sunnuntai-iltaa ihanaiset :)

Aivan kertakaikkisen ihana ilma! Mahtava! Aurinko paistaa ja on lämmintä, mie oon ihan tohkeissani :) Kauheen kiva viikonloppu muutenkii, kivat juhlat eilen ja siisti koti, vieläkin :) Että elämä hymyilee nyt just :) Mitäs mammojen viikonloppuun on kuulunut? :)

22.4.2012
riu
riu

mie tajusin vasta perjantaina, jotta huomenna on mein kihlapäivä, ja jotta tässä on pari merkkipäivää mennyt ohitte siten etten ole mitään lahjaa  tms  ostanut.

nyt sitten halusin jollain  yllättää mieheni,  ja keksin hommata mein tyttörotille kolmannen kaveriksi,kun sitä ollaan tovi jo pohdittu. ainut vain, että  parin päivän varoajalla sopivan rottelon löytäminen sadan kilsan säteeltä ei onnistukkaan ihan nuin vain  (kokemuksen omaavana, joululahja poikarotatkin kävin hakemassa tampereelta saakka..), mutta ihme ja kumma! löysin  kuin löysinkin yhen jäljelle jääneen rottatyttösen  lähialueelta, suloisen sellaisen ja saan nyt huomiselle sujautettua  ainakin  printatun kuvan itsetehdyn kortin väliin, jotta tällaista perheenlisäystä meille kuun lopussa tulleepi;)

lievää paniikkia ja tuskanhikeä mie vuodattelin, mutta ylläri on kuin onkin kasassa, ja aivan varmasti mieluinen:))

22.4.2012
Blanco
Blanco

Kiitti Mummy! Voin kuvitella sen ihanan kevyen tunteen ku hankkiutuu turhista vaatteista ja kengistä eroon. :D Oi se on niin vapauttavaa. :) Ikkunan pesuki kuullostaa kivalta. Mulla vaan olis tää operaatio remontti ennen sitä. :/

22.4.2012
Sralla
Sralla

Onpas riulla ollut täydellisen kuuloinen päivä :) srallalle pikaista paranemista ja ihanaa et on joku joka huolehtii ja osaa yllättääkki :)

Jonnan sairastuvalle ksns paranemisia pikaisia. Ja ninnup, olis niiiin ihanas möyriä omaa kukkapenkkiä,jos olis piha niin varmana opettelisin sen taidon. Munparvekenarsissit on joyain ylikasvaneita, niin pitkiä ettei ne pysy edes pystys ku lasia vasten tuettuna :D mun viherpeukalo on aika onneton, mut kyl senki taidon varmaan oppis jos paneutuis. Ehkä mä hommaan partsille jotain kivaa, muutaki ku yrttejä :)

Mä oon siivonnu kämppää tänään monta tuntia, ei itse imuroinnin kans vaan järkkäsin liinavaatekaapin ja putsasin vessat jynssäten ja sit se inhottavin homma eli eteisen kenkäkaappi ja oma vaatekaappi. Heitin ison pussillisen vaatteita Uffille ja varmaan kymmenet sandaalit ja ehkä seitsemän paria muita kenkiä pois. Mu nyt on siisti vaatekaappi ja talvivaatteet ja kengät varastossa. :)

Ensviikonloppuna mutsi tulee kylään ni jos se veis tytön koko päiväksi johonki, ni saisin ikkunat pestyä ja semmoisen nurkkasiivouksen tehtyä, ku nyt sain kaapit ja rojut muuten pois tieltä :)

22.4.2012
Mummy83
Mummy83

Oi ku kivalta kuullostaa Riun päivä! :)

Mulla päivä parani näin loppua kohden. Pyysin heilaa tuomaa jäätelöö ja jaffaa, ja oli lisänny vielä ostoskassii mustikkasoppaa sekä suklaalevyn. ♥ Suklaalevy tosin jäänee siihen ku olen terve, mut ihana ajatus kumminki! :D Jakso tossa vähän aikaa meitä viihdyttääkki.

22.4.2012
Sralla
Sralla

iltaa.. keli on joo mahtava..

tehtiin ukon kanssa niin et nostettiin pinniksen pohja keskitasolle ja reuna alas ni nyt nukkuu samalla tasolla ku myö mut pikkuaita välissä.. kokeillaan jos nukkus siinä.. ja jos herääki yöllä ni on helpompi nostaa sieltä pois tai kiipee ite ku nää kädet on tohjona.

yritin suunnitella kukkapenkkejä mut tympäännyin ku en yhtään tiiä mitä laittas ja ukolla ei tunnetusti oo tässä vaiheessa mielipiteitä.. sitten vasta ku on valmista tai niitä ollaan ostamassa ni aina: minä en kyllä tuosta välitä..

iltakahvet ja penskalle iltapuurot jos syöpi ja kai se pitää iltahommille jo rueta

22.4.2012
ninnup
ninnup

taijanpa mennä välillä saunaan sulattamaan kebsuu täynnä olevaa mahaa :D Hitto että se oikein täydellisti tän päivän :D

22.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...