Mitä mieltä muut olette??

siis ongelmana on se että oon nyt siis raskaana viikolla 34 tasan. ja vauva on liikkunu viimesen 3 päivän ajan vähän ja vaisusti. liikkuu sitten kun tökkii vähän väliä sitä mutta lopettaa kun et koske siihen. yleensä ollu HIRVEEN vilkas ja kova potkimaan. nyt ei ole tuntunut yhtään oikeasti kovaa potkua mitä yleensä harrastaa (välillä tuntuu että kylkiluut menee kasaan) mutta nyt on vaan sellasia pieniä ja vaisuja liikkeitä:/ niin mietin että kannattaako lähteä ajamaan 80km reissu sairaalaan tarkistamaan tilannetta vai olisko parempi vielä tarkkailla kotona? synnärille yritin soittaa muttei kukaan vastannu ja neuvolassa ei oo soittoaikaa vielä. mietityttää ihan senkin takia tämä tilanne kun istukka on ruvennu kalkkeutumaan jo viikolla 30 ja vauva on kasvanu hitaasti ja on edelleen pienikokonen että voisko johtua ihan siitäkin että liikkuu huonommin nykyään? kiitos jos joku kehtaa taas auttaa tyhmää ja hätäilevää mammaa :D

24.4.2012
piia88
piia88

kävin sitten kuitenkin näytillä synnärillä ja sydän äänet laski välillä aika alas mutta ei kuulema tarvii huolestua ja viikonpäästä on uus aika. liikku aika vähän tuollakin mutta sano että saattaa johtua uusista kipulääkkeistä mitä toinen lääkäri oli määränny että ne voi tehdä vauvasta hiljasen ja vaisun. niitä nyt ei saa enää ottaa ja katotaan auttaako se asiaan mitenkään. kasvanu oli viime kerrasta ihan kivasti,nyt oli painoarvio 2300g.. istukkaa ei edes kattonu kun oli kuulema kiire että viikon päästä toinen lääkäri tutkii sen tarkemmin sitten.

24.4.2012
piia88
piia88

Mene heti sinne näytille.

24.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Soittaisin sinne synnärille, kyllähän sielt pitäs vastata! Jos kukaan ei vastais niin sit näytille. Mielummin käy turhan reissun tekemässä :)

24.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...