Nyt vasta poika nukkuu! (klo:00.20)

Muutama ilta ollut ihan kummallista tuon pojan (9kk) kans, kun menny kuinka sattuu nukkumaan.. Aikasemmin meni siis 21 aikoihin unille ja nukahti itse sänkyynsä.. Nyt viime viikosta lähtien (oli viime viikon alussa kipeänä) yöunille meno siirtyny noin kello 22:teen..  MUTTA tämä ilta, HUHHUH, puoli kymmenen aikaan poika aloitti huutamisen, kun ensimmäisen kerran koitin sänkyyn viedä.. Tarjosin maitoa, ei kelvannut.. Koitin antaa tuttia, ei kelvannu. Koitin hyssytellä ja silitellä yms... ei kelvannu.. Noh, ei muutakun poika pois ja vähän väliä yritin uudelleen viedä sänkyyn, mutta aina sama homma..  LAitoin vaunuihin ja lykin niitä tuossa eteissä ja poika oli justiin nukahtamaisillaan, kun yskäisi ja tutti tipahti ja taas alkoi sama huuto!.. Aah, meinas pää hajota siinä vaiheessa.. No sitte tuo ukko otti sen syliinsä, kun mun piti päästä pesemään hiusväri pois.. Tulin suihkusta, niin poika oli nukahtanu ukon syliin.. Jonkun aikaa siinä odoteltiin ja sitte ukko koitti viedä pojan sänkyyn.. Nojoo, siihen asti menikin hyvin, kunnes ukko irrotti otetta pojasta laskettuaan sen sänkyynsä, taas rupes huutamaan..  Makkari-olkkari väliä rampattiin sitten poika sylissä moneen kertaan ja sitten "pakkonukutettiin" se meidän väliin sänkyyn, molemmat siliteltiin ja hymistiin jotakin.. Ja kappas, sehän NUKAHTI! Aah, ihana hiljaisuus :) Ei oo nimittäin tässä kerrostalossa mitkään maailman paksuimmat seinät... Varmaan heräs koko talo, kun poika täällä on "vähä" pitäny äänenavausta.. :D :s  Eipä tuo poika muuten juurikaan päivisin itke/huuda, muttaku sillon ku on oikeasti joku hätänä.. Nyt kauhulla odotan, kun pitää siirtää poika meidän sängystä omaansa (ukko ei uskalla nukkua pojan vieressä, pelkää kääntyvänsä sen päälle), että herääkö sitten taas huutamaan.. :( Onneksi sängyt samassa huoneessa, ettei oo pitkä matka siirtää :) Nojoo, avauduimpa nyt vähän, kun meinas jo kiehua vähän yli.. Nyt ittekki NukkuMattia odottelemaan :)

21.4.2012
Ritu303
Ritu303

Ok, no jospa se onkin sitte tuota eroahditusta.. :))

Tänään sain pojan jopa puoli kymmeneltä nukkumaan, kun istuin sängyn reunalla, poika makasi sylissä ja "pomputin" siinä sängyn reunalla.. Luin vissiin täältä jostakin, että joku oli tehnyt samaa jumppapallon päällä, kun vauvalla oli nukahtamisvaikeuksia.. Tuo "pomputtaminen" ainakin tuntui tehoavan :) Eikä tarvinnu kauaa pomputella, kun poika jo nukahti ja hetken siinä sitten poikaa silittelin ja "heijasin" ja laiton sänkyynsä.. Vähän kitisi, mutta silitin poskea ja laitoin tutin takasin suuhun, niin tuolla se nyt on onneksi nukkunut sen yli pari tuntia omassa sängyssään :) 

Toivottavasti tuo vaihe ei kovin kauaa kestä..? :O :/ Ensi kuun puolessa välissä nimittäin menen pojan kanssa Turkuun ystävän luo viikonlopuksi.. Ystävällä heinäkuussa 4-vuotta täyttävä poika, joten ei kovin mukavaa, jos huutaa sitten sielläkin ja toinen ei saa nukuttua.. :/ Noh, aika näyttää, mutta toivotaan, että menee ennen sitä ohi ja palaa vanhaan "helppoon nukahtamiseen"..:))

22.4.2012
Ritu303
Ritu303

Voipi tuo olla eroahdistustakin. Ei halua nukahtaa kun joutuu eroon äidistä. Ikään kuuluva juttu. Tämä tuli mieleen, jos siis korvatulehdusta ei ole.

21.4.2012
misukka
misukka

Sängynpäätyä on jo nostettu, mutta korvatulehduksesta en tiedä.. 

Täällä terveyskeskuksessa menny hommat ihan selälleen; jos ilman ajanvaurausta menee, ensin pitää odottaa "arvioivalle" lääkärille ja se antaa sitten aikaa oikeen lääkärille, jos näkee tarpeelliseksi.. Ja jos aamusta menet varaamaan aikaa, saattaa hyvällä säkällä saada illaksi ajan tai seuraavaksi aamuksi..Ja mun mielestä vkl ei oo edes auki koko juttu..? En oo ihan varma..

Sitten jos soittaa ja varaa aikaa, niin hyvä jos seuraavalla viikolla on vapaita aikoja! Viimeksi kun pojan kanssa käytiin, siloin kun tuli kipeäksi, mentiin 10 aikaan aamulla ja 11 aikaan päästiin vasta pois.. Ja tuona aikana odotettiin ensin puoli tuntia pääsyä sinne "arvioivalle" lääkärille ja sitten se vaan mittas kuumeen ja käski mennä hengittämään höyryä.. Oltiin pojan kanssa höyryä hengittelemässä, niin joku hoitaja tuli sanomaan, että illalla 18.40 olis vapaa aika.. 

Nojoo, mentiin noin. 18.30 odottamaan ja lääkärinvastaanotolle päästiin 19.20! Joo, ihan oliki sillon ku piti... Ja lääkäri oli joku Venäjältä/Virosta tullut ja eihän se osannu Suomea kunnolla puhua.. Sen verran se osas sanoa, että ei oo tulehduksia ja Ventoline-yskänlääkereseptin kirjoitti.. Sanaa "ANNOSTUS" mietti vaikka kuinka kauan... Oi ja voi, ei täällä oo enää mikään niinku pitäis!

21.4.2012
Ritu303
Ritu303
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...