Aamuja mammuskaiset (:

Jokos se päivä lähtenyt käyntiin?

24.4.2012
Felize
Felize

voi jukulauta keksin hyvän polttarijutun kaverille. toivottavasti mahtuis pudjettiin. ois niin nappi nallen silmään että.. en viitti kertoo täällä mikä se on jos kyseinen kaveri lukee juttuja täällä. oli vaan pakko hehkuttaa :D kyllä tää järjesäminen on kivaa kun ois miljonääri niin ei tarvis miettiä noita rahajuttuja vaan tekis just sellaset kaverille räätälöidyt hommat rahasta viis.

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

Noi kakkahommelit on juu aikas kivoja. Meillä menee monesti käsi haaro väliin ja sit sitä sontaa levitellää peiliin ja namaan ja joka ikiseen paikkaa :D

Kyllä tuo maksettu parturireissu tuntuu hyvälle, kun tilillä muutama roponen :) Tosta ponnarityylistä, mä en osaa jotenkaa muuttaa tyyliäni..haluan pitää pitkät hiukset..Just kun sain etuhiukset kasvatettua pois niin en halua niitä takasin. Huonot vaan napsistaan pois :)

24.4.2012
Felize
Felize

voi että ninnup! että välillä näin. onneks oli mies apuna. ja voin kuvitella mitä ois tapahtunu jos vaan mies ois ollu kotona ja sinä muualla :D 

 mies soitti että hänen veli yllättäen ei pääsekään autonhakureissuun mukaan niin nyt me lähetään koko porukka sinne ja mies ottaa isänsä mukaan kattomaan sitä autoa. miehen isällä ei ole ajokorttia kun hänellä on niin paha epilepsia.

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

haah meillä esikko heräs jo puoli 7 enkä saanu sitä nukkumaan niin jätin hänet sänkyynsä ja menin meän makkariin ja lukitsin oven että sain ite nukkua vielä hetken :) sit nousin 7.45 ja menin kattomaan esikkoa niin omassa sängyssään makasi :D seilasi kyllä ensin hetken kun jätin hänet mut meni kuitenkin ite sänkyyn takasin :)

me alotettin vauvelille eilen liharuuat. hyvin maistui :D

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

täälläkin on pihat niin märkänä vielä että litisee nurtsi kun sinne astuu. ja luntakin on vielä pikkusen mut nekin lähtee varmaan tänään ja huomenna kun sataa vettä.

mies menee kattomaan tänään itelleen autoa, toivottavasti meillä ois illalla 2 autoa :D loppuis tuo jahkailu ja minä pääsisin liikkeelle täältä :D

en ymmärrä patterit huokaa taas lämpöä minkä kerkee, onneks ei oo enää kauaa kesään kun tulee se termos remppa niihin. ei voi olla sukat jalassa sisällä eikä pitkähihaisesta puhettakaan. ja taju lähtee kun pukee lapsia pihalle.

munki pitäs päästä parturiin! jotain uutta pakko saada, tää ponnari tyyli tympii tosissaan.

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Srallelle tsempit.Meillähän se oikeisapuasianajaja sanoi että kaikki elatukseen liittyvät asiat siirtyy sille ja jos isälle on jotain asiaa pitää soittaa sille eikä mulle ja se ite otti myös exään yhteyttä.

Mikä oli mulle helpotus kun ei tarttenu kuunnella exän uhkauksia enää..tai en vastannu edes silloin puhelimeen,laitoin vaan viestin että soita asianajalle jos joku viduttaa=DJa meillä riitti se että asianajaja kovisteli exää,niin oikeuteen ei menty ja ukko kävi kirjottaa sopimukset=)tätä ennen oli 6kk vitkutelluta ja jättänyt käymättä lv:llä vaikka oli ajat sovittu=(

Mullla alkaa leipomisprojekti,lasten kouluun leivottava=)

24.4.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta :)

Juu ei oo aamu alkanu X) Hirveen tahmeeta tää ihmisen elämä... Harmaa aamu niin ei senkään vertaa ole virtaa. Äh, onneks ei oo kouluu ku pari tuntii, sitte kerkee päikkäreille X) Tässä alottelen yhtä tehtävää ja sitte sinne kouluun. Kahtoo jos kerkeis ja jaksas enemmänkii tehä noita kouluhommia loppujen lopuks. Ja ihan hirveen hurjaks jos heittäytys niin kävis ostaa tiiliä grillin rakennusta varten :D Mutta en mitään lupaa kuitenkaan... :D

Sralla toivotaan että lähtis ne rahat nyt juoksemaan siullekkii. Kovin vaikeeta tuntuu sille isälle tuokii omma. *huokaus* No onneks siulla heila tuntuu olevan kovinkii hyvä mies, ainakii mitä oot tänne kirjottanu :)

ninnup, ihania nuo pikku apulaiset :D Meillä on tässä kodissa tiskikone ylempänä niin ei onneks pienin yllä, mutta alalaatikot se on kuitenkii saanu järjestettyy uusiks :D Hyvä että teilläkään ei pikkunen oo enää kiukkupylly :)

Mie oon ehkä hiukka kade felizelle tuosta ennakkoon maksetusta kampaamo-reissusta :)

24.4.2012
riu
riu

Jaahas, eilen oli mahtava keli nyt tommonen harmaa päivä tulossa.. Pikku herran kanssa mennään käymään isomummolassa tulostelemassa pari jutskaa, meillä kun ei tulostinta ole..

Illasta pääsen parturiin :) ja mikä parasta, se on etukäteen maksettu! Saa tän kauheen juurikasvun pois..

24.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...