Pahoinvointi

Eli mulla rv 15+6 ja alkuraskaudessa ei juurikaan pahoinvointia (saattoi välillä olla huippausta et oli pakko olla pitkällään) mutta heti tultuani viikoille 14 niin on alkanut "yökötykset" ja siitä välillä sitten seurannut oksennus. Se ei mitenkään oo normaalia eli jos pelkkä oksennustauti. Välillä tuntuu että "tukehtuu" kun alkaa yökkäykset. No kerroin siitä viime neuvolassa ja puhuin siellä sitten lääkärin kanssa asiasta niin määräsi mulle Primperan 10mg 1-3 tabl. Voin sanoa että tuon jälkeen on pysynyt yökkäykset ja mahahapot kurissa. Mutta jos unohdankin ottaa sen niin se kyllä kostautuu! Onko kellään ollut samantapaisia tai tyylisiä?

21.4.2012
sennii
sennii

Minä olen noin viikosta 7 oksentanu aamuin illoin jonnekkin tuonne reilu 16 viikkoon ja siitä sitten vain aamuisin äitiyslomalle saakka. Tämä kaikki siis peräti kahteenkertaan. Olin tarkassa syynissä muitten syitten takia ja tästä pahoinvoinnista puhuttiin niin neuvolassa kuin äitipolillakin mutta ei mulle koskaan eikä kummassakaan raskaudessa ole tarjottu mitään helpotusta. Tiputukseen mä olisin välillä halunnut mutta sinnekkään mä en päässy ku "seurattiin tilannetta".

Mutta vaikka olen luullut siihen suurinpiirtein kuolevani niin silti haluaisin vielä kolmannen lapsen vaikka tiedän mitä todennäköisesti joudun kokemaan. Mulla ei auttanut mikään varaa syötävää yöpäydälle ku joskus piti juosta suoraan vessaan ku silmät aukes siis aivan välittömästi...

25.4.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...