Huomenta :)

satumammalle ja ipulle ihan erikseen perverssiä peppuperjantaita :D Täällä ois kohta lähettävä liikenteeseen. Melkein jaksaa. No mutta hyvää tässä on se että saan sitte nukkuu päikkärit jos siltä tuntuu :D Miulla on keskimmäinen kotona, meinasin koulussa pyörähtää vähän aikaa ja sitte jos kävis kaupassa ja kiinalaisessa syömässä. Pakkohan se on että jaksaa siivota... XD Mitäs mammojen päivään? :)

20.4.2012
riu
riu

no meiltä löytyy esim. akustinen ja sähkökitara, basso, 2 djembe rumpua, ja sit tolla esikolla kaiken maailman pikkusoittimia. eikä niitä kyllä kotona jaksa kukaan soitella. joskus soittaa vähän jos esikko tuo ne sun käteen mutta aika harvoin muuten, esikoinen leikkii sitten joskus itestään niillä.

muskari on siitä hyvä että siellä näkee muitakin lapsia ja vanhempia. kun minä en niitä näkis muuten, oon niin laiska heräämään aikasin rattailemaan johki mll:n kerhoon. :)

20.4.2012
mustikka88
mustikka88

päivää jo :D tein helpot ja tilasin toiselle mummolle kuvamukin johon laitoin tyttöjen kuvat ja tekasin pienen runon siihen. maanantaina pitää yrittää keretä varaamaan aika lääkäriin, mä en jaksa enää tätä närästystä sun muuta, viime yönä kun heräsin yhtä-äkkiä pisti kylkeen niin maan p****leesti ja siinä samalla piti esikkoa laittaa takaisin sänkyynsä onneks se meni ohi kun kävin vessassa ja join vähän vettä ja otin panadolin. toivottavasti huomenna ei tuu mitään vaivoja kun on vihdoin oma-aikapäivä.

vauveli näytti eilen omaa luonnettaan, suuttui muskarissa kun piti antaa kapulat pois. oli ihan aidosti että mä en haluu antaa näitä pois :D ihanaa tämä aika kun vauveli rupee tajuamaan paljon asioita ja osoittaa tahtoaan, sama myös kun hän on lattialla mahallaan ja ei yletä leluihin niin voi sitä äkäilyn määrää ja raajojen viuhtomista.

20.4.2012
mustikka88
mustikka88

tahtoo kans kiinalaista!! (ruokaa) ;)

täällä olis kans tänään siivouspäivä, ku huomenna mennään Heurekaan :) 

20.4.2012
Mummy83
Mummy83

Mä nukuin sit heräsin siihen kun juniori ilmoitti olevansa kakka vaipas=) paras herätys ikinä!!!

Sit vaipanvaihdon jälkeen kellittiin peiton alla sohvalla ja katottiin pikkukakkosta jonka jälkeen katteltiin jotain grillausohjelmaa ja tuli niin ikävä kesää. syötiin aamupalaa ja nyt oon juonu kahvia ja ollu netis ja lapset on naurattanu mua esityksillänsä. 

Oikeasti mun pitäis siivota ja lämmittää tätä torppaa mutta en yhtään taas tiedä mistä löytäisin huvitusta näihin hommiin. On sitten veto pois niin sitten veto pois!!!=)

Viikonloppuna mennään systerin kans kirpputorille ja pitäis juniori vaihtaa meidän huoneesta siskonsa huoneeseen nukkumaan. Mistähän siihenki löytäis voimavaroja. Siis äkkiäkös sen sängyn siirtää mut noi muut yölliset hyshys reissut huoneitten välillä...=) no aikansa kutakin tänään on vaan semmonen päivä että pelkkä ajatus uuvuttaa!!!=)

Pitäis rupeva hommiin niin saa illan löhötä taas telkun ääres ja kattoa voffia=)

20.4.2012
myrmeli
myrmeli

Perverssiä perseperjantaita sinne itäsuomeen takas *kops*

Täällä on ehditty jo neidin koululääkärin vastaanotolla käydä aamusta. Pienellä miehellä näyttäis olevan tissi/nukkumispäivä. Ei siinä, äiskääkin väsyttää :)

20.4.2012
iputin
iputin

Sateista perjantaita.

Meillä vaavi taas päätti herätä ihan liian aikaseen eikä se saakutti suostunu ees nukahtaa uudelleen vaan päätti sit itkee ja karjuu 2 tuntii putkeen väsyään ennen ko minä totesin et enää on turha ees yrittää et ylös vaan. Tänään siis sellainen päivä ettei noita mukuloita jaksais yhtään. Toivottavasti tää päivä tästä ees jotenki parantuis.

Vois kyl ottaa koko päivän alotuksen ihan uudestaan. Mut jotain hyvää sentä stässäkin. Ku vauva kiukkus ittesä väsyksiin ni nukahti ihan ilman maammelauluja ku sen vaan sänkyyn lykkäs. No sen aikaa kuulu seinään potkimista ku pestiin esikon hampaita. Sit hiljeni. Vois muutaman laskun maksaa. Nyt ei huvita tehä mitään muuta.

20.4.2012
misukka
misukka

Huomenta.

Meillä on pyykkipäivä..aina on pyykkiä=/

Isot lähtee isänsä luo viikonlopuksi niin rauhallista on,kun puolet lapsista puuttuu=)

Prismasta haetaan tänään ruuat ja pesuaineet yms kun on ne asiakasomistajapäivät.

Kohta talsitaan kerhoon aamupäiväksi ja pojat saa ruuan siellä,ootellaan että tuo pannari paistuu ja sitä sitten välipalaksi.

20.4.2012
huiskutin
huiskutin

Ja mun nyt tekis niin mieli kiinalaista, ooh.... :) siis ruokaa xD

20.4.2012
Felize
Felize

Meillä herätiin melkein tunti normaalia aiemmin.. Omapahan on vika, kun väsyttää, tuli luettua taloesitteitä/malleja puolee yöhön :D

Se h&m paketti on vielä hakematta, mut jospa sen tänään hakis. Mummolassa meinattiin iltapäivällä pyörähtää..

20.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...