iltaa!

Mitäs työootte tänään puuhaillunna? :) Mä shoppailin vesisateessa pihalaattoja partsille, mut ai että se on nyt ihana :) kalusteet kuosissa, kasvit vielä puuttuu.. tekis mieli mansikka-amppelia, mut mahtaak se kestää todella kuumassa paikassa? Tonne paistaa aurinko kokopäivän. Sit meinasin et jos verholla varjostaa vähän yhtä nurkkaa, ettei se aurinko porottais suoraan.. tekis mieli jotain pientä yrttitarhaaki :)

20.4.2012
Mummy83
Mummy83

Mä olen niiiin tyytyväinen että Mikko voittis, se oli mun suosikki noista. Se Saara on hyvä laulaja, mut mua ärsyttää sen asenne, et ait ku kaikki kehuu maasta taivaaseen sitä, niin se on niin oi voi ihanaa ja sit ku se saa palautetta jostain tai tänään kukaan edes sanonumitään pahaa, kunhan mainitsi musikaalitöhteyden, ni oli niin pettyneen näköinen eikä yhtään hymyä irronnu. Ton tason artistin pitää kuitenki pystyä ottaa kritiikkiäki vastaan.

Tyttö sit taas oli murheen murtama ku se kannustis Saaraa. Mutse Mikon viime viikkoinen Bonjovi veto oli aivan mahtava, aika paljon saa tehdä et saa mut tykkään jostain biisistä enemmänku alkuperäisestä ja vieläpä BJstä. Ja mä en pahemmin perusta U2 sesta ja toi tän päivän veto oli niiiiin hyvä et ihan oikeaan osoitteeseen meni mun mielestä. :)

20.4.2012
Mummy83
Mummy83

Ihanaa taivaltaja et pääsette lintsille :) Pitäkää hauskaa.

Täällä on ollu koko päivä ihan mahottoman ärsyttävä. Esikko on töllöilly oikein olan takaa ja hengaillut siitä hyvästä useammankin kerran arestissa. Ja vauvalla oli kitinä vinkuvänky päivä ni oon ihan sippikuitti. Sarvikuonolla oli töitä mun nenäni kanssa. Hetken se autto ja nyt mie taas aivastelen täällä. Krääh... Toivottavasti huominen olis parempi päivä.

20.4.2012
misukka
misukka

Onk Lintsiki jo auki? Ei oo yhtään mun paikka, ku aino mihin menisin on vuoristorat ja sekin jännitä vaan siks etä hajooko se alle :) muuten en uskalla mitään laiteit kokeilla.

Mu me mennään pääkaupunkiseudulle kans ku suunnataan Heurekaan. :)

20.4.2012
Mummy83
Mummy83

mie taistelin työkaverin kanssa tänään kattohommissa.  vettä tuli vaakatasossa, kerrastot oli märät jo siinä vaiheessa kun  valjaat oli vasta saatu kiskottua  ylle, tuuli yritti viedä porakoneet ynnä muut mukanaan ja karmea myrky yltyi kahdeksannen kerroksen kohdalle.

sit myö päätettiin jo hommat jatkukoon suosiolla vasta maanantaina jollei olla keuhkokuumeessa:D

20.4.2012
Blanco
Blanco

Nii jasiivous jäi tänäänki väliin, paitsi sen partsin osalta :) ja vähän olkkaria imuroittin samalla, mut jos mö vielä vofin mainoskatkoilla roudaan kamoja paikalleen ni voi sunnuntaina sit siivota muuten.. :) toivos on hyvä elää..

20.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...