Säästätkö salaa?

Salaa säästäminen kuulostaa ihan hirveeltä ainakin mun korvaan, mut siis säästätkö rahaa (vähän tai paljon) niin ettei puolisosi sitä tiedä? Miksi? Aloin tällästä asiaa tossa pohtimaan kun tyhjäsin taas käyttötilin jämät omalle säästötilille. Oon sinne jo tovin keränny täysin omaa rahaa ukon tietämättä, koska jos se tietäis niin sielä ei olis mitään.. :D En mä mitään huimia summia sinne kerralla laita, enimmillään on tainnu mennä vartti kerrallaan. ;b Ja syy, haluan ostaa vaatteita. :D Ah, miten turhamaista, mut siis kun painoa on toivottavasti juhannusaleen mennessä tippunu sen 20kg, niin olis ihan kiva että olis jotain muutaki kun kollarit heittää päälle. :D Ja näin saan pari satasta kasaan siihen mennessä, jos ei puntarissa ole mieleiset lukemat niin sitte jää rahat odottamaan sitä kaunista päivää että on. :)

21.4.2012
RJ89
RJ89

pakko vielä lisätä,  että tasan kerran mie olen  ihan oikiasti säästänyt salaa.  se oli vuosia sitteneroa tehdessäni kun rupesin  jemmaileen selviytymisrahaa  itselleni. säästin kaikessa, taisin salata veronpalautusten tarkan suuruudenkin.  kieltäydyin kaikista uusista hankinnoista ja ostoksista. sitten kun eron sain, niin sainkin kaikki paperisotkut ja talon verot maksettua. kaikki meni, mutta eipä tullut velkaa yhtään.

26.4.2012
Blanco
Blanco

no mie olin tunnettu siitä jotta olin perheen jyväjemmari.  kaikki tiesi mun  jemmailevan pennejä, mutta rahasummaa udellessa mie vain hymyilin:D  ihan vain  ja ainuastaan sen vuoksi, jotta turhia ostoksia niillä  ei tehtäisi, ja että se käytettäisiin sitten kun tilanne sitä vaatii.   joten vaikka se oli sellaista julkista salaista, niin aina rahapaniikin iskiessä multa vain kysyttiin jotta paljonkos siellä  jemmassa onkaan, selvitäänkö  me? ja mie vastasin  kyllä tai ei.

joku  puolitoista vuotta- pari vuotta takaperin ei muut meinannu uskoa kun konkurssin  iskiessamie jouduin toteamaan  jotta jemma on tyhjä,eikä  jyviä enää jälellä yhtään. siitä saakka tilanne onkin ollut se.  eli toivossa eletään että joku kaunis päivä rahatilanne korjaantuu taas siihen mallliin,  että mie oikeesti pystyn taas jemmailemaan, vaikka sitten  euro  kerrallaan.

26.4.2012
Blanco
Blanco

no eipä oo varaa säästellä ainoastaan se mikä menee kerran kuussa rahastotilille ''säästötilille''. ja sekin tyhjättiin just auton hihnanvaihtoon.

22.4.2012
mustikka88
mustikka88

Kuulostaa oudolta..meillä on omat tilit ja yksi säästötili johon säätetään,rahoilla sitten matkustellaan.

Mutta mä en vaan ymmärrä että jos jotain säästäisin niin mies tulis ja tuhlais ne..en ymmärrä.

Kyllä tässä talossa sen verta kunnioitetaan toista,ettei rahoja mihinkään tuhlattaisi=/

Säästöt tyhjättiin vuoden alusta kun lähdetään koko perhe kesäkuussa reissuun,ja nyt säästetään New Yorkkiin..joskus on tiukassa tilanteessa otettu joku penni säästötililtä,mutta sekin on kyllä sovittu yhdessä=)S-tilin bonuksia en myöskään käytä kun hätätilassa,ja niillä käydään ulkona syömässä...kylpylässä,hotellista yms.

22.4.2012
huiskutin
huiskutin

Yritän kovasti mut huonolla menestyksellä. Eli kyllä mä jemmaan yhteiseltä tililtä rahaa sivuun jos näyttää siltä, että on jotain jemmattavaa. Ja ihan pahan päivän varalle jemmailen. Koska jos tilillä on jotain mitä tuhota ni mies kyllä keksii piankin jotain kallista ostettavaa. Ja minä haluan vähän pientä taloudellista puskuria meidän elämään.

Ja menestys on siksi huono, että tasaisin väliajoin tulee joku tilanne et se puskuri pitää käyttää. Ja kusessa oltais oltu jos ei jemmarahaa olisi tullut kerättyä.

21.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...