millä viikoilla olette kuulleet sydänäänet kotidopplerilla?

Raskauskeiju.fi ssä tarjouksessa nuo angelsoundsin kotidopplerit 29.90(norm39€) Onko muita jotka omistavat kyseisen laitteen ja millä viikoilla saitte äänet kuuluviin??:)

21.4.2012
sankuli
sankuli
1 year, 8-month-old toddler

Hei !
Minä ostin juuri tuon kotidopplerin. Sain heti kuulumaan ja olisikohan rv ollut tuolloin 12.

13.10.2014
Eerikatiija
Eerikatiija

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

3.10.2014
julle 95
julle 95

Joskus rv 12:)

8.9.2014
julle 95
julle 95

Joo, en mäkään enään elää ultrasta ultraan . Rauhallisin mielin odottelen vauvaa

5.4.2014
Wonderful052
Wonderful052

Mulla siskolta lainassa ja ekan kerran kuulin äänet 8+1. Ei kylläkään joka kerta saanut kuuluviin kun halusi, mutta lähes joka kerta. Ja kun tietää ettei ne välttämättä kuulu, niin en edes panikoinut ;) niin ja mulla istukka osittain edessä..

24.3.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Mulla ei ollut tytön kanssa tätä, mutta pojan kanssa oli. Ääniä kuuntelin vasta rv 30 jälkeen. Angel oli täälläkin ja ihan toimiva oli. Syy miksi mulla tuo oli, oli se, että tyttö lopetti liikkumisen kokonaan rv 32. Lopetti liikkumisen koska oli niin kirppu, että mahtui olemaan loppu metreillä kohdussa niin, että potki minua selkään. Poika teki samoin, lopetti liikkumisen rv 34. Mielummin varmistin siis asian kotona, kuin menin näytille ja maksoin siitä n.30€. Mulla oli laite lainassa kaverilta.

23.3.2014
carata
carata

Rv9+1( toinen raskaus)

23.3.2014
Wonderful052
Wonderful052

Ei näköjään keskustelu oikein vastaa alottajan kysymystä mutta vastaanpa kuitenkin :)

Eli sain äänet kuulumaan joskus rv9-10 paikkeilla. Aiemmin ei ollu edes mahista kun ei laitetta ollu. Vähän neuvolan lääkäritäti katto kun koitti ääniä etsiä ihan huti paikasta ja kerroin hälle mistä kummankin ääni kuuluu :) Ja sieltähän ne ihan samoilta paikoilta kun kotonakin.

Itse en ensin meinannu koko laitetta hommata mutta koska alussa vuosin monta viikkoa (n.9) oli helpottavaa kuunnella, että kaikki on kotosalla. Nytkin kun vaihteeks taas tuhnuttaa on helpottavaa kun saa edes sydänäänet kuulla. Meiltäkin on neuvolaan matkaa 30km niin ei sinne viiti alvariinsa körryytellä sydänäänten takia.

27.6.2012
Tähtisade
Tähtisade

Odotettu paketti saapui tänään, ja päätin heti kokeilla vaikka viikkoja ei ole vasta kun 9+3, MUTTA pikkuisen sydänhän siellä lyödä läpätti oikeen reippaasti 3 n 170 kertaa minuutissa!!

Kyllä nyt helpottui olo itsellä, viimeksi raskaus keskeytyi juuri näillä viikoilla ja nyt on itsellä koko ajan epävarma olo onko siellä enää ketään. Mutta nyt voin olla huoletta:)

30.4.2012
sankuli
sankuli
1 year, 8-month-old toddler

Mie kans ihmettelen että miksi ei kannattaisi laitetta hommata? Siitähän on iloa odottajalle ja muillekin. Meijän isäntä ei koskaan päässy neukkulaan mukaan kun oli noita muitakin muksuja jo, niin saipa sitten kuulla hänkin ne pienen sydänäänet ja myökii nauhotettiin ne ja ne on edelleen tallessa. Miulla oli aika harvakseltaan neuvolassa käyntejä, ei ees kerran kuussa vaan harvemmin. Sikskin oli helpotus kuunnella että kaikki siellä on hyvin. Antoi itelle rauhan. Ja en miekään niin tyhmä ole, että jos ääntä ei heti kuuluis, ni alkaisin hysterisoitumaan. Johan noissa ohjeissakin sanotaan et ei se oo varmaa että kuuluu. Ja noppeesti sen oppii tietämään että mistä kohilta ne äänet kuuluu. Miusta aivan ihana laite. Niin ja miulla kuulu viikolla 11 ja 12 noiden kahen lapsen äänet.

23.4.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

miksi tätä laitetta ei kannattaisi hommata?? 

Itse haluaisin laitteen edellisen keskenmenon ja sen tuoman jatkuvan huolen seurauksena!

Neuvolakäyntejä ei ole niin usein ennen liikkeiden tuntemista, että pystyisin pitämään itseni rauhallisena. 

Ääniähän ei välttämättä alussa saa kuuluviin mutta, jos ne saa niin se helpottaa enemmän kuin mikään.

23.4.2012
sankuli
sankuli
1 year, 8-month-old toddler

tämäkin on varmaan jokaisen oma asia miksi hankkii mitään tällaista vauvaansa varten, ainakin minulle laite oli hyödyllinen joten turha tällaista puida tässä, toiset tekee niin ja toiset näin ja noin.. ja tosiaan jos neuvolakäynnit on kuukauden välein niin on se kiva kuulla sydänäänet useammin ja juuri vaikka miehen kanssa kaksin.. itse kuuli äänet noin 12vk alkaen juurikin, en kyllä aiemmin tainnut kokeillakaan :)

ja kyllä järkevä ihminen tajuaa että se ei aina tarkoita mitään jos ääniä ei kuulu ja ohje niin sanoo, ei mullakaan kerran kuulunu ja aattelin et vauva on nyt eri asennossa yms. ja terve poika tuli :D loppuraskaudessa tunsi hyvin liikkeet niin loppujen lopuksi tätä käytti vain muutaman viikon ajan ja vähän niinkuin muuten vaan kunnes tuntee liikkeet..

22.4.2012
AMP91
AMP91

mulla oli lainassa ja viikolta 18 lähtien. mulla oli etuseinäistukka niin vähän hankaloitti sitä kuulemista. että alkupaniikkiin ei kyllä mitää hyötyä vehkeestä ollut... ja noh siitä meni pariviikkoa ja tunsin potkut xD

21.4.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...