mistäs sitä tietää

et onko sitä rakastunu vielä? meillä on kohta viisi vuotta takana ja kolme lasta. mun kaikki aika menee lapsiin, ehkä joskus ennätän tehdä jotain muutakin. mun miehellä on työt ja monimuoto-opiskelut siihe päälle ja sit meillä on raksa. jos nyt vielä erikseen täytyy mainita, niin meillähän ei ole yhteistä aikaa. paitsi silloin tällöin, jos lapset saadaan aikaisemmin nukkumaan, niin hää yrittää tulla kainaloon. mut ei mua vois vähempää kiinnostaa, kun haluan olla sen hetken ennen nukkumaan menoa ihan niin, ettei kukaan oo mun iholla. niin, mistä minä tiedän, että oon vielä rakastunu tuohon mieheen, kun ei mulla juuri nyt oo sellaista tunnetta? tuntuu, et hää on kuormittava tekijä tässä tilanteessa. mut ei kai sitä voi yhen äkin huomata, etten ookaan enää rakastunu? tai siis mitä pitäis tehä, kun hää on kuitenkin se, jonka kanssa tahdon elää lopun elämäni?

21.4.2012
äipsyli
äipsyli

mie veikkaan, että ns. ruuhkavuosina ne perimmäiset ja pohjimmaiset tunteet voivat hyvinkin piiloutua sen  kaiken muun hälyn alle. jotn mitäs jos ottaisitte nyt vain jostain sitä vapaa-aikaa. jos sitä ei OLE, niin jostainhan se on nyhdettävä. lapset mummolaan viikonlopuksi, tai vapaaviikko raksasta. rentoudutte, juttelette ja tutustutte taas toisiinne:)

mie ihmettelin kanssa joskus, että mitä ne paljon puhutut "ruuhkavuodet" on.  noh... tässä nyt loistava esimerkki:)

22.4.2012
Blanco
Blanco

mun mielestä ois järkevintä ny ootella ja katella rauhas niitä tunteita sitten, kun raksa ja muu ylimääränen on valmiina!!! toki nyttenkin hoitaa suhdetta, edes illalla vähän sängys ennen nukkumaan menoa olla toisen kainalos yms! tuommoset suuret projektit on niin monelle se eropaikka, ei ymmärretä sitä, että tuommoset vie aikaa, eikä suhteelle enään sitäkään vähää löydy aikaa ku tuommosia tekee, ne verottaa omaa jaksamista ja sitä puolison jaksamista (varsinkin vielä kun on pieniä lapsiakin tilanteessa mukana), mutta se vaan nyt pitää tällä hetkellä ymmärtää, jos joskus meinaa hommat valmiiksi saada!!
Mun mielestä jopa pieniä ihania piristyksiä on semmosetkin, kun tekee miehelle eväät valmiiks ja sujauttaa pikkuisen kirjeen eväiden joukkoon ;) ..muutaman aamun jälkeen saa sitten jo itsekin lueskelle kirjettä jääkaapinovesta ;))

Pieniä tekoja, mutta suurella tunteella ♥

kun teillä on nuo suurimmat jutut helpottanu, niin johan taas suhdekkin helpottaa! ja nyt jos olet paljon yksin vain ollut lasten kanssa, niin susta voi tuntua, että ihan sama onko sitä miestä siinä ollenkaan, koska oot tottunut tuohon tilanteeseen! mutta pian sitten taas, kun mies kerkee olla enemmän kotona, niin ei se enään ihan sama olekkaan ;))

jaksuja koko perheelle ja paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä!!!! ♥

22.4.2012
surkelo
surkelo

joo, meitin lapset on todellakin alle 5vee xD, vanhin tulee ihan just 2vee.

ollaan me keskusteltu useaampaankin otteeseen, mut se aina unohtuu heti samantien. siis ettei puhumisesta millään tapaa seuraa käytännöntoimia, vaikka kuinka yrittäis. meillä on ollu tapana jutella joka päivä, mut nyt ei vaan jaksa. jos sattuu jäämään aikaa, niin on jo sit ihan rättipoikkipuhki, ettei siitä seuraa muuta kuin kinastelua.

en kokisi, että meillä on hirveesti kaikkee ylimäärästä, kaikki vaan on ajoittunu just prikulleen samalle ajalle. sille en mitään voi, että kun kaikki tarpeellinen ollaan saatu järjestettyä, niin sitten ovat tapahtuneet saman aikaisesti. ja toki tällä hetkellä elämä tuntuu ylikuormitetulta.

tässä onkin tullut esille se, mitä olen ajatellutkin, että parisuhdetta täytyy huoltaa. mutta mistä voimavarat siihen? se kun on ollut melkeinpä heti kodinhoidon jälkeen ensimmäinen asia, josta nipistetään. aiemmin on kyllä löytynyt aikaa ja jaksamista edestä jonkun verran, mut puoleen vuoteen ei ole voinut vähempää kiinnostaa, kun on tässä "tärkeämpääkin" tekemistä ollut.

22.4.2012
äipsyli
äipsyli

Minä sanoisin että teidän pitää löytää yhteistä aikaa. Tuossa elämäntilanteessa ei parane ruveta moisia juttuja miettimään ku ei tunteille kuulosta jäävän tilaakaan. Kunhan elämä kevenee niin varmasti ne tunteetkin löytyy mutta pitäisi niitä vähän herätellä jo vaikka heti ettei pääse käymään niin, että kuormitettuna ajaudutte erillenne ja kun vapaampi aika koittaa ni ette osaakaan olla yhdessä.

Parisuhde vaatii töitä ja te ehdottomasti tarvitsette kahdenkeskistä aikaa jotta voitte huoltaa suhdettanne. Nyt heti!

21.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...