Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mistä ostatte lasten shortsit?

Elikkä nyt vinkkejä mistä saisi hyviä shortseja kesäksi. Poika 1v9kk ja tänään katsellut nettikauppoja ja ei montaakaan varteenotettavaa vaihtoehtoa löytynyt.

20.4.2012
alexsandra
alexsandra

h&m tilasin parit sortsit, ei jaksa lähtee pyörimään kauppoihin pojan kanssa. Helpompi sovitella kotona ja palauttaa jos ei miellytä :) 4 sortsit nyt kesäksi, ne saa riittää :)

22.4.2012
Felize
Felize

MrsMetallilta tuli hyvä pointti ja muutenkin jokainen ostaa sitten kun haluaa. Mä olen ilmeisesti niin ronkeli lastenvaatteiden suhteen että on parempi olla mahdollisimman ajoissa liikkeellä että olisi kaikista paras valikoima.

22.4.2012
alexsandra
alexsandra

Mä kiertelin tänään kauppoja ja tasan yhdet shortsit löysin hm:ltä. Tosi huonosti oli enää kokoja.  Minustakin on hassua ostella jo nyt kesävaatteita mutten jaksa uskoa tipihiin ja MrsMetallin tapaan että myöhemmin enää löytyisi. Valikoimaa siis on kaupoissa mutta ei mieluisia. Hirveän kireitä ja paljon sellaisia minun mielestä parempia shortesejä. Jäykkiä kireillä vyötäröillä ja punteilla.

21.4.2012
alexsandra
alexsandra

Aattelin tolle vauveliinille, joka on kesäkuussa sitte sen puoli vuotias, niin H&M:ltä hommata noita sortseja (Best Basics), joihin löytyy sitte samaan tyyliin sopivia bodyja hihattomana sekä lyhyt- & pitkähihasena..

21.4.2012
pelargoni1
pelargoni1

meilläkii suositaan tuota onnellisen vinkkiä että vaippapeppuloille parikokoa liian isot. mutta en mie oo kattonu et ne lahkeet peittäs vaan enemmänkin et istuu ja pikkusen suojaa.... et tänä kesänä lähtee lindeksiltä 98 mie tykkään lindexin vaatteista vaikka pyöreä poika niin pysyy nuo parikokoa isommatkin päällä!!

21.4.2012
imppuliina
imppuliina

Hennesiltä minäkin ostin kesävaatteet. Parit shortsit ja sit mekot ja hameet ostin tytölle. Suurin osa tosiaan oli hennesillä noita "siistimpiä" shortseja, mutta oli siellä parit semmoset college-shortsitkin ainakin pari viikkoo sitrten vielä. :)

21.4.2012
Monster
Monster

täytyypä kattoo tuo name it itekki... meillä on henkalla laajempi valikoima täällä ku netissä on ikinä mutta sitten taas ku kävin kattoo ni ainoot sortsit mitä siellä oli oli semmosia kovia "siistimpiä" et ei ollu ollenkaan semmosia jotain ohkasia trikoojuttuja :/ mä oon tosi huono kiertelemään tuolla kaupungilla ku väsähdän siihen ruuhkaan sekunnissa ni ajattelin jos nettikaupoista tilais mut saa nähdä, pitää varmaan könytä tuonne kylälle joku kaunis päivä :O

21.4.2012
ninnup
ninnup

Etusivulla saman tien!

20.4.2012
alexsandra
alexsandra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...