Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Rintsikoista !

Rupiaa hermo menhe nuitte mummoliivien kansa mikkä armas siippani on ristiny maailman rumimmiksi rintsikoista ikinä! Hyvät, nätit ja passelit liivit hakusessa siis. Tuota povea ko sattuu olhen, ei ees niin hirviän paljon - 75/80 D/E - mutta ko ei vain perkele ole semmosia mitä vois pittää. 1. Olkahihnat porautuu olkiin niin, että niskat on jumissa ja painavat nii julmetusti ettei tule lasta eikä paskaa tästä. 2. Kaarituet / saumat porautuu kainalo/selkä/tissien alusläskeihi, pahimmillaan ovat saahneet aikaseksi ihan kunnon haavat. Jeejee. Siisti homma. Kauneuden eteen häätyy kärsiä mutta piru vie, joku roti nyt tähänki touhuun! On käyty perus marketit läpi, vaatekaupat ja käyty jopa ammattilaisten käsisä mm. Triumphissa. Vähäsetki rahat palaa mutta tissinkannattajia ei vain löyvy kunnollisia mitä vois pittää vuorokauven ympäri. ")&=?=)(/&%¤#"%&/()=/&% !!!! Nyt apuja, oikeasti. Mistä, miten, paljonko ja miksi ovat niin hyvät? Yks kaveri kehu Lindexiltä ostettuja Generous-malliston liivejä? Kokemuksia?

21.4.2012
Kewe
Kewe

mulla oli synnytyksen jälkeen käytössä  lindexistä ostetut kaarituettomat ja  muotoonsa ommellut saumattomat "sportti"liivit. ainoat joilla pystyin nukkumaan yön kun piti   maitotyynyt olla:D koskaan ikinä en ole millään liiveillä voinut kotona ees rentoutuakkaan.

en nyt piru vie merkkiäkään muista, mutta ne oli hyvät:)! harmi jotta maidon  loputtua ne vähäsetkin tissit katos ja  nämä  lemppariliivit sen mukanajoutui  kaapin pohjalle odottamaan ihmettä.

eikä ollu eesrumatkaan kun simppelit mustat;)

26.4.2012
Blanco
Blanco

Puusilmä itse katsoi :D Ei niitä ees ollu ko kahessa telineesä ja 90 -- ainoat.. =/ Höh. Häätyy vissi kattoa uusiksi. Mutta ei se 85 vielä kauheasti auta.. 75-80 häätys olla. Oh well, letsee :)

26.4.2012
Kewe
Kewe

Siis rinnanympärys alkaen 90 oli ainaki meän linteksin Generous-liiveissä? Ei yhtää liiviä alle sen.
Mutta miepä poka kävi eile iha marketisa, prismasa ja löysin sieltä urheiluliivit. Herranjestas nämä on mahtavat!
Hintakhan ollu ko 25€, on topatut (ei nöpötykset näy läpi :D ), helkkarin tukevat ja olkaimet oli leveämmät ja takkaa meni vielä jotensakki ristiin ettei paino ees tullu suohran olille. Ja iha nätitki oli :)

Mutta kyllä mie silti jatkan vielä rintsikoitten mettästystä.

26.4.2012
Kewe
Kewe

http://www.evelace.fi/mallisto/naiset/isabel

noi on niin parhaat, USKOKAA!!!! :) saa myös noi geelit pois.

25.4.2012
Boco
Boco

anttilassa on imetysliivit mitkä on iha hyvät ja kokoakin löytyy. mulla tällähetkellä päällä ne koko ajan. tosin imetän kyllä. ja mullakin tuota rintaa on 75d.

25.4.2012
immortal
immortal

www.figleaves.com

Tuon kautta oon aina tilannu. Maksut yms palautukset toimii :) 1-2 viikkoa menee kun saapuu paketti ja sehän tule postilaatikkoo, jos en väärin muista :)

25.4.2012
Felize
Felize

Nuo urheiluliikkeitten liiveis ei ole noita kaaritukia ja on muutenki leveämmän joka puolelta kuin norm.rintsikat.

25.4.2012
myrmeli
myrmeli

75FF/75G ja ihan myyjän kanssa sovituskopissa oikeassa rintsikka liikkeessä. Ostin juniorin imetys urakan jälkeen(muutama kuukausi lopetuksesta) kahdet ja maksoin aivan liikaa. Mutta oli sen arvoiset. Toki näille hinkeille minkään levyiset olkaimet ei ole riittävät joten painaumaa on joka tapauksessa ja olenki miettinyt että sitten ku tiedän että lapset on tehtynä niin hakeudun pienennys leikkaukseen.

Urheiluliikkeestä ostin sellaset super tukevat liivit. Niis on normaali haka kiinnitys selässä mutta sitten olkaimet on vielä yhdistettynä erillisellä klipsulla joka jakaa sitä painoa suuremmalle alueelle. Ne makso vajaa 60 euroa ja siinä oli kyllä vähän alennusta. Päänsärky päivinä mä vaihdan nuo ja se auttaa!!!

25.4.2012
myrmeli
myrmeli

Felize, mistä iso-britannian liikheestä sie tillaat?

Joo, ne lintexi liivit oli alkaen 90 --- Ei siis mulle. Perkele. Kierretty linteksit, henkkamaukat, kappahlit... Ei ole täälä mulle vissi liivejä.

25.4.2012
Kewe
Kewe

Mulla kans pitkää sama ongelma. Mun koko jotain 75F, ei ihan henkkamaukalta löydy. Tilaan nykysin iso-britanniasta liivini, löytyy jos minkämerkkistä liiviä. Ihan siis samoja mitää löytää täältä liivikaupasta. Hintataso on vaan noin puolet vähemmän.. Mä kävin sovittamassa,kunnon liivikaupassa useita merkkejä ja kokoja, sit tilasin tuolta nettikaupan kautta. en enää ikinä muualta osta :) Juuri viime viikolla tilasin kesäksi uikkarit, kovasti ootan pakettia..

21.4.2012
Felize
Felize

Ko emmie pysty (enkä taho) liiveistä maksaa enhän 50€. Sillä mie nyt ainaki jätän nämä triumphit sun muut iha omhan arvoonsa.
Stokkaa sun muita hienoja kauppoja ei täälä Lapisa ole.

Kerran menin ostos-tvstä jo tillaahman liivit, comfortissit vai mikkä. Ekaks oli iha hyvät mutta ei nämät mithä tue eikä kovi nätikhän ole. Puhumattakhan parin pesun jälkhen olivat iha pesunukassa.

Jos ensimmäisestä eläkheestä kävis kokkeilemassa niitä Lindexin paljon puhuttuja.. H&M rintsikat olit hyvät ennen raskautta, mutta eipä ne oikein enhä passaa näile riipukkaile.. :D

*raskas huokaus...*

21.4.2012
Kewe
Kewe

Marie Jo ♥

Hinnat 80€ paikkeilla. Liiviliikkeistä ja Stokkalta ainakin löytyy. Vielä olis hullut päivät menossa, siellä oli tarjouksessa 39€.

21.4.2012
TyPo1
TyPo1

noita ostostv:n liivejä muuten myydään edukkaammin cittarissa ku siellä ostostv:ssä ;)

mä oon käyttäny henkkamaukan liivejä, ennen oli koko 75D mut nyt raskauden jälkeen 80D(joissain E).. oon tykänny ja ei oo hinnalla pilattu.. tota pienempää kokoo mikä ennen oli ni ei ollu ku perusliiveissä mut isompaa löytyy jo lähes kaikista mitä siellä on. malleja on tosin monia mut aina sieltä jotku käypäset löytyy.. tykkään et kupit on kunnolla tissin päällä eikä jää nännirajalle.. nyt ostin tammialesta 3 liivit 7e/kpl, normaalihinnat on jotain 12-15e että ei mee kallis hukkaan vaikka parin kuukauden päästä lörpsähtäski XD

21.4.2012
ninnup
ninnup

Ja oikeesti, mä vaivun kohta niin alas, että ostan ne ostos-tvn liivit!!!

21.4.2012
tyttö
tyttö

Mie painin ihan saman ongelman kanssa. Mulla neljä lasta ja kaikkia olen imettänyt, 7kk viimeisen imetyksen lopetuksesta..tissit ovat siis senmukaiset. Koko on 75D/E. Olen ostanut ihan oikeasta liivikaupasta 50-70€ liivejä, siis ihan myyjän avustuksella. Tuntuneet sovitushetkellä hyviltä, mutta jo ihan ekoilla käyttökerroilla painaneet tai hinkurat rupeaa tursuamaan kupeista ulos tms.

Mulla on ehdottomasti oltava tissiliivit napakkaa ja joustamatonta kangasta ja kaatituet myös. Mulla on yhdet Actuellen liivit (sokokselta), jotka on napakat ja hyvät..ja tuon mallin valmistus on nyt loppu :/ Nää jäi käyttämättä aikoinani, kun tursusin ja tursusin..hankalaa on puljata ainoastaan yhdillä toimivilla liiveillä. Mulla toki on muitakin, muttei hyviä.

Ja hempeily-rintsikat saapi ollakkin pitämätöntä pitsiä..ei ne päällä kauan pysy kuitenkaan :D

Ja kyllä, mäkin otan vastaan vihjeistä kauniista ja napakoista hinkkiliiveistä.

Ja oikeeseen liivikauppaan mä sua silti patistan..nättejä ne on, ainakin siellä hyllyssä :D

21.4.2012
tyttö
tyttö

Minä piän arkikäytössä vieläki noita Bravadon imetysliivejä, vaikken oo imettäny moneen kuukauteen! On hyvät ja pehmeät. xD

21.4.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...