asuntoautoilevat/-va​unuilevat mammat hoi :)

Kesäinen loma suomi, ipun perhe lähdössä liikenteeseen... mitähän siitäkin tulee :D Nonni, asiaan. Siis tarkotuksena olis ottaa appivanhempien asuntoauto lainaan ja pakata ipun poppoo kyytiin ja alkaa karvanaamariksi ja kiertää vähän suomea kesäkuussa. Mut aloin miettimään tota nukkumista. Meitähän siis äiti ja isi iputin, neiti iputin 7v ja junnu iputin 3kk tuolloin kesäkuussa. Mehän nyt herra iputtimen kans mahdutaan vaikka mihin rakoseen nukkumaan ja neitikin. Mutta miten tuon pojan kans. Jos kovinkin liikkuvainen on jo tuolloin et kääntyilee jne. Matkasänkyhän nyt ei tokikaan asuntoautoon mahdu. Jotta miten te muut mammat ootte laittaneet tollasen pienen nukkumaan? Ja hyviä kesäsuomi kohteita saa kans ehdotella :)

20.4.2012
iputin
iputin

joo tänä kesänä tietty mennään nämä meidän vakkarit powerpark ja ähtäri. Lisäks pitäis keksiä jotain muita kivoja paikkoja. Mies ehdotti kuopiota kun ei muksujen kans olla siellä käyty.

20.4.2012
iputin
iputin

niin no eihän noissa senteissä enää niin tarkka kannata olla :D

beibi, jos antas isännän sammua pihalle ja laittas vaan hyttyssavun viereen ettei itikat ihan oo imeny kuiviin yön aikana :D

20.4.2012
iputin
iputin

ne on kuule kaikki sentit tärkeitä :DDD eikös XD pe pe pe pe...

20.4.2012
iputin
iputin

satumamma, eiks tossa pituus ollu 89cm. Kun sitten elokuussa pitää vissiin lähtee uudestaan suomen kierrokselle, niin tossahan voi hotellissakin nukkua.

Misukalle moi... tosiaan kantokoppakin on vaihtoehto :)

20.4.2012
iputin
iputin

Meillä vaavi nukkui rattaiden kantokopassa

20.4.2012
misukka
misukka

no toi kantokoppa on tosiaan joo, mut harkitsen sitäkin vielä... löysin netistä tällasen eikä ois suolanen hintakaan... http://lastenhuone.fi/catalog/product_info2.php?cPath=67&products_id=2007

20.4.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...