Putkitus takana :)

Jep jep, tänään oltii pikkulikan kanssa putkia laitattamassa. Toivottavasti niistä nyt on apua!   Mut tietty heräs paljon kysymyksiä heti sen jälkeen, kun sairaalalta lähdettiin. Onneks on libero ;)   1. Oisko pitänyt saada jotain silmätippoja korviin tiputettavaksi? Ei nimittäin saatu. Korvat oli molemmat ärtsyn tulehtuneet ja liimaset, eli jouduttiin imee tyhjäksi ennen toimenpidettä. Eikä siis tullu uutta ab-kuuriakaan. 2. Voiko korvakuumemittarilla mitata ihan normaalisti? Ei kai se putki mitenkää vaikuta siihen tärykalvon lämpötilaan..? 3. Pitääkö siellä jälkitarkastuksessa käydä kuukauden vai kahden päästä? Lääkäri sanoi toista ja hoitaja toista. 4. Ollaan lähdössä parin viikon päästä viikon lomalle. Käyttäisitkö tarkastuttamassa korvat ennen lomaa? Minuu mietityttää se, et jos tää tulehdus ei nyt paranekaan, kun antibioottia on menny jo viikko ja kymmenen päivän kuuri oli laitettu. Korvissa ei siis ollu tapahtunu mitään muutosta viikon aikana, joten miksi tää kolme viimistä päivää olis sitte ratkasevia? Vai parantuuko tulehdus sitte tolla korvan kuivaamisella ja putkituksella? 5. Jos on jotain käytännönvinkkeä tai hyväksi havaittua tietoa, niin kertokaa!!:)

23.4.2012
zili
zili

Kiitos kaikille vastauksista!:) Ja erityiskiitos Wiltsukalle! En ois ite ikinä älynny pyytää varmuuden vuoksi lääkettä mukaan, mut juurikin niin aion tehdä!

Mie kyl oon kans jo niin leipääntyny näihin jatkuviin tulehduksiin, että aivan varmasti laitan noi tulpat aina, kun likka vaan on lähelläkään vettä! Voi, mie niiiiin toivon, että tästä ois jotain apua!

 

Onko muuten asiaan kuuluvaa, että nousee lievä kuume (n 38) putkituksen jälkeen vai joko rupeen soittelee takas polille? :P

24.4.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...