo reilu kuukausi. Nyt hankittiin ns.kävelytuoli poitsulle ja siitä on tullu ihan lemppari. Kesti kyllä muutamia päiviä ennenkun hokas et sillähän pääsee liikkeelle :) Nyt ei oikein muuta tekisikään kuin potkuttelisi ympäri kämppää! Varmistin neuvolasta tuolin käyttöö ja sanoivat ettei haittaa mitään kun Otto jo astuu koko jalalla eikä varpailla. Ja ääni on valtava mikä lähtee kun ei saa koiraa kiinni, näin siis meillä :) Yösyöttöjä meillä ei ole ollut reilu 2kk:teen.

1.5.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

meillä sanottiin jo 5kuun neuvolassa,että voi alkaa istuttamaan lyhyitä aikoja, täällä kans monesti vielä syödään sitterissä,vaikka osaakin istua syöttötuolissa,jotenkin helpompi syöttää sitterissä,kun syöttötuolissa tahtoo neitin pää pyöriä joka suuntaan,kun siitä on paremmat näkymät kuin sitteristä :)

meillä on ollut jo pitkän aikaa siten,että syö siinä klo 22 illalla,ja sitten seuraavan kerran aamulla noin klo 5-6, tosin poikkeuksiakin on,esim viimeyönä söi 3 kertaa,mutta todella harvoin pitää noin useasti yöllä syödä.

kuulostaa kyllä aika hurjalta toi unikoulu :/ syökö teillä sitten usein yön aikana?

24.4.2012
äitex3
äitex3

Ohhoh, ompas tosiaan pitkä neiti! Meilläkin oli puolivuotisneuvola äskettäin, niin pituutta oli 66 cm ja painoa 7650gr. Istumista eivät vielä suositelleet paitsi lyhyitä aikoja hyvin tuettuna syöttötuolissa. En ole sitä vielä kokeillut kun sujuu nuo ruokailut hyvin sitterissäkin. Kovasti kierii ja hyörii lattialla tuo neitokainen, mutta ei vielä ryömi tms. lainkaan. Helpompi mulle kun ei tarvitse niin kovasti vahtia :)
Suosittelivat yösyöttöjen poisjättämistä unikoulun avulla mutta en raaskisi turhaan yöllä itkettää...syödäänkö teillä vielä öisin?

24.4.2012
perhonen
perhonen
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...