maidoton ruokavalio ja imetys

Pahan ihottuman takia pojalla (3kk) epäillään maitoallergiaa. Imetän, eli aloitan siis maidottoman ruokavalion. Onko muilla kokemuksia imetyksen aikaisesta dieetistä? Löytyikö allergisoiva ruoka-aine? En millään haluaisi lopettaa imetystä, rakastan niitä hetkiä :) Eli pitikö teidän lopettaa imetys lapsen allergian takia? Onko vinkkejä maidottomaan ruokavalioon? Minulla on itsellä lisäksi vehnäallergia...

24.4.2012
hookoo
hookoo
2 years, 9-month-old toddler

Kiitos kaikille vastaajille! Onnellinen, nuo nettisivut oli hyvä vinkki, niistä sai kuvan siitä että maidottomia vaihtoehtoja todella on! Kyllä näin alkuun ajattelin olla tarkka etten laita suuhuni mitään missä voi olla maitoa, lisäilen sitten pikkuhiljaa ruokavalioon niitä jos pojan iho kestää. Allergia voi toki olla jokin ihan muu kuin maito... arrgh! Eiköhän syyllinen joskus löydy.

Onko teillä allergia todettu verikokeella vai kokeilemalla?

24.4.2012
hookoo
hookoo

meillä kuopuksella on maitoallergia ja juuri sen takia häntä imetinkin 11,5kk, aluksi olin itse maidottomalla, mutta kohta typy alko sietään mun kautta maitoa ja nyt (nyt hän on 2v) hän sietää jonkun verran maitotuotteita :)
aluksi mulle annettiin kauheen raju dieetti, piti jättää muna, soija, maito, kana, nauta ja viljat pois.. hmm, hetken tohon pystyin kunnes nälkä voitti ja repsahdin, söin noita kaikkea muuta ihan normisti, mutta maitoa paljon vähemmän, ei vaikuttanut tyttöön oikeestaan mitenkään, niin niimpä sitten päätin omasta päätöksestäni jatkaa vain maidotonta, kun se oli niin varmaa mun mielestä että maitoallergia vain on!

loppuviimein maito on todella todella helppo jättää ruokavaliosta pois!! ja kun maidolle löytyy niin paljon korvikkeita jo!! ..joten siis jatka imetystä ja jätä itseltäsi maidot pois, pääset paljon helpommalla näin, kuin siten että alkaisit apteekin maitojauheita sekoitteleen yms :p ..yöh, mua ei innostanut se touhu ollenkaan, joten imetys oli järkevintä meillä :)

tsemiä!! ja toivotaan, että olisi vain maitoallergiaa pikkuisellasi!!! :)

24.4.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...