"rasittava" syömäri taloudessa

mahtaakos kenenkään mun taloudesta löytyy yhtä nirsoo isukkia ku meiltä?! herra ei syö: makaroonia (paitsi makaroonilaatikossa), riisiä, kermapohjaisia kastikkeita, tomaattipohjaisia kastikkeita, vihanneksia (kurkku siivutettuna ja porkkanaraaste käy), pitsaa, kiusauksia, keittoja, kalaa (kalapuikkoja harvoin), jne.. (lisää tulee kun muistuu mieleen) mutta siis tosiaan, tosi ärsyttävää tehdä kahta eri ruokaa vain sen takia että herra minäensyötätätotataikkasitä ei suostu syömään terveellistä ja monipuolista ruokaa jota mun tarttis syödä vauvan takia.

24.4.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Keitetyt perunat. Niitä tuo ei syö eikä mielellään perunamuusiakaan. Mut sit taas jos keittää ja käyttää pannulla tai uunis niin et niihin tulee se rapea kuori, ni sit ne on hyviä.

Mu joo, harvemmin teen erikseen ruokaa, saa itse tehdä ranskalaisensa niinä kertoina ku meil on keitettyä perunaa. Ei oo munkaan suurta herkkua, niin ei kovin usein ole.

25.4.2012
Mummy83
Mummy83

Joo, mäkään en tajua tuota miehen perusteluja :D Riisipäivinä olkoon sit syömättä jos ei kelpaa, yleensä kyllä syö :)

25.4.2012
Felize
Felize

Mie en lähtis ukolle erikseen toista ruokaa tekemään. Tehköön itte tai olkoon syömättä. Noi on niin perusjuttuja et ilman on kyl vaikea olla.

En minäkään syö sipulia, niin pieniä kaloja ettei niitä perata ennen kypsennystä, pelkkiä kasviksia (tein poikkeuksen eilen) ja montaa muuta. Mut jos niitä on ruuassa ni en sit syö tai noukin häiritsevät pois. Esim sipuli on ok kunhan en huomaa sitä rakenteena ruuassa. pitkät sipulisoirot mie kaivelen kyl pois, tai renkaat.

Sieniä en laita meidän yhteisiin ruokiin ku miehen ja esikon vatsat menee sienistä totaalisen sekaisin.

24.4.2012
misukka
misukka

no mää totesin sille nyt ku tulin raskaaks, et meillä syödään täst etiäpäin vaan monipuolista ja terveellistä ruokaa :) että herra on hyvä ja lähtee ulos ruokaileen jos ei maita :D

alf, ymmärrän täysin miksi luulit ensin puhuvani lapsesta :D

mustikka88, kiitos muistutuksesta, hän ei myöskään syö mitään kahvitarjottavia tai vastaavia..

camotar, kyllä mullakin on omia inhokkeja ja ruoka-aineita mitä en suostu syömään mistään hinnasta, mutta sekin on vaan pari hassua juttua..

ninnup, mullakin on kokemusta tosta et pakotetaan pienenä väkisin syömään jotain, senhän takia mä en syö sieniä olleskaan.. ja toi peruna juttu :D

felize, miks riisiä ei voi syödä jos sitä syö miljoonat muutki ihmiset :O eiks sen just pitäis todistaa et se on jotain syötäväks kelpaavaa :D

mikiliini, toi olikin hyvä kuulla toi "maistelu"-juttu, ku välillä saan tuputettua jotain erillaista maistettavaks hälle ja yleensä kokemus on positiivinen,, mut kai se vaan on jotenkin se uuden ruuan pelko ettei yksinkertasesti luonto annan periks maistaa..

ja näin yleisesti mies kyllä suostuu syömään koko perunoita, muusia, ranskalaisia, kaupan patonkii (itte tehdyt sämpylät ei kelpaa), leikkeitä, sitä porkkanaraastetta, kurkkusiivuja, sipulii (silputtuna atomeiks ruuan sekaan), jauhelihakastiketta, valmis lihapullia, valmis pyttärii, kanaa (yleensä ois saatava koipia ja mun tarviis muka perata ne :D), makaroonilaatikkoa, teetä, sipsiä, karkkia ja limua, noita kolmee viimistä sillä sitte kuluukin ja paljon..

24.4.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Ei tulis kuuloonkaan,että mä väsäisin kaks ruokaa.Jos mies ois nirso sais tehä ruokansa ihan itte taikka kuolla nälkään.Mä olen meillä se joka sen ruoan yleensä tekee ja oon sanonukki,että jos ei kelpaa niin sitte olkoot..Onneks toi mies on kaikki ruokanen ja tietää,että mähän en rupea kahta ruokaa tekeen alusta loppuun,jos pitää nirsoilla..Mä tosin ite en syö tiettyjä ruokia,mutta mies ja lapset syö,mä syön sitte jotain muuta. Esim,jotku jauhemaksapihvit. Mutta noit tilanteita on harvoin..Kerran ollu noit ja mä otin sitte ton pihvin tilalta makkaran..Toinen mitä en syö on katkikset ja homejuusto ja noikin semmosia,että niit mies ja lapset pistää sitte pizzaan:)

Kasviksia on pakko olla esim.keitoissa.Meil ei kukaan söis semmosta missä ei oo taikka missä lilluu joku muutama hassu porkkana pala väriksi.

 

Herää vaan kysymys,että mitä nää nirsot miehen syö jos niille ei kelpaa saa sanoa,että mikään?

24.4.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Mä kuvittelin, että mun mies on nirso.. :D muutamaa ruokaa ei syö mm riisi, syy: sitä syö miljoonat ihmiset maailmassa !!!!!??? sit on kaali, keitetyt kasvikset, ylipäätää keitot paitsi makkara- lihakeitto ja hernari..

24.4.2012
Felize
Felize

Mun mies on aika nirso,mutta kaapissa on aina Saarioisten pizzaa yms mitä syö jos ei kelpaa=)

24.4.2012
huiskutin
huiskutin

ei mutta mun veli on vielä pahempi :D eikai sille mitään mahda. nykyään se on tosin ruvennut juomaan jopa kahviakin, samoten herkkujen kanssa ei oo syöny ikinä täytekakkua ym. muffinsseja tai kuivakakkuja :D ihme tyyppejä.

ite en tekis erikseen ruokaa, ehkä ottaisin mukaan ruuan laittoon että näkis mitä siihen ruokaan tulee niin jos rupeis maistelemaan asioita. se on tuo ihmisen pääkoppa niin ihmeellinen paikka. telkkarista tuli kerran brittiläinen ohjelma missä ne psykologin kanssa opetti ihmisiä syömään eri ruokia, siinä oli just ihan ääritapauksia missä ihminen söi vaan yhtä asiaa esim. sipsejä tai juustoa :D

24.4.2012
mustikka88
mustikka88

en miekää tekis kahta ruokaa, jos ei kelpaa niin tehköön ite! Ja niin on tehnykkii ku mie oon tehny maksapihvejä.. :D

24.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...